Kézelemzés (beszélgetés)
Az Életvonal nem az élet hosszát mutatja, hanem inkább a vitalitásunkat, aktivitásunkat.
Nincs egyenes arányú összefüggés az életünk várható hosszával.
Amúgy teljesen felesleges az életvonalon görcsölni.
1. sokan megrémülnek, ha nem ér a derekukig :) ,pedig lehet hogy nem is rövid, csak más irányú mint az átlag, vagy csak nagyon halványan folytatódik.
2. Ha rövid, és meghal valaki akkor meg létezik sors, lélekvilág, és ebből következően a lélek tovább él, max. test nélküli vagy újratestesült formában.
3. Rövid ,és nem igaz a jelentése, akkor meg nem következik be korai halál.
Pont ezt mondom én is.
Ne jósokat keressen, hanem önmaga tegyen lépéseket a helyzete javítása, a lelki békéjének megtalálása érdekében.
Nem érdemes forrón enni a kását. Higgadj le, szállj magadba!
A sorsunk a saját kezünkben van. Belepofázhatnak mindenféle jósok. De nem szabad önsors beteljesítően felülni nekik.
Még annyit, hogy a kiutat a jelen helyzetedből magadnak kell meglelned. Külső segítséget vegyél igénybe hozzá!
De ne jóst, kézelemzőt, agykontrollt, hanem pszichológiait! Utána, már mehetsz hozzájuk, hogy tovább tudj lépni!
Akkor meg minek? - ezt arra értettem, hogy ne menj el ilyen trénerhez, mert nem éred el a várva várt eredményt. Magadtól kell megtanulnod ellazulni és utána tudsz majd "utazni".
Sok gondod lehet, azt már érzem...
Ezt is gyakorolni kell.... simán meg kell tanulnod "lemenni alfába", mert különben a tested reagálni fog az agy kimerültségére.
És - hogy visszakanyarodjak a kézhez - biztos vagyok benne, hogy ennek a szellemi fáradtságnak, túlhajszoltságnak, kimerültségnek vannak "olvasható" nyomai.
Már az is jó kezdetnek, ha a jó légzés technikát elsajátítod....
És honnan tudod,hogy nem vagy hipnotizálható?
Voltál hipnotizőrnél?
Én sem tudtam,hogy alkalmas vagyok Médiumnak, amig
ki nem derült....
Ez nem hipnózis! A hipnózist csak pszichológus csinálhat. Ez olyan állapot, mint az Agykontrollnál.
Akkor keress, ha érdekel a téma.
Az Utaztató és az Utazó. Az egy pár!
Ha lenne ilyen információ a neten, akkor nem kellene tanfolyamot tartani.
Ahogy online sem lehet senki sem Reiki mester. :)
Nem vállalok ilyet hely- és idő hiányában.
Ajánlom, hogy a környékeden keress egy profi reiki mestert, aki kapott beavatást Páros regresszióra!
Sok sikert, "jó utazást"!
Szivem, még mindig a miérteket keresed a pároddal kapcsolatban??
Az "időutazás" több órán át tartó "beszélgetés", amelyen célszerű három személynek résztvenni. Csak beavatott "utaztató" csinálhatja és rendkívül nyugodt körülmények kellenek hozzá. Sima "rendelési időben" ez nem megy.
Célszerű "bentlakásos" tréningen vagy egy laza hétvégén megszervezni.
Traumatikus élményeket okoz, ezért fel kell rá készülni.