Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Karma asztrológia fórum

Karma asztrológia (beszélgetős fórum)


A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

1 2
2011. dec. 26. 08:07
Szívesen elolvastam volna én is a fórumindító ciket,de már nem lehet úgy látom.
42. Finto
2011. dec. 26. 01:01

Sziasztok!

1983.08.26án születtem, Marosvásárhelyen. Tudna nekem valaki segíteni, abban, hogy milyen lesz a 2012es évem? Jobb lesz-e mint az idei?

Elöre is köszönöm

2011. máj. 24. 11:50

Sziasztok!

Nagy bajban vagyok.Debrecenben keresek valakit aki karmafeloldással foglalkozik.

Előre is köszi.

2009. okt. 28. 13:30

Sziasztok!


Tudna nekem valaki arra választ adni, hogy van e valami jelentése annak, hogy úgy két hónapja szinte csak akkor nézek az órára mikor az óra és a perc azonos (pl: 13:13)?


Nagyon megköszönném, ha erre választ tudnék kapni, mert kezd ijesztő lenni :)

2009. szept. 3. 16:59
Engem nem igazán a találkozás érdekel hanem az hogy mi volt a foglalkozásom vagy milyen ember voltam vagy ki voltam én és ez végülis hogy hat a mai mostani életemre. 1983.08.26 Győr
2009. szept. 3. 16:56
Honnan lehet tudni mi voltam előző életemben? Mert sejtésem van csak nem biztos hogy igaz is...
37. Sinda
2009. júl. 19. 07:03

Szia Tinendo! Tudnál nekem is segíteni a karma asztrológiámban? Találkozom emberekkel akik azt állítják, hogy az előző életeimben ilyen meg olyan kapcsolatban voltam velük. Kíváncsi lennék a karma asztrológiámra.

Budapest, 1977.05.30. 14.15

Köszönettel:

Sinda

36. Linda111 (válaszként erre: 35. - Delila007)
2009. máj. 17. 01:06
Én is hasonló helyzetben vagyok, és engem is nagyon érdekel, hogy a karma szempontjábol ennek mi a jelentősége...
2009. máj. 16. 23:36
Sziasztok!Engem is nagyon érdekelnek a karma törvényei.Főleg az, hogy bizonyos emberekkel sorsszerű-e a találkozás?Van egy férfi akibe már az első pillanattól szerelmes vagyok.Úgy érzem én sem vagyok közömbös neki, de ez idáig nem lépett.A múltkoriban jósoltak nekem tarotból, és az jött ki hogy karmikus a kapcsolatunk+egy csomó olyat mondott ami igaz.De ha ebből nem lesz semmi,akkor egész életemben azt kell éreznem hogy ő lett volna az igazi?
34. Cyntia
2009. ápr. 17. 22:50
Ez is egy érdekes téma lenne..
2008. okt. 8. 17:25
engem minden féle dolog érdekel ami a karmával és egyébbel összefügg.1957.01.24
2008. aug. 29. 10:04
Sokan úgy gondolják hogyha nem túl jól mennek a dolgaik az azért van mert az előző életeikben valamit elrontottak. Szerintem nem így van. Ugy vélem ha van karma akkor minden léleknek az életek folyamán mindent meg kell élni ha tetszik neki ha nem. Mindenki van vagy volt vagy lesz boldog és boldogtalan, társas és magányos, jó és gonosz stb.. Ezeket nem a tetteink miatt kapjuk, hanem azért mert előbb vagy útóbb mindennek meg kell lennie hogy kitegye a teljes egészet. Mindannyian arra vágyunk hogy feltétel nélkül elfogadjuk magunkat és másokat és mások is fogadjanak el minket.Szerintem ez a létünk lényege a többi csak körítés.
2008. jún. 24. 19:33
engem is erdekel a karma...es a lelekvandorlas is...szerintem a lelek folyamatosan feljodik az atelt eletek soran...ha egyi eleteben szemet masokkal kovetkzeo eleteben a karma szerint vissza kapja..es mindenkinek elore megirt lelek-sorsa van....nagyon kivancsi lennek a karmamra en is..szulettem 1987.aug.24. 3 ora 30 perc ha valaki tud segiteni hogy megtudjam a karmam szivesen fogadnam priviben..:)
2008. márc. 2. 18:28

Szia!

Engem is nagyon érdekelnek a spirítuális dolgok.

Megpróbálok a segítségükkel élni és a családomat is segíteni.

Nekem tudnál segíteni a karma asztrológiában?

1980.08.19-én születtem fél 6-kor.

Előre is köszike!!!

29. snecc
2008. jan. 19. 21:06
írj és priviben és leírom snecc@freemail.hu
28. pergerbelane (válaszként erre: 25. - Ezüst)
2008. jan. 17. 18:47
Aki tud segitsen a karma astrológiáról szeretnék minél többet megtudni előre is köszönöm Ágnes
27. dee7182d35 (válaszként erre: 22. - Tinendo)
2007. aug. 28. 14:43

Ezt a fórumot találtam,remélem erre gondoltál!


1975.08.12 este 8 óra 0 perc.


Az nagy baj,ha a perc esetleg téves?

Köszi.

26. 8fc8629034 (válaszként erre: 19. - Tinendo)
2007. aug. 2. 09:13

Szia!

Engem is érdekelne a karmám. Légyszi írd le nekem.

Kalocsa,1980.08.04 05:30 Még azt szeretném megkérdezni hogy te megtudod-e mondani hogy ha leírom a férfiak nevét hogy volt -e valamilyen kapcsolatom bármelyikükkel is előző életemben?

Írj légyszi. Köszi

25. ezüst
2007. febr. 22. 12:52
kedves tinendo,karma asztroloiába szeretném kérni a segitségedet,ha lehet. elöre is köszönöm.Ezüst
24. kyaa
2007. febr. 17. 17:23
tinendo,lehet,hogy én vagyok a vaksi,de nem találom a kiegészítést:(
23. Shally (válaszként erre: 20. - Tinendo)
2007. febr. 17. 17:09
Köszi! :))
2007. febr. 17. 16:19

Karma ezentúl a Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint? fórumban található, oda írjatok.

Köszi.

21. eva1229 (válaszként erre: 19. - Tinendo)
2007. febr. 17. 14:24

Ha van időd ezt is megírod nekem. Jöhet akár priviben is.


Még egyszer ide is leírom az adatokat:


Mezőkövesd, 1977.12.29 az idő 16:05


Köszi!

2007. febr. 17. 14:13

Shally:

A sárkányfej születésedkor az oroszlánban állt.

Életutadat nagyban meghatározza és befolyásolja az, hogy szinte mindig alárendeled személyiségedet mások igényeinek. Ez különösen erősen szakmai pályafutásod során fog megmutatkozni, sokszor fogod tapasztalni, hogy erős igényed van a társaságra, a csoportban lefolytatott munkára, bárhol is dolgozz vagy élj. Nem kenyered a névtelenség, és az sem, hogy csendben, szinte unalomban teljenek a napjaid. Eljön az az idő, amikor ki akarsz törni ebből a beszorított helyzetből, s hosszútávon szeretnél életedben változást elérni. Be akarod fejezni azt, hogy másoktól függj, és fel fogod fedezni, hogy már keresed annak lehetőségét, hogy eltávolodj a csoporttól, s ki akarod alakítani saját lehetőségedet, úgy, hogy egyfajta stílusváltáson mész át, és új személyiségjegyek jelennek meg egyéniségedben. Akkor leszel elégedett, ha megtalálod saját utad, s eléred az önmegvalósítás pillanatát. Ennek természetesen komoly kockázata van, de ha nem állsz ki magadért és céljaidért, soha nem tudod megvalósítani vágyaidat. Csak akkor győzedelmeskedhetsz gyengébbik éneden, ha kezedbe veszed az irányítást, ha másoktól várod a megoldást, akkor csak az egyhelyben toporgás jut neked.


Sorsod alakulása folyamán a legnagyobb dilemmát az okozhatja, hogy képes leszel-e a változás érdekében döntést hozni, és megtenni az első lépéseket. Belső késztetést érzel arra, hogy kitűnj végre a tömegből. Fiatalon sok barát vesz körül, akikhez erős érzelmi szálak kötnek, de könnyen teremtesz kapcsolatot olyanokkal is, akik egyáltalán nem a te társadalmi rétegedbe tartoznak. Baráti kapcsolataid egész életed során nagyon sokat jelentenek neked, de eljön az az idő, amikor észreveszed, nem ezekben a kapcsolatokban találhatod meg azt az érzelmi kötődést, amelyre vágysz. Ne zárkózz el semmilyen társadalmi célú tevékenység elvégzése elől, hisz nem számíthatsz mindig barátaid segítségére, azonban olyanokéra annál inkább, akiket csak kollégákként, ismerősökként, szomszédokként tartasz számon. Hagyd kibontakozni önmagad, ne érdekeljen, hogy hányan figyelik lépteidet.


