Nekem is volt hányingerem buszon kocsiban, jó sokszor hánytam is. dedalont kell bevenni, azon kívül jót tesz ha lefoglalod magad, beszélgetés zene hallgatás, cukorka szopogatás is jót tesz. de a legjobb ha bealszol.
Én gyerekkoromban voltam ilyen hányingeres a buszon, akkoriban én is daedalont szedtem.
Mára elmúlt már, semmi gondom az utazással. Ellenben a nagyfiam szintén ilyen gondokkal küzd.
Neki nem daedalont adok, hanem egy cocculine nevű homeopátiás gyogyit. Annak az a titka, hogy már 2 nappal az utazás előtt elkezded szedni, akkor kialakít egy védettséget. Természetes hatóanyagokból áll. Nem álmosít, nyugtat, tompít, tehát még az osztálykirándulást is teljes értékűen élvezni tudja. Nekünk ez jobban bevált.
Nekem is volt ilyen gondom, én az alvással győztem le. Vagyis hamar el kell aludni!:) Ha meg nem sikerül elaludni, a zenehallgatás, egy kis víz vagy eszegetés nekem segített!
Jaj olyan cukik vagytok. De én azt is próbáltam. Gyerekkorunkban apukánk buszsofőr volt próbált minket edzeni:o)),de hiába. Voltunk együtt németországba két nyáron is. Azt mondja prágáig ment a há...s.
Szia!Sajnos csak a megelőzés segít.Indulás előtt 20 perccel vegyél be egy tabi Daedalont.Recept nélkül kapható a patikában.Másképp nem fog menni.És tényleg nézelődjél.
Van egy nagyszerű gyógyszer asszem daedalon a neve, kifejezetten erre az utasással való hányingerre van... Nekem használni szokott, kicsit letompítja az embert... Vény nélkül kapható...
De ha elindulunk én máris szédülök. Szörnyű. És egyszer csa hatalmába kerít és kész. Én a gyerekeimmel se megyek buszos kirándulásokra se. Egyszer a kisfiammal mentem oviba Debrecenig azt se bírtam ki. Szörnyü ciki volt. Azota semmi. VOnatot meg szeretem.
Sziasztok nekem iszonyatos fóbiám már ez azt hiszem. Nem tudok autóban utazni mert hányok. Már rettegek attól is hogy beüljek. Nyáron Ausztriába mennénk és lehet hogy értünk jönnének,de nem akarom mert fllek! Ki hogy éli át. Hasonló gondokkal küszködők írjatok.