Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kelleves húsgombóccal recept

Kelleves húsgombóccal recept

Kalória 350 kcal

A Kelleves húsgombóccal hozzávalói:
dolgozzon össze 25dkg sovány darált hust,3evőkanál túróval 2evőkanál barna zsemle morzsával,sóval,borssal,teáskanál mustárral
hagyja kicsit állni,majd formázzon húsgombócokat belőle.
1hagyma
30dkg kellevél
2répa


A Kelleves húsgombóccal elkészítési módja:
kisebb fazékban forrósítson fel teáskanálnyi olajat és süsse meg a gombócokat.ha szép pirosak szedje ki,a felét tegye el vacsorára,pucolja meg a hagymát és aprítsa fel és a kellevelet,2répát,dobja a gombócokat szaftjába a hagymát és répát,párolja egy kicsit össze tegyen bele kanálnyi paradicsompürét forgassa bele a kelt,majd öntse fel 3dl húslével,forralja fel majd közepes lángon főzze 20percig.végül tegye vissza a húsgombócokat enyhén sózza,borsozza.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kelleves húsgombóccal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook