Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Keresek egy filmet/rajzfilmet... (beszélgetés)
és a végén kiűzik őket az erdőbe a démonok,majd elköltöznek,de oda is követik őket..
nem vagyok nagy filmes,de nekem a ház a kísértethegyen vagy valami ilyesmi ugrott be!javítsatok,mert nem vagyok benne biztos,hogy ez a címe!
vannak benne iker lányok is.
csak épp a címét nem tudom. de jellegzetes benne,hogy egy családról szól aki beköltözik egy házba,és nemtudják kiírtani a penészt..
Keresek egy régi szellemes filmet, ami egy házról szól, a magyar címében is szerepel a ház szó, meg igaz történet is..
Erre gondolsz egyébként?
[link]
THE FIRST SNOW OF WINTER - angolul igy van a cime
Sajnos sehol sem kapom...tudna valaki segítani?
Keresek egy rajzfilmet: Az első hó
:( hmmm... sajnos erre nem emlékszem.... :(
De a praclifalva lakóira igen! :DDDDDDDDD
A chateauvalloni polgárok című sorozatra emlékszik valaki? Nagyon régen keresem már
:DDDDDDDD
köszönöm a gólyát.. :))))))))))))))))
huuu játék határok nélkül!
az mekkora volt! :DDDD
wáááááááá én is mindjárt megnézem! :D
Ausztrál? ÓÓÓÓÓ tényleeg :)
köszi szépen! NAgyon szerettem mégsem emlékeztem :) Most amúgy a yout.-on nézem a "játék határok nélkül"-t :D Nosztalgiázok.
Szia! :D
Austral Expressz! :D
én is mindíg néztem! :DDDD
Helló!
Régen a vasárnapi Walt Disney mesék előtt vagy után volt egy filmsorozat, valamilyen expressz, aki tudja a teljes címet, írja meg mert nekem nem jut eszembe, és 2 napja többen ezen agyalunk :) Köszi és Szép napot mindenkinek! :)
igen ez az!!!!!!!!nagyon szépen közönöm a segitséget. Anno még videokazin volt meg, de rongyosra néztük és ma pakoltam ki a garézsból és megtaláltam de nem volt ráirva csak az hogy savino :) Ezer köszönet nektek!
Imádtam ezt a filmet régen
Felültették a halottat, integetett, minden mozgást csinált, hogy leplezzék azt hogy ez a fazon halott.
Valami ilyesmivel volt tele a film.
akkor olasz. Már nagyon régen láttam, de azt tudom, hogy szakadtunk a röhögéstől! :)
ez haláli film! :))) Jó régi már, de nagyon jó volt! Francia, ha jól emléxek.
Szia!
Keresőbe beírtam: "film főszereplő: Savino"
Találat: Segítség, felszarvaztak!
[link]
Nekem is ez jutott eszembe! :)
és nem házavató buli volt benne, csak egy sima hétvégi buli
Hóbortos hétvége jut eszembe. Ott is egy halottt pasi volt, de azt nem mondhatnám hogy el volt rejtve...
További ajánlott fórumok: