Keresek egy zenét /számot /előadót... (beszélgetés)
Szia: Martin Garrix- Wizard
azt hiszem ez az, ha nem, akkor egy másik Martin Garix szám, csak most nem tudom megnézni.De hamar megtalálod.
Egyébként, nincs ennek a csajszinak blogja vagy akármi?Szeretnék vele beszélni.
New World Sound&Thomas Newson-Flute
Linkelem, egy rövidke részlet hallható belőle aláfestésként, 3.11-Től egy kicsi ideig.
amúgy a riport film egy kedves ismerőömről szól :) Ezúton is grat Neki! :)
sziasztok!
a köv videóban elhangzott szám címére és előadójára lennék kíváncsi,köszi előre is!
Sziasztok!
keresek egy számot ami hasonlóan kezdődik mint a malévos zene!
Mindig hallom valahol, de a címét még mindig nem tudom!
és ez jár a fejembe már egy ideje! :)
Sziasztok.
Keresem azt a számot, amiben egy srác énekel. Marha jó hangja van. És facebook is benne van :D
Sziasztok!
Végre! 17 nap után sikeresen, számtalan médium igénybevétele árán, de sikerült végre megtalálnom az ominózus estén a Burger Kingben látott (és felületesen hallott) számot! Ami nem más, mint a...
The Ting Tings - Hang It Up
Ízlés függvényében ajánlom a számot azoknak, akiket szintén érdekel! :)
Hát én személy szerint csak a gitárt és a szövegelést hallottam nagyon sematikusan, mert mint mondtam, hihetetlenül nagy zaj volt a Burger Kingben :(
Azt hiszem, inkább veszem a bátorságot, elmegyek újra a Kelenföldi Erőműhöz és konkréten megkérdezem, melyik szám is volt az. Habár fennáll az a gyanú, hogy ez egy "fiktív szám"(??? - Én még nem igazán láttam/hallottam erre példát...) és/vagy a Burger Kingnél van az összes szerzői és kibocsátói jog, amik kapcsolódnak hozzá. Természetesen ez nem zárja ki azt a tényt, hogy a videoklip vizuális részére irányuló kulcsszavakkal való keresgélésem körülbelül 1 hete egészen más okkal mondott csődöt.
Sziasztok!
Egy magyar számot keresek,ami nagyon hasonlit erre a Sting dalra:
Ha esetleg vkinek eszébe jutna vmi,köszönném..:D