Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Apukámnak volt a kedvenc kajája és amióta meghalt nem tudom meg csinálni.
Én szép lassan,és amikor mennem kellet valahova akkor gyorsan vettem magamnak ruhát,így van választékom a méretekbe.
Én a krumplis tésztával vagyok így, majd egyszer ha súlytartóban leszek.
Én amikor pár éve nagyon lefogytam, minden ruhám átalakítattam arra a méretemre, most milyen jók lennének...
Na ez az ami nekem sosincs.
A tökfőzelék kész, várom, h hűljön.
Tegnap voltunk hentesnél, most intéztem el a húsokat, már csak be kell a fagyóba dobálni.
Nekem még egyenlőre az okoz örömet, hogy lógnak a nadrágjaim. Ha elérem a célsúlyt, akkor szeretnék majd új ruhákat venni, ezzel ünneplem meg az élért célt :)
Időnként ki lehet fogni nagyon klassz dolgokat, jó áron. Csak sok idő kell végignézegetni a cuccokat.
Milyen hülye berögződéseim vannak: ha bemegyek egy üzletbe, egyből az extra méretű ruhákhoz megyek, elkezdem nézegetni, majd néhány perc múlva leesik a tantusz, hogy már nem kell a sok XL. Hiába, éveken keresztül ez rögzült. Viszont marha jó érzés utána az L-eseket nézni. A szememnek és a lelkemnek is.
Nekem nincsenek.Hirtelen hízlaltam fel magam.Egy gatyát vettem ,hogy úgyis leadom.Van egy másik gatyó ami nyúlósabb az még rámjön ,meg egy-két szoknyám is van ami még hordható.Most a ngayobb gatyó már kezd nagy lenni, a régi meg még nem jön föl normálisan, csak ha belepréselem magam.Szerintem még 3-4 kiló és remélhetőleg jó lesz a régi.
Itt nálunk nagyon drágák a turik,nem érdemes ott vásárolni.Vannak olyan cuccok amik újonnan olcsóbbak mint a használt
Az finom, de nincs kedvem ebben a szakadó esőben elvánszorogni a hentesig.Nem kívánok semmit, se sósat se édeset.Így nehéz lesz..
Nekem vannak különböző méretű ruháim,ezért tudok válogatni.
A kosztüm vásárlással én is várok. De turiban szívesen vennék célnacit.
Reggelire főtt sovány csülköt ettem teljes kiőrlésű kiflivel.
Most kávézom aztán nyomás dolgozni.
Én sem veszek új ruhát.Ha eddig kibírtam 1 nagyméretű gatyával , akkor még egy kicsit kibírom.Majd ha a célgatyóm rámjön, akkor megjutalmazom magam, de addig még van egy pár kiló.
Rizses húsra vágyom napok óta,de ma sajnos nem lesz időm főzni.
Én még nem merek új ruhát venni,vagyis inkább sajnálom rá a pénzt meg ha még fogyok akkor az sem lesz jó rám.Úgy hogy a vásárlással még várok.
Ma nekem is ez a program.Ruha pakolgatás.
Mit főztök ma? Fogalmam sincs ,hogy mi legyen az ebéd.
Nekem már nincs nagy méretű ruha a szekrényemben. (Mármint a régi nagyméret .))
Kinéztem egy gyönyörű nadrágkosztümöt, azzal szemezek.
Én már a nagy gatyáimat kipakoltam a szekrényből.Így még jobban el is férek.Tök jó látvány meg a lelkem is rendeződik.
Na eszt már szeretem .Remélem addig nekem is elmúlik és minden vissza áll a régi kerékvágásba.
Én ma felmegyek a padlásra, átnézem a ruháimat, mi az esetleg, amibe már beleférek:)
Tervben van a mérlegelés, nekem már hétfőn, mivel hetente méreckedem.
Megráztam magam, nincs zabálás!
23.-án mindenkinek mérlegelni kéne.Na persze csak a miheztartás végett.
Szép napot mindenkinek.Elaludtunk a gyereket az iskoláig kellet vinni ,lekéstük a buszt.Nagyon szakad az eső,olyan jó lenne karira egy kis hó.Nem tetszik nekem ,hogy mindenkinek a zabáláson jár az esze.Ez azt jelenti,hogy éheztek.Ezzel nem jó irányba haladunk.
Igy van. Többet nem nyafogok.
Köszi a biztatást! Nagyon fogok igyekezni, ma megyek kozmetikába, nagykezelés, köröm, remélem hogy átmegy rajtam a depi.
Na jól van, látom veled minden rendben Lollyka :)
Cami, velem is előfordul a bánatzabálás és gyűlölöm magam olyankor.Gondolj a következményekre...A zabálástól nem oldódnak meg a problémák..Légy erős és inkább reggel is táncolj egyet!!! Jobb kedvre derülsz tőle!
Kibírod, menni fog!!Hajrá!!
További ajánlott fórumok: