Ki a hibás?? (beszélgetés)
hát megpróbált mindent,puncsolás,ajándékok,sok-sok virág,szerelmes éjszakák,nagyon sok sírás,de én nemigazán bírom elfelejteni.de még most sem értem,hogy Te ezt miből következteted?
..Csodálkozol?:(..Ennél nagyobb tüskét nem is kaphatott volna a férjétől..
Arra, hogy azóta sem fényes a kapcsolatotok:(
Bocs, újra olvastam. Tényleg félre értettem.
te értetted jól,amit írtam.
Van itt még valami más is, nem csak a 1,5 évvel ezelőtti dolog..
Szerintem vagy próbáld neki megbocsátani és elfelejteni,vagy ne folytasd így ezt a kapcsolatot,mert semmi értelme.
nem összesen egy két hónapot, én úgy értelmeztem, hogy ez egy hosszú folyamat, és ennyi időnként került rá sor...
ja,képtelen vagyok feldolgozni...
1. nem akar megbántani
2. így végre újdonság jut neki, és még bűntudata sem lesz, mert rád fogja
3.nem akar kínos beszélgetésekbe belemenni, zavarja a téma, cikinek tartja dumálni róla
4. kezdenek önértékelési problémái lenni, azt gondolja nem szereted már, nem kívánod, szóval ő a gond, és önigazolást keres..
az egész margójára: te sem gondolhattad komolyan, hogy a férjednek nincs szexre szüksége, és fikázhatsz, szidhatod, de te pontosan ugyanolyan hibás vagy! a betegség egy dolog, a szexuális érintkezésnek rengeteg válfaja van,törhetted volna magad, hogy neki is jó legyen....
ha ő nem látott a te részedről erőfeszítéseket, te sem vonhatod őt felelősségre....
betegség ide, vagy oda, elég hervasztó, ha egy házasságban könyörögni kell a szexért...
Szia!Én nem érezném magam hibásnak a helyedben,főképp úgy nem,hogy a betegségem,és az azzal járó megtartóztatás alatt lépett volna félre a párom.Egyébként ez meg így szokott működni,h az ilyen dolgokat mindig a megcsalt fél tudja meg,ráadásul véletlenül..Én mindenesetre nagyon mérges lettem volna,és lennék most is,leírhatatlanul dühös is egyben,és a megbocsátás szóba sem jöhetne,ráadásul semmiképp nem magamat okolnám érte,h megtörtént..Az utolsó kérdésedre csak közhelyekkel tudnék válaszolni..
Másfél éve ezen rágódsz?:)))
Ha 1-2 hónapot se bírt ki, pedig Te beteg voltál, akkor valóban egy patkány.
Máskor is félre fog kefélni.
én másfél éve lettem megcsalva, persze én voltam a hibás szerinte, mert volt egy betegségem, és volt hogy 1 vagy akár 2 hónapig sem volt sex, nekem nem kellett. aztán felszedett egy "kurvát"a faluból ahol lakunk, és azt kefélgette. persze nekem elfelejtettek szólni, sőt a falubeliek is csak csámcsogtak, de nekem egy se szólt!!!másfél-két hónapig tartott, aztán lebuktak, én meg szeretem a férjem és "megbocsájtottam" neki, mivel "ÉN" voltam a hibás!csak azt nem értem, ha ilyen van , a patkány faszik mért nem állnak elénk, hogy figyelj szivem kurvára elegem van a megtartóztatásból, lépj vagy én lépek????!!!!mért kényelmesebb sumákban, megalázva?
További ajánlott fórumok: