Kézelemzés (beszélgetés)
sőt szerintem inkább számolnak vele mint nem, olyat még nem is olvastam ami nem.
pl. a Mir Bashir, de más könyvek is számolnak élethosszt a vonalban, amikbe beleolvasgattam könyvesboltokban. Így meg kissé gáz, hogy a művek fele számol vele ,évre pontosan, a másik fele meg írja hogy nem számít mekkora.
Milyen könyv bizonygatja??? Mert a kézelemzés "nagyasszonya" és az összes többi hivatalos tanulmány szerint az Életvonalnak nincs köze egyenes arányban az élet hosszával.
ha meg az élet hosszát nem mutatja az életvonal, akkor meg mi a faxnak van. Erre jutottam.
Ebből az következik, hogy akinek 40 év van az életvonalán és 3 rossz csuklóvonala, akkor már a születése előtt 50 évvel meg fog halni. Azért ez egy kicsit sánta valahol.
Nekem amúgy a csuklóvonalazás olyan magyarázkodósjokernek tűnik, mert semmi értelmét nem látom, hogy valaki fél centis életvonallal azért él 90 évig ,mert 3 ép csuklóvonala van. (persze csak abban az esetben ,ha azt vesszük, hogy van köze az élet hosszához az életvonal hosszának).És azt is baromságnak tartom, hogy tökig érő életvonallal azért élni csak 30ig ,mert rosszak a csuklóvonalak. Mért ebből az következik, hogy az életvonalnak semmi az élet hosszához, pedig sok könyv meg bizonygatja hogy van, sőt évre pontosan számolgat vele.
Én sem értem, de nagyon félelmetes...Igaz mi alakítjuk a sorsunkat, de csak részben...van ami adott.De hogy milyenné alakítjuk a hozott anyagból, az meg van írva előre.
A szívvonal nem a szívtüneteket mutatja, hanem az érzelmeidet, szenvedélyedet, romantikus énedet.
A láncszemek a csalódásaidat, a szívügyeid alakulását mutatja, nem orvosi szempontból.
Ha leér a csuklód aljáig, és erős, az már szerintem nagyon jó.Engem az aggaszt, h az utolsó 2centi alig látható. Ha vannak tüneteid, akkor nyilván el kell menned az orvoshoz, hogy megnyugodj.
Olyan fantasztikus vonalaim nekem sincsenek, a jobb tenyeremen sem (a balon valamivel rövidebb+a csuklóvonal is rosszabb) kanyarodik az életvonalam a hüvelyk ujjam felé, épp leér a tenyerem aljára, a szívvonalam meg láncszemekből áll mindkét kezemen, és vannak szívtüneteim bőven tizenéves koromtól, bár gyógyszer nem szedek, de nagyon gondolkozom egy alapos szívkivizsgáláson. A csuklóvonalaim sem jók,egy ép van.
De ahhoz kellenek más jó vonalak is...
Az nem számít rövidnek. A könyv szerint amit olvastam, a tiédtől rövidebbel is (tenyér közepéig érővel) lehet akár 60 évig is élni.
Nem jó az a kép, amúgy a tenyér aljától úgy 2cm-re ér véget, és haloványodik.
A tiéd a kép alapján nem extrém rövid.
Én meg láttam rövidebbeket, sőt olyat is hogy igazából abban sem voltam biztos hogy van neki. Elmúlt 18, egyetemista, párkapcsolatban él.
Én csak a saját szememnek hiszek, megnéztem már egy csomó embernek, de egynek sem láttam még olyan rövidet mint nekem, mind hosszú volt.Szerettem volna megvigasztalni magam, h nemcsak nelem olyan , de nem találtam senkit.mindenkinek leért legalább atenyere aljáig, de láttam kettőnek olyat, hogy egész a hüvelykujj alá kanyarodott vissza.Az egyik egy nagyon optimista vidám ember,mindent megtesz az egészségéért, és lelki nyugalmáért, a másik is egy olyan, aki szeret élni, és kora ellnére nagyon jól bírja a munkát.
Egy-két ormótlan beszólás leszámítva itt olyanokat írtak, hogy ezentúl én sem próbálok élethosszra következtetni a vonalból. Van akinek fél centis a jobb kezén és 36 éves.Meg akinek nincs és él.
[link]
A csuklóvonalak attól még lehettek erősek.
ez egy gyakorikerdes oldalas válasz.
"Ne aggódj,én is ebbe a hibába estem,pár hónapos volt a kislányom, amikor a nagylányom észrevette. Sokáig gyötört a gondolat,egyszer megnéztem a 70 éves édesanyám tenyerét, és az övé is olyan rövid volt!Utána olvastam és kiderült, sok 90 év fölötti embernek is rövid.Azóta a lányom rég felnőtt,soha többet nem foglalkoztam a témával."
Amúgy hiába hiszek valamennyire a tenyérvonal elemzésben, egyet viszont nem értek, hogy miért van a "sorsunk" a tenyerünkön megjelenítve. És hogy hogyan fejtette ezt meg valaki először. Anatómia viszont nem tértek ki arra hogy valójában mik is a tenyérvonalak és hogy miért vannak.
Nem róla írtam, hanem a baleset jelen van a tenyérben témáról.
Nem ijedezek, mert már nem él.
Vannak írások, amik szerint a baleset is benne van a tenyérben. Ha ennyire nem egységes, akkor addig nem kell ijedezni, amíg el nem végeznek egy legalább ezer főből áll ,jól dokumentált, valóban ismeretre vágyó (és nem hazabeszélő vagy ellenbeszélő) személy bevonásával.
Az én tenyeremben viszont látszott, h meg fog halni...
...és a váratlan baleset veszélye lehet, hogy jelent volt.
De, csak lehet.... Ezt nem lehet tudni. És nem is kell most már tudnunk.
A baleset az más....nekem közeli hozzátartozómnak hosszú és erős életvonala volt, mégis meghalt balesetben nagyon fiatalon.A hirtelen balesetet nem tudom hogyan mutatja.
Azt sem gondolom, hogy amikor az hibbant pilóta a hegynek vezette a gépet, azzal sok tizenéves diákkal, hogy nem volt köztük ép, hosszú életvonalú.
Lenabuci, tényleg igazad van, hogy minden tenyérnél más az értelmezés, mert láttam már orvost is rövid fejvonallal és nem tipikusan intellektuális ujjperchosszaránnyal. És gondolom náluk nem az értelmi képességek hiányával függtek össze az amúgy arra is utaló jelek, hanem egyéb fejjel kapcsolatos problémákra utaltak.
Szerintem nemcsak tíz idősnek kellene megnézned a tenyerét, hanem több tíznek, és lehet hogy találnál rövid, gyenge vagy törött életvonalasat is. A nagymamám testvére 87 évig élt, egy se nem túl hosszú, se nem túl rövid, halvány ,aránylag egyenes ,talán még töredezett is életvonallal, csodálkoztam is amikor megláttam ,mert másra számítottam, valami határozottan hosszú ,erősre. Gyerekkorában azt mondták hogy szívbeteg, erre ment ki a világból, meg főzte magát órákig a napon, mégis sokáig élt, pedig sósan evett ,zsírral főzött. Egyszerűen szeretett élni, ennyi. Vitte a lendülete.