Legfontosabb feladatod: önmagad és kreativitásod fejlesztése, erős személyiséggé kell válnod, ha eredményeket akarsz elérni. Személyiséged jelentős fejlődésen kell, hogy átmenjen, s ez nem lesz harc nélküli küzdelem. Idősebb korodban fontossá válik a közösség szolgálata és vezetése.

Az előző életekben agresszív, erőszakos, hatalomvágyó ember lehettél. A jelenben meg kell próbálnod az indulataidat féken tartani, elismerni mások tehetségét, és az "én" szócskát is fel kell cserélned a "mi"-re.


Kötelességed, hogy az élen járj, de ehhez józanságra, megértésre, kötelességtudatra van szükséged. A fegyelem elengedhetetlen, és a fennhéjázó stílusodon változtatnod kellene. Légy szerényebb, nem szabad megfeledkezned mások érzéseiről, érdekeiről. Meg kell tanulnod gyakorolni a hálát, és értékelni, ha valaki valami jót tesz érted.


A gyerekeket, vagy a nálad fiatalabb korúak támogatása az egyik legfőbb feladatod.


Párkapcsolatod:

Sokáig keresgélsz, amíg rátalálsz partneredre, aki hagyja, hogy kibontakozz. Ügyelj arra, hogy ne uralkodj a kedveseden, mert menekülésre foghatja a dolgot, és csak azt veszed észre, hogy magadra maradtál. Nagyon fontos, hogy tiszteld és becsüld a partnered, mert ha nem leszel erre képes, akkor tőle sem kapod vissza, és ez megbetegíthat, fájhat. Ha összefogtok, együtt sokra vihetitek, egymás életének hatalmas lendületet adhattok.


Munkád:

Irányítói pozícióba kell kerülnöd, hiszen hatalmat kaptál a sorstól, és azt, hogy csodáljanak, a vezetésed alatt az emberek kiváló teljesítményt nyújtanak. Tartózkodnod kell azonban a bosszúállástól, vagy a közönyös magatartástól, mert ezek nem méltók hozzád. Másrészt ha így viselkedsz, a sors később elveszi tőled azt, amiért oly sokat küszködtél.


Óriási életkedvvel rendelkezel, és míg az előző életekben talán elbújva, a nyilvánosságtól távol, remeteként éltél, addig most a társaság középpontja lehetsz a magánéletben és a munkahelyeden is.Egészség:

A hátad a legérzékenyebb szerved. Sok teher nehezedik rád, vagy éppen neked kell a terheket viselned mások helyett. Ha ezt a felelősséget nem vállalod, megfájdul a hátad.Ahol a karmád teljesítheted:

Bármilyen hobbi, vagy munka, ahol irányíthatsz és hangadó lehetsz. Akár az ékszerekkel kapcsolatos szakmában, akár a divatvilágban, vagy éppen egy amatőr színtársulatban.


A Hold születésedkor az oroszlánban állt.

Úgy látszik tipikus oroszlán vagy. 

Holdi karmikus feladatod:

Valóra váltani az anya álmát, aki talán nem tudta megvalósítani mindazt, ami a karmikus feladata volt, és ezt örökíti benned tovább. Holdi karmád a párkapcsolatban a hagyományos szerepek gyakorlása, és ügyelni arra, hogy ne cserélődjenek fel ezek a szerepek. Ha nőként uralkodni akarsz a partneren és vezetni őt, akkor sajnos előbb-utóbb magadra maradsz.


Holdi karmikus örökségként kapod:

Hallatlanul nagy erőt, energiát, optimizmust és karizmát kapsz, aminek a segítségével kiemelkedhetsz az átlagból, többre viheted, magasabbra juthatsz. Uralkodói hajlamokkal megáldott anyát is kapsz örökül, akivel nagyon szoros a lelki kapcsolatod, és aki megpróbál még felnőttként is irányítani téged, ami a párkapcsolatodban zavarokat okozhat, mert a pasid nehezen fogja benyelni anyukád irányítását.


