Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele? (beszélgetés)
Hidd el,hogy ez nem fürdik meg mindennap az tutti a férje is ugyanilyen ápolatlan és a gyerekei is szép példát mutat nekik is.
Szerintem sem feltétlenül függ össze a két dolog, mármint a kövérség meg az izzadékonyság. Nekem egy nádszálvékony kolleganőm volt mindig büdi, sokat szenvedtünk. Nem vette a lapot ő sem.
Másik kolleganővel kimentünk ebédszünetben, vettünk magunknak golyós deót, és ott mutogattuk egymásnak, hogy nézd, milyen finom illata van, ez tök jó, és izzadásgátó is. Mondtuk kolleganőnek, hogy nézze meg ő is, ez tök jó fajta.
Hát, semmi eredménye nem volt, nem vette az adást:((
(Aztán nem tudom, mi lett, csak egy évet kellett kibírnom, mert eljöttem gyesre.)
és gázmaszk ...persze egy vödör aprót is..:)))
rendőröknek mit mondana?? :DD
Lehet túl forró vízben fürdik, és fürdés közben is izzad az ember. Ahogy kilép a fürdőből, aktívak még az izzadómirigyek:))
Nekem volt a kollégiumban egy évfolyamtársnőm, aki ápolt volt, rendszeresen tisztálkodott és mindennap tiszta ruhát vett fel. De már a zuhanyzást befejezve lehetett érezni a testszagát. Nem izzadtság volt, hanem ilyen erős és rossz volt a testszaga. Sosem szóltunk neki, nem aláztuk volna meg. Kínos szitu, de most sem tenném.
Magyar származású ez nem betegség az ápolatlanság mink is büdösek lennénk ha nem tusolnánk.
Szakszerűen beöltözni gumiruhába, elvinni egy autómosóba, és gőzborotvával:)))
Köszönőm széppen ez nem is annyíra rossz ötlet de magára fog ismerni ha nem hülye.
Engem nemérdekel ki mennyíre kövér meg milyen csak büdös ne legyen ez a kellemetlen nekünk.
Az a baj,hogy ez nem feltétlen a tisztálkodás hiányosságára vezethető vissza. Vannak erősen izzadó emberek, akiken a napi tisztálkodás és a dezodor sem segít.
elrabolni és megfürdetni :DDD
Lehet,hogy nem tehet róla.Ismerek egy olyan nőt,volt kolléganőm(vékony),hogy fürdés után még meg sem száradt,máris izzadtságszaga volt.Lehet,hogy a táplálkozástól is függ,vagy bizonyos gyógyszerek szedése is okozhatja.
szerintem kérj tanácsot a büdi kollégátol, hogy egy ismerősöd büdi hogy mondd el neki?
az ilyen nem erzi mert mar annyira megszokta a sajat buzet..
Hidd el ezek nemérzik mert megszoktták,nem csak izadság szaga van hanem érezni lehet rajta,hogy büdös ápolatlan ne tudd meg az öltözőnk kicsi de több óra után is érezzük a büzt utána pedig nem szokot ruhát cserálni sem még is meg ne is mondjam mikor el megy wcre.
Ez nekem is eszembe jutott, de ez célzás is lehet :S
Az is zavar,hogy kövér, vagy csak az,hogy kellemetlen illatú?
Felbérelnék egy ismerőst (akit a büdi kolléganő nem ismer), hogy valami ürüggyel állítson be a munkahelyetekre, és ő jegyezze meg, hogy bocs, de büdi vagy.
Vagy nem tudom...kínos helyzet.
ha megsértődik hanem...akkor is büdös...ha már nem lehet elviselni 4 szemközt mond meg neki..te is szenvedsz...
Hát nehogy már én vegyek neki még tisztálkodási dolgokat.Biztos meg fog sértödni ezeknek áll még feljebb ez így szokott lenni.Majd esetleg névnapjára.
ha ápolatlan, mert nem fürdik, tegyetek egy tusfürdőt és egy desodort az asztalára,
nem beteg? milyen származású?
Esküszöm már majdnem írni akartam ugyanezt:)
Vegyetek neki névnapjára egy szatyor ápolási cuccokat.:DD
jujj, ez nagyon ciki. én azt nem értem, hogy ő nem érzi???? és az sem mindegy, hogy "milyen":) szaga van, ápolatlan, vagy egyszerüen csak nagyon izzad és azért? igy is ugy is nehéz eset,nincs ötletem:((
Nekem meg van egy-két kollégám akinek meg a lába iszony tud lenni.
A főnökömtől kapott pipere dolgokat lábra is hónaljára is....és szóltak is neki:(
De ismételgetni kell az idő múlásával.....
Volt mikor ebédeltünk és el ment elöttem majd nem kijött az ebéd belölem mikor meg csapot a szaga.De már koleganőm is mondta ő is járt vele így.Nem tudom fel fogni annyíra nehezére esik meg fürdeni naponta ezekszerint igen.De nekünk a rossz mert mi érezzük és nem tudunk mit tenni ha szolunk biztos meg sértödik.
További ajánlott fórumok: