Keresek egy zenét /számot /előadót... (beszélgetés)
Lorde - Team
erre gondolsz?
Sziasztok!
Keresek egy zenét 1990-ből, csak kevés szövegrészlet van meg belőle:
"üresek az utcák, halványak a fények, én is arra megyek, ha félsz, elkísérlek"
"üres az ágyam, hűtlen a menyasszony" kicsi a kabát, csak még ne havazzon"
Nagyon köszönöm, ha valaki segít!
Sziasztok!
Keresem azt a zenét ami a viasat3 pitch black-22 évente sötétség bemutatója alatt ment/megy.
Köszönöm a segítséget előre is!
Sziasztok! Keresem egy szám címét, amit egy afroamerikai srác adott elő. Sláger volt, a rádiók sokat játszották. Sajnos 2010-2011 magasságában. Az énekesnek elég mély hangja volt, engem Elvisre emlékeztetett. A szövegből csak pár szó rémlik: "Dance floor".
Ha valaki esetleg emlékszik rá, vagy tud bővebb részletet ami alapján tovább kereshetek, az kérem ossza meg velem! Köszönöm!
ez kicsit olyan C.C Catch-es
női vagy férfi az előadó?
Sziasztok! Régóta keresek egy bizonyos zeneszámot sem előadót, sem címet nem tudok.
Ami rendelkezésre áll némi adat nem sok.
Egy link, amiben másodperc pontosan : 28.26 , csak a szintetizátor hangja egyezik meg az általam keresett zenében
: [link] , ami többször ismétlődik. Illetve szöveg egy részlete, ami itt cseng a fülemben ,remélem a szöveg jól van leírva és ezzel kezdi
: I be close to you,you are you dream came true,I be for love you still... Feltételezem,hogy a 80-as évekből származó retro-disco zene, amit egy nem közismert férfi énekel.
( NEM Mike Maren-t keresem) ! Ennyit tudok kiindulásnak .
Előre is köszönöm, ha valaki megtudja írni nekem , ki ő és mi a szám címe! Puszi nektek és szép napot kívánok mindenkinek! :-)
A class fm-től kérdezd meg, hogy pl 12:30 körül mi volt a szám címe, előadója. :)
Más adóknál válaszolnak az ilyen kérdésre...
Segítsetek nekem!!!
Folytassátok légyszíves!
"Magas kőszikláról a völgybe nézek én,
három grófot látok, ki csónakázik épp..."
Rákerestem és kapásból vagy 15-féle szöveget találtam rá... szóval ha volna valami biztos, normális szöveg, vagy forrás, annak nagyon örülnék.
Sziasztok!
Egy számot keresek, valami girl-t énekelnek benne, hang alapján szerintem afroameikai lehet az előadó. Tavaly volt sláger, nekem olyan beütése van,mintha Florida lenne,de nem az. Eddig csak rádióban hallottam,de sose mondták be,class fm-en.
Döglött akták című sorozat zenéje
Haho, a filmsorozat aláfestő zenéjét szeretném csengőhangnak a telefonomra, megoldható? Tud valaki ebben segíteni, vagy kár a kérdésért?:)
Sziasztok!
Keresem a Bon Bon két dalát jó minőségű,nem koncert felvételt.
Az egyik a Túl vagyok rajtad
A másik a Van még egy hely.Sok helyen kerestem,de nincsen! :(((((
Sziasztok!
Keresem a Bon Bon két dalát jó minőségű,nem koncert felvételt.
Az egyik a Túl vagyok rajtad
A másik a Van még egy hely.
Köszi,ha valaki szólna,hogy megvan!
class fm májusi listájában találtam:)
köszi a segítséget! :)