Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Nagyon szorítok Fawkes! Nyugi, jól fogja tűrni, nem lesz semmi baj!
Három sürgős levél vár...
Nagyon remélem, hogy így is marad, mert jósólták :)...
Csak legyek túl ezen a kakán is minden jobb lesz... Megőrülök komolyan. Mi lenne, ha gyerekem lenne, valószínű kitapostam volna az orvos belét is... na de ez nem ide való majd a naplómban kidühöngöm magam, ahogy szoktam :).
Azért nagyköszi a bíztatást :). vagy bátorítást :)
Reggelt Nektek :-)
Nekem uccsó napom melóban ezen a héten, persze mást fogok melózni, de az a hobbym is egyben :).
Szorítsatok, hogy gond nélküli legyen a mai nap!
Hasonlót kívánok mindenkinek :-)
Na jó nem árullak!
Egyél helyettem egy mákos-meggyeset, nálam az Nr. 1.
na mi van a bébi lábával?? mindig elfelejtessz róla írni :I
Hú főnököm adott egy rakat melót, most nem fogok unatkozni...
:((
Akkoj mégsem nem:((
Rétesbolt?
Beárullak ám apának! :))))
Jól van nem lesz semmi baj a kutyulival, ne izgulj!
Most hallottam egy kutyás rémsztorit, el sem mesélem!
Amúgy jó reggelt mindenkinek, ebben a hülye esős időben... de inkább most essen, mint vasárnap. nemde? :)
Nem is az, hogy hamar, hanem ne fájjon neki :)... de ez biztosan törvény, hogy a már begyógyult mizét fel kell tépni :((((( brühühü... pedig a legjobb orvos és minden, mégis mikor másodszorra (a műtét utáni varratszedésre) vittük, akkor félelmében összecsinálta magát... :(((, szóval valami biztosan történt vele a műtét előtt/alatt/után, amitől ennyire retteg szegényem...
Nah, ez nem kutyás fórum, de minnél közelebb van a holnap délután annál jobban kivagyok... mintha a gyerekem lenne komolyan...
Jó reggelt:)
Szerda van, tehát tessék örülni:) (hogy mindjárt itt a péntek)
19-én semmi szín alatt sehova, kicsit tönkretett ez a műtét a kutyámon és az örökös nyafogása éjjelente... szóval muszály aludnom, mielőtt levezetek 2,5 órát.
20-21 Miskolc... :( tood mondtam a zenekarhoz megyek le...
26-27-28 szintén Miskolc...
Pihenőőőőőőőő?
Vagy magán meló?
Mert ha pihenő és nem jössz fb bulizni, lesz nemulass! :)))
Hi!
Dehogy, csak múlt héten mikor műtötték a kutyámat, akkor mondta az orvos, hogy 19-én varratszedés. Nos kivettem egy nap szabit. Erre most kötözésre ahogy visszamentünk, akkor mondta, hogy csütörtökön menjünk vissza, ami 18, és arra már nem kaptam szabit, és nem akartam mahinálni, így rohanás lesz melóból haza, kutya, kocsi, anyám és állatorvos :////, megint tiszta tortúra :(((.
Szóval így lesz egy 19-ei láblógatás :D... De nem is baj, legalább tudom az ebet figyelni :).
Hi Everybody!
Fantasztikus, már kedd...
Faw, mi lesz ez a 3 napos pihi? Tán' mész valahová? vagy "csak úgy miért ne"? :)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.