Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ki érti a pasikat? fórum

Ki érti a pasikat? (beszélgetős fórum)


máj. 18. 08:55
Hát én már úgy érzem lassan, soha nem fogom megérteni őket, de ők sem engem:) 1:1
29. Egzotikum (válaszként erre: 28. - B5b7eb315b)
máj. 17. 05:24
Költői kérdés, ugye? A lényeg, hogy nem feltétlen racionalitást kell keresni a tettek mögött. A témaindító hölgy tettei mögött például egyértelműen az áll, hogy a kevés figyelem amit kap a férfitől annyira jól esik neki, hogy az így átélt eufória érdekében a sötét időszakokat is hajlandó átvészelni. És persze a félelem, hogy "nem lesz többé eufória", meggátolja abban hogy kitörjön az ördögi körből.
máj. 16. 20:40
És a nőket?😁
máj. 11. 18:17
A fórumindítónak ez a pasi egy hobbi, viszi a pénzt, időt, energiát, ha ezt felismeri, élvezni fogja. :)
máj. 11. 02:47
ok ugyanezt mondjak rolunk,hogy ki erti a noket?!
márc. 28. 20:24
Senki:(
24. syria (válaszként erre: 20. - Plo Koon)
márc. 27. 12:08

Biztosan nem.

Van olyan ember aki ennyire naiv és szemellenzős. Még te is lehetsz, ha ellep a rózsaszín köd. :)

23. Jessica32 (válaszként erre: 19. - Emese69)
márc. 27. 07:31

Akkor sok sikert. Ha ez a rengeteg hsz nem nyitotta fel a szemed. nagyon csodálkozom azon, hogy vannak ilyen nők, és ennyien. Mert még egy 16 éves kamaszlány, ha ennyire naiv az talán nem olyan gáz, na de egy ilyen korú nő...akkor próbálj csak megfelelni.


Sosem fogtam fel, hogy lehetnek nők ennyire butuskák.

22. vica66
márc. 26. 22:49

Lehet, ez esetben az lett volna a jó cím, hogy ki érti a nőket?

Legalábbis azokat, akik hagyják magukat kihasználni, megalázni. Ennyit nem ér egy pasi se.

márc. 26. 21:16
Én téged nem értelek.
márc. 26. 20:17
Ugye ez a fórum is csak poénból jött létre? Személy szerint nem hiszem, hogy van olyan ember, tartozzon bármelyik nemhez is, aki ennyire naiv és szemellenzős.
19. emese69 (válaszként erre: 17. - Jstefan)
márc. 26. 20:12
Igen.Egy ideje olvasgattam a nárcisztikus férfiakról és egy az egyben rá illik.De rögtön elkezdek agyalni hogy lehet csak velem..valamiért .lehet tud másmilyen lenni.De valahogy így is vonz.Próbálok megfelelni neki ...
18. emese69 (válaszként erre: 14. - Jessica32)
márc. 26. 20:09
Hű!! Van benne valami..a versengés.azt is fontolgattam szólni kéne a nőnek...de minek.Várom hogy kiábránduljak ebből a pasiból, és semmi okom hogy szeressem mert tényleg egy bunkó .Állandóan agyalok a viselkedésén.Fura az biztos.Nem tudom hogy képes-e igazán szeretni.Szeret egyedül az biztos semmibe nem tud kedveskedni.Nem tudom ki ismerni.
17. jstefan (válaszként erre: 1. - Emese69)
márc. 26. 20:00
Ezt a pasit nevezik szociopatának, kitűnő manipulátor, kiváló színész!!! Légy nagyon óvatos amíg nem késő!!!
16. Smirnoff (válaszként erre: 1. - Emese69)
márc. 26. 17:38
Én ebben a sztoriban, téged, a nőt nem értlek.
15. Piroska52 (válaszként erre: 10. - Emese69)
márc. 26. 16:34

dobd ki minél hamarabb,addig amig mindenedből kinem forgat,aztán majd keres másikat,aki majd bedől a siránkozásának,

hidd el inkább egyedül legyél,mint ezzel a mocsokkal,

legyen meg a női méltóságod,és reptesd meg,

márc. 26. 14:37

Ha a fórum indítót senki nem szembesíti azzal, amit valóban tesz, azzal, hogy ezt a külső szemlélő teljesen objektíven hogyan látja, hanem csak a megértést és a virág nyelvet kapja, akkor csak megerősödik benne az az érzés, hogy lehet, hogy van némi reménysugár, hogy megváltozik a nyomorult, és nem is olyan, és egyébként is, ha ő mindent megtesz, ejti a másik nőt. Láttam én már ilyet. Ha valami nem mozdítja ki ebből az állapotból, képes évekig benne maradni és reménykedni. Holott nincs miben. Teljes mértékben lábtörlőt csinált magából, a pasi pedig még rá is köpött, nem csak a lábát törölte belé. Egyre jobban alázza, és ő ezt hagyja.

Milyen nehéz helyzet? Ki kell dobni, ennyi. Szerintem a fórum indító elkezdett a másik nővel versenyezni, azt képzeli, hogy úgyis ő a jobb, és a pasi aktuális választásával méri a saját értékét. Valahogy így: király, ma engem dugott meg, én vagyok a fa..a csaj, a másik hozzám képest nulla.

Nem szabad ebbe belefolyni. A pasi egy szemét tré, ilyen nőkre utazik, aztán röhög a markába. Ez nem szerelem a nő részéről, hanem valami sérült önértékelésből fakadó beteges ragaszkodás, azaz társfüggőség.

13. 124637ff9b (válaszként erre: 12. - Mion)
márc. 26. 13:01

Mi abban az alázás, hogy kijelentem, hogy az én kutyám büszke, és "nem megy le kutyába"? Egyáltalán, milyen gáz ez a kijelentés? (is)

A fórumindító alázza saját magát, gondolom észrevetted te is.


A "hajrá"-val egyet értek a legmesszebbmenőkig!

... ha mantra, ha nem ...

12. Mion (válaszként erre: 11. - 124637ff9b)
márc. 26. 12:42

Azért ne alázzuk már porig, na.

Rohadt nehéz ez a helyzet, és hiába érzi az is, aki éppen benne van, egyszerűen összeakadnak a fogaskerekek... van aki évekig tűri az ilyesmi, van aki egyáltalán nem.

Meg kell emberelni magad, mantrázni és csak a TELJES ELZÁRKÓZÁS segít. Nincs csakegysms, nincs csakarrakanyorodotthonvane...

Hajrá!

11. 124637ff9b (válaszként erre: 10. - Emese69)
márc. 26. 11:48
Az én kutyám ennél sokkal büszkébb.
márc. 26. 11:45
Köszönöm...visszaolvastam.Hát igen.ez van.próbálom elfelejteni de nehéz .. valahogy mindig csapdába esek.Meg hitegetem magam saját szememnek fülemnek sem hiszek..tudom hogy ez szánalmas.Lementem kutyába párszor..
9. lolita2112 (válaszként erre: 8. - Jessica32)
márc. 26. 09:24
Jessica!minden soroddal egyetertek!
márc. 26. 09:23

Érett nő vagy, nem értem, miért nem látod ezt a helyzetet tisztán. Azért már van annyi élettapasztalatod, hogy nem lehetsz ennyire naiv. Képes vagy úgy együtt lenni valakivel, hogy mással is együtt van? Bár persze, hogy képes, van több ilyen ismerősöm és érdekes módon szinte mind már 50-hez közel járó, elvált családanya, egyébként jó anyagi helyzetben. Én azonnal dobtam volna ezt az élősködő nyomorultat, menjen a másikat kihasználni. Miért nem tudsz egy kicsit egyedül lenni? Valami hobbit választani, barátnős programokat csinálni, vagy akármi.

Sok ilyen szemétláda lézeng a társkeresőkön, de azonnal el kell hajtani őket, már akkor, amikor feltűnik, hogy anyagilag próbál az áldozatából hasznot húzni. Már elkezdett téged tönkretenni minden szempontból, ne hagyd magad jobban kizsigerelni anyagilag, testileg, érzelmileg.

márc. 26. 09:02

Jajzus.


Szedd össze magad!

6. fiti48 (válaszként erre: 1. - Emese69)
márc. 26. 09:02

Én inkább téged nem értelek!


Annyira nem lehet fontos egy fa.., hogy hagyod magad miatta megalázni, vagy igen?!

Semmi tartás, semmi büszkeség, vagy szereted ha lábtörlőnek használnak?

márc. 26. 08:55

sajnállak,hogy szenvedsz,de ha elolvasod mégegyszer amiket irtál,láthatod ,hogy csak kihasznál,

szabadulj meg tőle,akármennyire fáj is ,mert ennek nem lesz jó vége,

márc. 26. 08:10

"Egyedül élt de nem valami jó anyagi helyzetben sokat sajnáltatta magát ezért segitettem..amiben tudtam.Többször mondta hogy képtelen valakivel együtt élni."

"...most őt szereti de velem is tartja a kapcsolatot..."


Ó te szegény! Olvasd már el, miket írtál!!

Magába bolondított, de valójában nem téged akar, csak a pénzedet, amin ajándékot vesz az általa szeretett asszonynak, hogy majd azokkal vissza hódítsa.

Hogy képtelen együtt élni bárkivel??? Valami disznóságot csinált, a neje elzavarta a háztól, pénze nincs, mert albérlet + egyebek, így a te pénzeden veszi a virágot és egyéb csecsebecsét, talán még aranyékszert is a nejének... és képtelen vagy befejezni ezt a kapcsolatot???

Te tudod!

3. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Emese69)
márc. 26. 07:30
ha elfelejtenéd,akármennyire nehéz,úgy lenne jó!!!!neked legalábbis
2. mignon11 (válaszként erre: 1. - Emese69)
márc. 26. 06:08
Ének a vége sem látszik:-(Sajnálom mert sérülsz , de nem sporolható meg. Ha ezen túl vagy akkor leszel készen önmagadat szeretni. Mert ez lerombol téged ez a .... kapcsolat.
márc. 26. 04:20
48 éves vagyok ,és olyan szerelmes mint egy tini.2 éve különéltünk a férjemtől(neki lett más) lelki nyomorék voltam amikor jött Ő.Udcarolt, de nem nyálasan kitartó volt és lassan összejöttünk.napi kapcsolat telefon..heti 1-2 tali.Nekem lassan rózsaszin köd.Egyedül élt de nem valami jó anyagi helyzetben sokat sajnáltatta magát ezért segitettem..amiben tudtam.Többször mondta hogy képtelen valakivel együtt élni.Én nem mondtam el a gyerekeknek..így titokba jártam hozzá ami nagyon izgalmas volt.Aztán a 2 év alatt sok dilijére fény derült de én nagyon megszerettem.Sajnos közben kiderült hogy tartja a kapcsolatot az exével akivel 3 évig együtt volt..most őt szereti de velem is tartja a kapcsolatot.De velem egyre bunkobb, amikor probálok vele megszakítani mindent (belehalok), 😓de megteszem, akkor max1-hét és hiv én meg rohanok..és koppanok.mert már másnap ignorál.most történt pont a hétvégén..Nagyon rosszul érzem megam szeretem nagyon tudom hogy van a másik..de nem szólok mert engem dobna.beledöglök..hogy lenne ez jó???

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook