Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Kétségek közepette fórum

Kétségek közepette (beszélgetős fórum)


17. Csalános (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 12. 10:11
Ha fiatal lány és nem találja fel az életben magát, akkor az egy normális srácnak unalmas. Talán nem is tud értelmesen beszélgetni. Egy nős pasinak meg kaland is lehet. Ha ezt akarja, az idejét roncsolja. Hiszen egy idősebb pasinak más fiatal lány is lehet mellette.
16. Pampalini (válaszként erre: 13. - Globus)
márc. 12. 06:54
Teljesen megértem. De magam mikor még fiatal voltam, és 18 éves fiamat, barátait látva, azt szűröm le, hogy a koruk beli lányok, lekezelőek, elutasítóak a velük egy koru fiúkkal. A lányom egyik barátnője meg egy grill partin folyton vigyorgott rám mint a tejbe tök. Már a többiek is észrevették valami nem stimmel. Nem is hívtuk többet. Rém kellemetlen volt összefutni vele sokáig utána. Azért ez nagyon gáz.
15. Pampalini (válaszként erre: 11. - Csakelőre)
márc. 12. 06:47
Ja igen ez ismerős. Exem ugyanezt adta elő, amikor kiderült. Hogy kibuktak belőle az otthoni problémák, a fazon megértő volt, és meghallgatta, aztán megdugta. teljesen megértő volt nem?
14. kisj (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 12. 06:24

Szóval, ha valaki unja az életét, akkor túlélésképpen pár órát töltsön egy nős férfi ágyában.

Remek elgondolás, csak nem vezet sehová.


Ne unatkozz ennyire, hanem rázd meg magad és hagyd abba a picsogást.

13. globus (válaszként erre: 9. - Pampalini)
márc. 11. 21:32

"...egy fiatal lány a nagybetűs élet elején .egyszerűen unja az életét vagyis nincs kedve már semmihez.És megjelenik életében egy középkorú férfi ,nagyon jól elvannak a férfi mindig meghallgatja a lány és jól érzik magukat együtt, legalább is a lány úgy érzi "


Itt csak tinglitangli unaloműzésről van szó.

12. csakelőre (válaszként erre: 11. - Csakelőre)
márc. 11. 21:29
elhanyagolja
11. csakelőre (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 11. 21:29

Jaj,tudjuk mi a szitu


Neked qrva sz.r,ő megért,kedves.

Természetesen otthon anyu totál elhanygolja(vagy elhízott szülés után,vagy most épp otthon van a kicsivel)


Bla bla blaaaa🤣


Legyen már egy kis tartásod az isten áldjon meg!


Tedd rendbe az életed,egy nős faszi segítsége nélkül!

10. Pampalini (válaszként erre: 8. - Globus)
márc. 11. 20:04
Az exem mentőse is az apja lehetett volna. Az exem apja felesége, 1 évvel fiatalabb az exemtől. Szerintem az ilyen nőknek apa komplexusa lehet. Valahol nem teljesen normális ez. Természetesen mindig a pasi a hibás a nők szemében, de itt nem ez látszik. Hozzáteszem, egyszer engem is felszedett egy alig 17 éves lány. Azt mondta 20, én meg voltam kb 35. Nem volt akkor barátnőm, belementem a játékba, míg ki derült mi az igazság. Ami nem is annyira vicces, az az, hogy amikor fiatal voltam, és persze nem voltam az a tuti pasi, akkor meg lealáztak.
9. Pampalini (válaszként erre: 7. - Globus)
márc. 11. 19:52
Elmagyarázhatnák már hogy miért jobb a foglalt pasi.
8. globus (válaszként erre: 5. - Pampalini)
márc. 11. 19:51
Ismerősöm huszonéves korától loholt egy nős férfi után, mint egy kullancs. Ma 49 éves, a nős ürge közben nyugdíjas papó lett, kertészkedik, kutyázik otthon békésen, boldogan. Nőnek se kapcsolata, se gyereke, ténfereg a világban. Piszkosul megérte heti 1 kufircért.
márc. 11. 19:48

"Csak a helyzet a következő a férfi nős .De a lány bele menne ,hogy egy picit is elszakadhasson otthonról vagyis úgy általában a gondjaitól ,ha ez csak pár órát is jelentene."


Annyira unalmas már ez, fórumról fórumra, vallomásról vallomásra. Nem tudnátok egy FÜGGETLEN férfit találni? Tízezrével nyüzsögnek.

6. varadero (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 11. 19:46
Ne! Persze, hogy normális és megértő. A vadász nem ordibál csak ha már meglőtte. :-D
5. Pampalini (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 11. 19:42
Ezért nincs barátnője a sok fiatal fiúnak, mert a korukbeli lányok mind középkorú nős pasik után futnak. 10 év múlva meg azon fogsz itt sírni hogy férjed egy hozzád hasonló nővel turbékol. Nooormáááliiis Margit?
márc. 11. 19:39

"sem munka terén sem szerelem terén nem jönnek jól össze a dolgok és csak menekül mindenki elől az elvárások miatt..."


Jah, igen! Ilyen az élet! Elvárások vannak iskolában, munkahelyen, sőt! még a párkapcsolat terén is.

Dolgozz azon, hogy ezeknek eleget tudj tenni és mindjárt nem fogsz unatkozni!

3. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 11. 19:00
Az a fiatal lányka ne unatkozzon ennyire. Tanuljon, dolgozzon, éljen társadalmi életet, barátnőzzön, haverkodjon, legyen hobbija, egyszerűen éljen és találja fel magát mert az élet még sok jót és szépet tartogathat számára. Semmiképpen ne egy nős ember ölébe üljön és ne rondítson bele egy család életébe.
2. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 11. 18:55
Nyisson az ÉLET felé, de házasságba, családot robbantani ne másszon bele az anonim lányka.
márc. 11. 18:51

Mit tehet, hogyan tovább?

Van egy fiatal lány a nagybetűs élet elején ,akinek sem munka terén sem szerelem terén nem jönnek jól össze a dolgok és csak menekül mindenki elől az elvárások miatt ....egyszerűen unja az életét vagyis nincs kedve már semmihez.És megjelenik életében egy középkorú férfi ,nagyon jól elvannak a férfi mindig meghallgatja a lány és jól érzik magukat együtt, legalább is a lány úgy érzi .Majd a férfi bevallja ,hogy nagyon szimpatikus neki és utal rá több is lehetne köztük.Csak a helyzet a következő a férfi nős .De a lány bele menne ,hogy egy picit is elszakadhasson otthonról vagyis úgy általában a gondjaitól ,ha ez csak pár órát is jelentene.Igazából tudom ez egy méltatlan helyzet ,de nem tudom másképp hogyan is lehetne ezt az időszakot túl élni.


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook