Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Jó reggelt! Megvagyok ám csak tényleg sok a dolog.
Tesóm kisányának már nincs ovi, én vigyázok rá.Ezen kívűl megkezdtük anyuval a nagy lakás kigányolását, ez sem egyszerű művelet.Készülődés ezerrel és még egy pár apróság hiányzik az ajándékokból is.
A kaját tartom már lassan a mensinek is vége, kari elött mérlegelek aztán próbálom nem telezabálni magam.Mivel minden menüt anya csinál, lesz diétás is.A sütikéktől félek, mert a mézeskrémes és a zserbó nagy kedvencem..
akkor ideje lenne összeszedni magatokat, mert ünnep után majd sopánkodtok, hogy a nehezen ledolgozott kilók és társaik visszajöttek... gondolkodjatok el.
Nem is értem hol van a lelkesedésetek. Persze tisztelet a kivételnek.
Jó reggelt, csak bekukk, mert lemerül a gép, arra reggel óta gépezik.
Én is zabálok, h bajom van, legutóbb egy ilyen "baj"-nál 8 kilót zabáltam fel másfél hét alatt.
Jövök én, ha tudok, de ezerrel csinálom az elmaradt dolgaim.
Örülök, hogy mindent tudtál venni, amit akartál. És igen, nagyon oda kell figyelni, mit mikor eszünk. Ti hogy vagytok ezzel: ha xar hangulatban vagytok, akkor többet esztek? Sajna én igen...
Mostanában nem is várható javulás, sőt... De nem akarok vészmadár lenni. Na, lépek.
Sziasztok, szép napot!
Szebbet mint a tegnapi, mert az nekem nem volt jó, és nem csak fogyis szempontból... Biztos feljött egy kiló, annyit zabáltam. Pfuj hogy utálom magam.
Munkahelyi gondok voltak, vannak, nagyon rossz a lelki világom. Remélem, nem a zabálásba fojtom, mint tegnap.
Malacra nem volt időm.
A gyerekeknek sikerült azokat a dolgokat megvenni amiket szerettünk volna. A nagyfiú kap egy támlás forgó széket, és egy ps2 hozzá 10játékot, a kicsi meg kapott egy monopolit bankkártyásat , és egy kormányt a számítógépes játékokhoz, pár apróságot.
Nyugodalmas jó éjszakát nektek.
Verroosh még jó hogy itthon van apa és minden elmaradt dolgot be tudtok pótolni.Pusssssssssz
Én is megyek aludni, majd még az ágyikóban gondolkozom, hogy mire is gondolhatott még Keri.
Aludjatok jól!
Asszem mék aludni, mert ki vagyok purcanva.Jóccakát!
Amúgy azért nem nagyon vagyok napközben, mert apa itthon van szabin, és most minden elmaradt dolgot be tudok pótolni, amíg vigyáz a lányra.
Hát mi van a fantáziáddal?
Min is koktélokon Talán?????Vagy valami más is eszedbe jut a balcsi partról?
Egészségedre!!!!
Én csak az édes vörös bort szeretem.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni