Ki lesz Ted Mosby felesége?:) (beszélgetés)
Az anyával történt dologra már lehetett számítani egy ideje.
Nekem csak az utolsó évad nem tetszett, 20 rész 3 napról szól aztán egy részbe belesűrítenek mindent a csattanó tetszett.
Bár (SPOILER:)sajnáltam az anyát mert annyira összeillettek de így lett kerek minden. Volt gyerek, övé lett élete szerelme.Csak az idegesített, hogy nem derült ki ki volt Barney Harmincegyese:)
A Comedyn,már az utolsó évadot adják!
Nagyon kíváncsi vagyok.
Vártam a nagy csattanót a végére (ha már ennyi évadot végignéztem), de nem igazán volt nagy durr, csak kis pukk (szerintem; az utolsó 2-3 évad szinvonala részről-részre gyengült).
Az utózönge pedig még kevésbé ütött...
A sárga esernyős lány:)
Nem akarom lelőni a csattanót mert elég meglepő volt a vége.
Négy évvel később kiderült a titok:)
Majdnem jól tippeltem:)
Na ezen én is gondolkodtam, hogy vajon hogy érti a Robin nénikétek kifejezést, mert a gyerek rajzokon is az volt, hogy ROBIN AUNT. Viszont azt is szokta mondani, hogy Lili nénétek és Marschall bácsikátok... Most akkor mi van??? :(
:)
Ha aztr mondta az első évadban,hogy Robin nénikétek,akkor szerintem Robin húga vagy nővére lesz,akit még nem ismerünk.
Nem ? :)
100% h nem Robin
Még nem láttuk
Vmi sárga esernyős csaj lesz a felesége,de nem tudom ki:)
Nem Robin,az biztos.
tényle:((((
ezt lehet, hogy csak én szeretné,:)
Ez egy jó kérdés!!Imádom a sorozatot,szerintem még
nem láttuk a leendő feleségét az eddigi részekben!:))
További ajánlott fórumok:
- Született feleségek (spoilermentesen)
- Benkő feleséget keres:-))
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Mikor lesz a Született feleségek folytatása?