A holdi karma feloldása:

Anyatigrisként védelmezed mindazt, ami a tiéd. Nemcsak az anyagiakra értendő ez, hanem az emberi kapcsolataidra, a magánéletedre is. Vigyázol az örökségre, és megpróbálod a családi vagyont gyarapítani, nem elherdálni. Saját otthont teremtesz, azt úgy rendezed be, hogy minden családtag jól érezze benne magát, és ha szükségessé válik az idők folyamán, akkor egy rokont magadhoz veszel, otthont nyújtasz neki.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold az Oroszlánban, a Mérlegben, az Ikrekben.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Vízöntőben, a Bakban, a Skorpióban.

2007. febr. 17. 12:34

Kérek mindenkit, hogy akit érdekel a karmája, írjon privit is.

Kösz.

18. tinendo (válaszként erre: 12. - Kyaa)
2007. febr. 17. 12:01

Születésedkor a sárkányfej a kosban állt.

Ösztönös igényed van arra, hogy embertársaiddal és környezeteddel tapintatosan és kellő odafigyeléssel bánj, így megadva saját magadnak a lehetőséget arra, hogy nagy dolgokat érj el, például vezetői pozícióra tegyél szert, vagy megfelelően ki tudd fejezni egyéniségedet, s rátalálj a neked megfelelő útra. Számos olyan helyzet adódhat életedben, amikor inkább megalkuszol, noha inkább kezedbe vennéd az irányítást, és megmutatnád a világnak, hogyan is kellene csinálni a dolgokat...


Akkor tudsz igazán hatékonyan dolgozni, ha tisztázod magadban, hogy mi is az, amit el akarsz érni, amit meg akarsz tenni, hisz az biztos, hogy nem célod más emberek utasításait követni. Az nem baj, ha utat engedsz vezetői hatalmadnak, de mindezt módjával kell tenned, mert néha szükség lesz arra, hogy háború nélkül juss megegyezésre az emberekkel, mindezt úgy, hogy közben teljesítheted rendeltetésedet is, ami kiváló példa lesz másoknak arra, hogy saját egyéniségüket hogyan alakíthatják és formálhatják egyre jobbá.


Ügyelned kell arra, hogy törekvésed a harmónia megteremtésére, soha ne akadályozzon meg tetteidben. Elmúlt életeid élményei során kialakulhatott egy mély és tudattalan késztetés arra, hogy fiatalon, bizonyos helyzetekben bármit megtegyél azért, hogy mások meglátásai és igényei szerint cselekedj. néha elkövetheted azt a hibát is, hogy mások elképzeléseit akarod megvalósítani. Ezért igyekezz elérni azt, hogy környezeted meg- és elismerjen, de ne azon az áron, hogy meg akarsz nekik felelni. 30 éves korod után el fog jönni egy olyan pillanat, amikor úgy fogod érezni, bizonyos dolgokban sürgősen változtatnod kell. Ekkor találhatsz rá igazi énedre, s ekkortól kell arra törekedni, hogy azt csináld, amit igazán szeretnél, és képes legyél úgy irányítani a dolgokat, hogy azok neked megfeleljenek. Nagyon fontos, hogy merd és vállald azt, amit csinálni akarsz, akkor is, ha ezzel meg kell kockáztatnod azt, hogy elidegenítesz magadtól néhány embert. Azzal nem jutsz semmire, ha vársz, és reménykedsz, a dolgok majd jóra fordulnak. Harcolnod kell azért, hogy elnyerd az emberek tiszteletét és megbecsülését.


Legfontosabb feladatod: életed során akaratodat, öntudatodat kell erőteljesen fejlesztened. Fontos, hogy képes legyél az önálló cselekvésre, s ki tudd alakítani egyéni elképzeléseidet. Fel kell vállalnod a felelősséget és a döntést. Sok akadályt kell leküzdened, de 28 éves korod után már könnyen átvészelsz minden problémát. Nem csoda, ha 40 éves korod után elismert és népszerű leszel.Születésedkor a Hold a Bikában állt.


Holdi karmikus feladatod:

Elfogadni, hogy az életben minden és mindenki változik, semmi sem örök. Meg kell próbálnod a birtoklási vágyadat legyőzni, amivel a családtagokat és a partneredet is a tulajdonodként kívánod kezelni. Ne ess a földi élvezetek rabságába, és ne menj bele a pénzért vagy az értékesebb ingóságokért és ingatlanokért, a mohóságért tisztázatlan, szabálytalan ügyekbe. Szíveden kell viselned mások baját, és megpróbálni segíteni rajtuk.


Holdi karmikus örökségként kapod:

Az anyukáddal a kapcsolatod szorosabb, és úgy tűnik, mintha az apukád ebből kimaradt volna, pontosabban ki lenne zárva közületek. Nyitnod kell felé, mert csak így lesz a te párkapcsolatod is kiegyensúlyozott, és nem lesz se a párodnak, se neked okod a féltékenységre. Művészi képességeket is kaptál örökül, ha nem hivatásként, akkor hobbiként űzz bármilyen művészeti ággal kapcsolatos tevékenységet.


A holdi karma feloldása:

Társaságba járás, a közösségi életben szerepvállalás, mások, különösen a rászorultak anyagi támogatása. A családi kapcsolatok ápolása, az apával való kapcsolat rendezése, mert ez a családon belüli kiegyensúlyozottság alapja.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold a Bikában, a Szűzben, a Bakban.


Feszült holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Skorpióban, az Oroszlánban, a Vízöntőben.

17. tinendo (válaszként erre: 14. - Badonyimariaeva)
2007. febr. 17. 11:56
Kösz. :))
16. tinendo (válaszként erre: 15. - Szimre)
2007. febr. 17. 11:55

Születésedkor a sárkányfej az vízöntőben állt.

Megszületésedtől egészen halálodig rengeteg küzdelmet kell átvészelned, de ezek nem valódi harcok, csupán harcok önmagaddal! Nagy háború azért, hogy az egocentrikusabb hozzáállás helyett végre képes legyél arra, hogy a közösség érdekeit vedd figyelembe a sajátodat megelőzve. Mindig és mindent szeretnél maximálisan kihasználni. Úgy tekintesz a világra, mint a szórakozási és örömélmények hatalmas gyűjtőhelyére. Mindenbe, de különösen szerelmi ügyekbe veted bele magad hatalmas erővel, s hibád, hogy szeretsz költekezni és pazarlóan élni. Célod az, hogy nagystílű képet fess önmagadról. De eljön a pillanat, amikor fel kell ébredned, és a realitás áll veled szemben. Eddigi fantáziavilágod darabokra törik, ábrándjaid mindhiába voltak oly szépek, az öröm, amit az élvezetekben kerestél és találtál, mind múló dolgok. Ez az ébredés életed legmegrázóbb élményét jelentheti, viszont ez tehet képessé arra, hogy végre visszafogottabb és realistább életet tudj élni. Szükségét fogod érezni annak, hogy lemondj a kényszeres feltűnésről, hogy elvegyülhess a tömegben, mindezt úgy, hogy közben felajánlod szolgálataidat a köz javára.


Önző céljaid helyét átveszi egy humanitárius gondolkodásmód, gyökeres változás megy végbe fejedben, s egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy valamilyen közös cél érdekében együtt dolgozol másokkal, - akár olyanokkal is, akiket addig nem sokra tartottál. Bár felnőtté válásod időpontjában azt tartod fontosnak, hogy kitűnj és valami speciális dolgot vigyél véghez, de kb. 36 éves korod után minderről szépen lassan lemondasz. Sok energiát fogsz áldozni arra, hogy el tudd adni magad és kivívd mások figyelmét. Kedvében fogsz járni családodnak, barátaidnak, sőt akár ismeretlen embereknek is. Életed derekán elkezdheted az önmegvalósítást, használhatod kreativitásodat, és megmutathatod a világnak, rejtőzik benned egy másik én, egy sokkal jobb ember, mint akit megismertek. Ahogy idősödsz leadsz igényeidből, megelégszel a kevéssel is, önző céljaidat háttérbe szorítod. Ehhez viszont komoly kockázatot kell vállalnod, hisz le kell mondanod akár az anyagi jólétről is, viszont a lelki békéd érdekében megéri ezt a lépést megtenni.


Legfontosabb feladatod: a magány és az egoizmus helyett beleolvadni egy közösségbe. Képviselned kell a közösség és a hátrányos helyzetűek érdekeit. A megváltás a számodra kijelölt út.

