Ki fizeti a szállást a násznépnek? (beszélgetés)
Igen. Nyáron a koleszok hostelként működnek, s fillérekért lehet megszállni bennük.
Ennek érdemes utánajárni, mert legalább a feléből, ha nem a negyedéből megúszod, mint egy panzió esetében.
szia
elvileg mindenki saját kocsival, a buszbérlés is nagyon durva lenne, mert a rokonaim 4 helyről jönnek, majd nem egészen más útvonalon, és mindegyik a 130-150 km-es távolságon kívül esnek. Pedig a busz tényleg jó lenne, ha közelebbről és egy helyről jönnének.
Már nagyon kicsúszunk a keretből, ha mi fizetjük a szállást is:(
Szia!
A mi esküvőnkön is így volt.
Az én rokonaim jöttek messziről. + a barátaink
Mi fizettük a szobákat.
Busszal jönnének vagy külön kocsikkal?
Nálunk busz volt bérelve, és a foglalt szobák egy része volt csak kihasználva.
Szerintem, ha ti fizetitek, akkor nagyobb az esélye, hogy el is mennek az esküvőre.
Ha nekik kell fizetni, akkor vagy nem mennek el a lagziba, vagy a szoba árát levonják az ajándékból vagy a menyasszonytánc pénzből. Szerintem, de lehet, hogy ők másként gondolkodnak. :))
Attól függ,h mit szeretnétek TI!!!Szóval:mi azt szerettük volna,ha felhőtlenül jól érzik magukat,és ne kelljen azért 1kor elmenniük,mert még vezetni kell (ha nem akarja kifizetni a szállást).
Mi úgy döntöttünk,h fizetjük,és érezzék jól magukat.Visszaforgattuk a nászajiból.Nekünk megérte. :-)
Voltunk olyan lagziban,ahol tömegszállás volt,de olyanban is,ahol hotel szobát (igényeset).Mi is igényeset szerveztünk.
Jó mulatást és sok boldogságot.
Szió,
Nekünk tavaly volt az esküvőnk, mi mi fizettük (meg a reggelit is).
Sziasztok!
Az esküvőnk szervezésében vagyunk, és sokan messziről jönnek, lehet nem fognak tudni visszaindulni az éjszaka közepén. Sajnos házon belül elszállásolni nem tudjuk őket, csak fogadóban. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor ezt ki szoktak kifizetni? A vendég, akinek szállás kell, vagy nekünk a párnak?