Keresem a legjobb barátnőmet (beszélgetés)
Na hát pont ez az. Én mindig azt mondom, hogy mindenki előtt ott van a lehetőség bármire, tanulásra, előrejutásra, próbálják meg ugyanazt az utat és akkor legyenek irigyek...
Nem értem, hogy miért ilyenek az emberek? Lehet, hogy túl naív vagyok és még hiszek az emberekben, és találok igaz barátságokat (is).
Én sem tartom hosszú távon jónak a csak online barátságokat, de szerintem itt meg lehet alapozni valamit és azután személyesen. Mivel még külföldön vagyok, ezért írtam, hogy csak online. De nyáron ha minden jól megy tudunk talizni többen is.
Szerintetek miért van az, hogy a legtöbb nő féltékeny más nő sikereire? Szerintem pont ebből fakad sok barátság megszakadása. Ha önzetlenül tudnánk örülni egymás boldogságának, biztos, hogy ezek a kapcsolatok sem szakadtak volna meg. Ti hogy látjátok?
Sziasztok Csajok!
Csatlakozhatok? :-))) Akkor úgy látom én kettőtök között vagyok valahol (annelly és henobaboca)
Én a 16-ban lakom, és lassacskán gondolkozunk a babán is. Természetesen nyitott vagyok bárkivel bármilyen dumcsira,talira, de most még egyenlőre csak online vagyok elérhető.
10hónapos?Van egy barátnőm neki is ennyi idős a kisfia, úgy imádok átmenni hozzá olyan mintha az unokaöcsém lenne imádom!!
Jaj az edzést írtam, igazából az bánt ha sokszor megbeszélek egy ismerősőmmel valamit és mindig lemondja. Szívesen talizom bármikor:))))
Nekem van egy 10 hós lányom. Azért kérdeztem, mert sokszor nekem is hiányzik valaki, akivel elmehetnék valahová, a barátaimat a szülővárosomban hagytam, az egyetemen szerzett barátok/kollégáknak sok a dolguk mindig, csak ritkán érnek rá, ésss 17. ker.-ben lakom.
Ha van kedved valamikor talizhatunk, de mivel nekem van egy babám, én sem érek rá pl rendszeresen edzésre járni vagy ilyesmi...
Mit gondolsz?
Hát akkor azért irigyellek, nekem is voltak jó barátnőim, de amikor segítségre vagy bármire lett volna szükségem, akkor valahogy nem voltak ott. vagy tudod elvárják, hogy én hívjam és én érdeklődjek csak irántuk. és talán ez a szomorú:((
Haverom rengeteg van, de igaz barát nagyon kevés. igazi barátnő meg pláne:((
sZÍVESEN BESZÉLGETEK BÁRKIVEL, AZTÁN EGYSZER HÁTHA FELJÖSZ PESTRE VAGY ÉN DEBRECENBE:)))
Egyébként nekem is vannak ilyen barátnőim. Mikor én egy helyre elkezdtem járni edzeni és hívtam a barátnőm ő azután jól abbahagyta:((
Lehet mi vagyunk nagyon furák:)))))
Nekem is jó lenne ha lenne egy igaz barátnőm. van egy lány,akivel jóban vagyok, de ő olyan furi. Sokszor lemondja a közös terveket,mert mással találkozik, meg edzése van, ...
Lehet,h velem van a baj. :(
Sajnos veled a közös beülés nem nagyon jöhet szóba,mivel én Debrecenben élek. de talán beszélgetni tudnánk néha, vagy majd alakulgat magától.
Szia. Én 27 éves vagyok, bocsi leszek!!!!!!!!!!
Nekem is pár év alatt szét széledtek a barátnőim, szomorú, de sokszor egyedül érzem magam.
Van úgyan egy drága párom, dehát az nem ugyanaz, úgy hiányzik egy barátnő akivel beszélgethetek, beülhetek valahova, aki szívesen átjön hozzám és fordítva, aki a páromat is kedveli, stb
Tehát egy nagyon jó barátnőre vágyok.
Ja a 15.kerbe lakok.
Ha valaki hasonló cípőben jár írjon nekem akár priviben is, hiszen olyan jó érzés mikor van egy legjobb barátnőd:(((((((((((((((((((((
csokeh@ommf.gov.hu
Sziasztok!
Nemrég költöztem Pécsre, a páromhoz.
Korábban voltak barátnőim, de miután elköltöztem, egy csúnya levél keretében megszakították velem a kapcsolatot.
Szívesen ismerkednék idevalósi, vagy a környéken lakó lányokkal.
Szia!
A nagyfiam 15 ,a pici 6. Merre laksz palotán?
Milyen érdekes én is a XV.kerben lakom:))))
Pontosan így volt, ugyan így volt nálam is:(( A régi barátnőim a X.kerben laknak, de miután elköltöztem csak én mentem hozzájuk, mondván én messze lakom: Tudom milyen érzés megtudom érteni.Pedig olyan jó lenne egy barátnővel együtt eljárkálni ide-oda, együtt sportolni, mozizni, stb....
Hány évesek a gyerekek???
Még osztódhat:))
Szerintem a közös témák a közös programok mindig közelebb hozzák az embereket.
Nekem csak olyan ismerőseim vannak sajnos, akiket inkább én hívok, vagyis egy oldalúan tartom a kapcsolatot. Bár én csupán 27 éves vagyok, de igazi barátnőt én se találtam még akivel ellehet menni ide-oda, akit ha áthívok hozzánk át is jön nem csak ígérget. Sajna ritka az ilyen, dehát azért írunk ide, hátha kialakul valami:))))))))))))))))
Sziasztok!
Szerintem vannak barátnők és havernők. Azthiszem nekem csak az utóbbi van. Amíg fiatal voltam voltak barátnőim is,de mindenki férjhez ment,gyereke lett és megszűnt a kapcsolatunk. Aztán az első fiam születése után megismertem egy nőt. nevezzük Évának. Egyedül nevelte a fiát,elég szegényes körülmények között. Nagyon csúnyán kihasznált kb 13 évig. Vittem magammal mindenhova,mindent én álltam. Volt olyan,hogy napokra elutaztunk. Aztán szép lassan visszahallottam másoktól a legféltettebb titkaimat,amit Vele megosztottam. A két fiam mellett elkezdtem tanulni. Ő meg azt mondta valakinek,hogy : -" Ennek könnyű,mert az ura eltartja". Na ,ekkor egy világ omlott össze bennem.Amikor a fia kicsi volt én vettem a pelenkáját,mert nem volt pénze. Amikor panaszkodott,hogy nincs mit enniük ,akkor a saját fagyasztómból pakoltam neki. Még néha most is próbálkozik,de én ezt az ügyet lezártnak tekintem és NINCS barátnőm.
Sziasztok!
Sajnos a barátnőim idővel szétszéledtek, és bár van párom, mégis hiányzik egy jó barátnő, akivel lehet pletyizni, vásárolgatni, mászkálni, beülni valahova. Aki szintén szeretne új barátokra szert tenni és pesti, írjon!!!
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó?
- Mit tegyek?Elvesztettem a legjobb barátnőmet....
- Keresem egy volt barátnőmet, tudtok segíteni?
- Keresem régi barátnőmet. Tud valaki arról az irodáról, akik embereket keresnek meg Magyarországon?
- Kaposvári barátnőmet keresem...