Kitartást, hűséget, barátságosságot, jóindulatot és türelmet kell elsajátítanod a jelenben. Légy udvarias, és mások bizalmával ne élj vissza. Ha valakire nincs szükséged, akkor nem dobhatod el úgy, mint egy használt papírzsebkendőt, hiszen az előző életekben éppen ezt tetted. Mivel egyszerűen a jelenléteddel is zavart tudsz kelteni, ezért a provokatív, már-már extrémnek számító nézeteidet ne hangoztasd és ne erőltesd másokra.


Párkapcsolatod:

Azzal a személlyel leszel boldog, akinek teljesen más az egyénisége, mint a tiéd. Esetleg más a kultúrája és a vallása, ezért távoli országba kell utaznod miatta, hogy ott éld le az életed. Párod meghagyja a szabadságod, szabad leszel mellette, nem szabja meg, hogy mikor, mit csinálj.


Munkád:

Nem vágysz nagyobb vagyon felhalmozására, inkább az alkotás a fontos, mint a pénzszerzés. Ez azonban azzal járhat, hogy elhanyagolod a pénzügyeidet, és észre sem veszed, anyagi zűrbe kerülhetsz, vagy kihasználnak.


A pénz hiánya lemondással járhat, amit végképp nem tűrsz. A munkádban azt akarod, hogy mások váljanak a követőiddé, hajlamos vagy a kíméletlenségre. Nem hallgatod meg munkatársaid tanácsát, javaslatait, pedig ez segíthetne sokszor sikerre.Egészség:

Bokád a leggyengébb testtájad, ami azt jelenti, hogy egy ősöd rossz úton járt, amely karmikus örökségként most a te életedet is megnehezíti. Talán éppen ahhoz ragaszkodsz, amit el kellene engedned, és olyan dolgokat megvalósítanod, amellyel másokat segíthetsz át a krízishelyzeteken.Ahol a karmád teljesítheted:

A házasságodban. Köss házasságot, és próbálj meg alkalmazkodni a másikhoz, gyakorold a hűséget és az önfeláldozást vele szemben.A születési időpontod alapján, a Hold a Bikában a megszületésedkor.


Holdi karmikus feladatod:

Elfogadni, hogy az életben minden és mindenki változik, semmi sem örök. Meg kell próbálnod a birtoklási vágyadat legyőzni, amivel a családtagokat és a partneredet is a tulajdonodként kívánod kezelni. Ne ess a földi élvezetek rabságába, és ne menj bele a pénzért vagy az értékesebb ingóságokért és ingatlanokért, a mohóságért tisztázatlan, szabálytalan ügyekbe. Szíveden kell viselned mások baját, és megpróbálni segíteni rajtuk.


Holdi karmikus örökségként kapod:

Az anyukáddal a kapcsolatod szorosabb, és úgy tűnik, mintha az apukád ebből kimaradt volna, pontosabban ki lenne zárva közületek. Nyitnod kell felé, mert csak így lesz a te párkapcsolatod is kiegyensúlyozott, és nem lesz se a párodnak, se neked okod a féltékenységre. Művészi képességeket is kaptál örökül, ha nem hivatásként, akkor hobbiként űzz bármilyen művészeti ággal kapcsolatos tevékenységet.


A holdi karma feloldása:

Társaságba járás, a közösségi életben szerepvállalás, mások, különösen a rászorultak anyagi támogatása. A családi kapcsolatok ápolása, az apával való kapcsolat rendezése, mert ez a családon belüli kiegyensúlyozottság alapja.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold a Bikában, a Szűzben, a Bakban.


Feszült holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Skorpióban, az Oroszlánban, a Vízöntőben.

15. szimre (válaszként erre: 13. - Szimre)
2007. febr. 17. 11:34

Bocs, tévedtem: :((

Az igazi születésem nem reggel, hanem este történt.

A valódi iőpont: 1952.08.13 17:25h

Jelent ez valami különbséget?

Bocsánat és pusz:)))) Imre

14. badonyimariaeva (válaszként erre: 9. - Tinendo)
2007. febr. 17. 11:14

Fantasztikus vagy.Én csak akkor tudom ezeket,ha elolvasom.De őszintén megvallom,nagyon érdekelnek,

kutatok,kersgélek,hogy minél többet tudjak róluk.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook