Ki mennyit szán a gyerekének a Mikulás csomagra? (beszélgetés)
Azért tartom gáznak, mert miért nem lehet a gyereket meghagyni abban, hogy hihesse, hogy a Mikulás létezik, és figyel, kik a jó gyerekek, stb.
Biztosan nem magától gondolta azt, hogy a Mikulás nem létezik.
Most olvastam valakinél, hogy a 3 éves nem hisz a mikulásban? Milyen gáz már ez?
Nálunk a 7 éves hisz, és olyan nagy öröm nekünk, hogy látni az izgalmat az arcén, mikor reggel rohan ki az előszobába a csizmát nézni!
Mikulásra szigorúan csak csoki. És jó minőségű! Nem muszáj, hogy mikulásformája legyen, a lényeg, hogy ehető legyen.
Volt már rá példa, hogy mellé valami apróság járt, pl kisautó (kb 300-400 Ft)
Nálunk több minden nem jár Mikulásra, mert a nagyfiamnak dec. 7-e a szülinapja. Aztán még jön a karácsony is.
Most lesz 7 éves, mostanra megértette, hogy hogy nem jár minden napra ajándék.
Kisebb korában nehezebb volt, hogy miért kap egyik nap csokit, másnap tora, nemsokára ajándék a fa alatt.
És ha ráadásul nem a szülinapján köszöntötték a nagyszülők, hanem pár nappal később, akkor is kapott ajándékot, kész keveredés volt benne.
A végén már december minden napján várt valamit szegényem :(
Sziasztok! fejenként kb.6000-7000Ft
de ebben benne van az adventi ajándék is 6- 24-ig de ebben alig van édesség!Minden napra kitalálok valamit pl.:radír,ceruza,toll,kis notesz,rágó stb.olyan dolgok amik hasznosak.Ráadásul félévre úgy is elkopnak a tolltartóból a dolgok.
Az én fiam még kicsi, így csoki nem lesz. Kap viszont a csomagba mandarint, almát és sütök neki gesztenyét. :)
Kap majd valami apró játékot is, szerintem egy kis autót vagy egy leporellót.
az komoly:D szeret téged:))
én velem a papám volt így még huszonévesen is vett nekem csokit:)
Az én gyermekeim már nem kicsik, de a mikulás kérdésből sosem csináltam anyagi gondot ! A mikulás öreg így nem tud nagy ajándékot hozni ..pont !!!
Gyümölcs, egy minőségi télapó figura azt is csak azért hogy stílusos legyen és egy egy olyan édesség amit szeretnek ..pl : nyalóka , cukor, kisebb csoki!
én nemtom... bemegyek a boltba amit tetszik beteszem a kosárba:D
nem szoktam nézni az árát a miki csomagnak,ha értelmes dolgok vannak benne és sok finomság akkor megveszem... 2 szem csokiért nem adnék ki pl 1500-at csak,mert díszcsomagolásban van:DDD
Milkát kap meg Kindert, mint mindig...az nem olcsó:O
De egyszer van Mikulás ,rokonoktól amúgy is kap egy csomó más fajtát is:D
További ajánlott fórumok:
- Mi az oka annak, hogy ha egy szülő anyagilag mindent megad a gyerekének, akkor az felnőttkorában nem törődik a szüleivel?
- Lehet jó szülő az az apa aki elhagyta első szülőtt gyerekét, nem foglalkozott vele évekig?! Akár az elsőszülőttnél, akár másik gyerekénél?!
- Ki mit ad a gyerekének, hogy megelőzze a betegségeket, vagy gyorsítsa a gyógyulást. Multivitaminok, homeopátiás szerek, stb? 2 évesnek
- Barátnőm gyerekének árvaellátása mehet az én bankszámlámra, ha az övéről levonják?
- 3-as tápszereket, Ki, Milyet, Mikor adott a gyerekének?mi a véleményetek róla?
- Epilepszia elleni szert ad valaki a gyerekének?