Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Karma asztrológia fórum

Karma asztrológia (beszélgetős fórum)


A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

1 2
13. szimre
2007. febr. 17. 11:04

Szia, Tinendo :))

akkor megadom itt is:

Születtem: 1952.08.13 07:25h, Kondoros (Békés megye)

Köszi és puszkó, Imre

12. kyaa
2007. febr. 17. 10:52

1986. 09. 21. 01:55 (éjjel..)

Köszönöm szépen!

11. tinendo (válaszként erre: 10. - Kyaa)
2007. febr. 17. 10:26

De megtudhatod.

Írd meg a születési idődet.

10. kyaa
2007. febr. 17. 10:15

Szia tinendo!!

Hogy tudhatnám meg én is a jellemzőimet a karmaasztrológia szerint? Nagyon érdekelne...Milyen adatok szükségesek hozzá?

Köszii

2007. febr. 17. 09:19

Rika1 kérésének eleget téve:


Rika1 karmahoroszkópja:

A sárkányfej a szűzben tartózkodott a születésedkor:

Megszállott vagy és maximalista, s ez végigkísér egész életutadon. Állandóan keményen, odaadóan, s ennek eredményeképpen sikereket learatva dolgozol, és mégis ez a teljes önfeláldozás az, ami meggátolhat abban, hogy képességeidet, tehetségedet teljes mértékben kamatoztathasd. Mindig rengeteg tennivalód akad, és minél idősebb leszel, annál egyhangúbb munkát kell végezned. Ezért sokszor lehetnek kétségeid afelől, hogy értékes tagja vagy-e a társadalomnak, s az általad végzett munka mennyit is ér valójában. Fontos lenne tudatosítanod magadban, hogy a felesleges kétségeken kívül mindenféleképpen megállod a helyed, s amit teszel és véghezviszel az jó. Próbáld megfogalmazni magadnak azt, hogy mi a célod, így végre lehet elképzelésed arról, miért küzdesz. Számodra egyetlen fontos dolog létezik: az, hogyha tudod, van értelme a létednek. Ez sarkallhat arra, hogy hatékonyabban dolgozz, életkedvvel és egyben rugalmasan álljon a munkádhoz, még abban az esetben is, ha úgy tűnik, kockáztatod ezzel a létbiztonságodat.


Ha úgy érzed, nagyon nem mennek jól a dolgaid, akkor ne félj továbblépni. Ez különösen egészséged érdekében lehet fontos. Ahogy telnek az évek, jócskán átalakulnak az élete értelméről kialakult elképzeléseid. Amíg telik az ifjúság, úgy próbálhatod alakítani az életedet, hogy pontosan megtervezel, rendben tartasz mindent, szinte már rutinból végzed a dolgod, így nem csoda, ha idővel unalmassá válik életed. Tegyél meg mindent azért, hogy más elfoglaltságod is legyen munkádon kívül. Ha ezt a lépést nem teszed meg, akkor besegít a sors, mert akár egy egzisztenciális válság, vagy egy rendkívüli lelki élmény hatása ráébreszthet arra, hogy gyökeresen kell megváltoztatnod az életedet. le kell mondanod az unalmas rutinról, az állandó kényszeres tervezgetésekről, így sokkal nyitottabban és felszabadultabban fogsz tudni élni. Engedj teret a szellemi távlatoknak, használd ki kreativitásodat, ami új értelmet adhat mindennapjaidnak. De komoly áldozat kell, de ez tehet képessé arra, hogy lelki életed sokkal szebb legyen.Legfontosabb feladatod: A segítőkészségben nincs hiány, de fontos lenne megtanulnod, hogy mindezt praktikusan, valódi eredménnyel tedd. Ne ítélkezz elhamarkodottan, ismerd fel a helyes vagy éppen a rossz dolgokat időben.

Az előző életekben feltételezhetően zűrzavar jellemezte az életedet. A jelenben karmikus feladatként kaptad az analitikus gondolkodás elsajátítását. Feladatod, hogy fejleszd magad, jó szervező legyél, javítsd meg mindazt, ami elromlik. Ami nemcsak tárgy, hanem mások élete is lehet.

Kritizálj, mondj véleményt, de ebben ne legyen semmi kicsinyes.


Lépj olyan pályára, amellyel másokat szolgálhatsz, ez akár lehet a kereskedelem vagy az egészségügy is. Anyagi kérdésekben precíznek és pontosnak kell lenned, mert ezzel elkerülheted, hogy ugyanabba az adóssággödörbe lépj, mint az előző életeidben.Párkapcsolatod:

Védelemre, gondoskodásra van szükséged. Azzal a partnerrel, aki ezt nem tudja megadni neked, nem fogsz hosszú éveket eltölteni. Elviselhetetlennek találod, ha valaki kerüli a munkát, és neked kell eltartanod. Ezért ne ragaszkodj ahhoz, aki nem tud gondoskodni rólad - akár anyagilag, akár szellemileg - , ne hozz vele létre újabb karmikus szálat. Előbb-utóbb el fogod hagyni, annyira összeegyeztethetetlen az ő életstílusa a tiéddel.


Munkád:

Ha munkáról van szó, éles eszeddel pontosan tudod, melyek azok a kínálkozó alkalmak, amelyeket ki kell használnod. Ezen a területen mind elméletben, mind gyakorlatban rendkívül jártas vagy, amely az előző életek öröksége.


A szolgálatkészséged, rendkívüli memóriád és koncentráló képességed miatt remek munkaerő vagy. Ha nem fogsz feljebb jutni a ranglétrán, az sem zavar majd, hiszen a munka, a szolgálat embere vagy, és nem a hatalomvágy motivál.

Mivel gyógyító képességekkel is bírsz, olyan munkát kellene választanod, ahol ezeket hasznosíthatod.Egészséged:

A gyomrod az érzékeny testtájad, talán azért, mert nehezebben emészted meg a negatív eseményeket, vagy időbe telik, amíg egy csalódást fel tudsz dolgozni. Fontos, hogy rendszert építs az életedbe, ha táplálkozásról van szó: mindig ugyanabban az időben próbálj meg enni.


Ahol a karmádteljesítheted:

Kollégával vagy üzlettárssal szemben, akik helyett átvállalsz feladatokat, és akiknek ezzel fokozod a biztonságérzetét. Te pedig megnyugszol, hogy a munka a lehető legjobban lett elvégezve.


A holdkarmád:

A hold születésed idejében az oroszlán jegyében állt.

Hold az Oroszlánban:

Holdi karmikus feladatod:

Valóra váltani az anya álmát, aki talán nem tudta megvalósítani mindazt, ami a karmikus feladata volt, és ezt örökíti benned tovább. Holdi karmád a párkapcsolatban a hagyományos szerepek gyakorlása, és ügyelni arra, hogy ne cserélődjenek fel ezek a szerepek. Ha nőként uralkodni akarsz a partneren és vezetni őt, akkor sajnos előbb-utóbb magadra maradsz.


Holdi karmikus örökségként kapod:

Hallatlanul nagy erőt, energiát, optimizmust és karizmát kapsz, aminek a segítségével kiemelkedhetsz az átlagból, többre viheted, magasabbra juthatsz. Uralkodói hajlamokkal megáldott anyát is kapsz örökül, akivel nagyon szoros a lelki kapcsolatod, és aki megpróbál még felnőttként is irányítani téged, ami a párkapcsolatodban zavarokat okozhat, mert a pasid nehezen fogja benyelni anyukád irányítását.


A holdi karma feloldása: Anyatigrisként védelmezed mindazt, ami a tiéd. Nemcsak az anyagiakra értendő ez, hanem az emberi kapcsolataidra, a magánéletedre is. Vigyázol az örökségre, és megpróbálod a családi vagyont gyarapítani, nem elherdálni. Saját otthont teremtesz, azt úgy rendezed be, hogy minden családtag jól érezze benne magát, és ha szükségessé válik az idők folyamán, akkor egy rokont magadhoz veszel, otthont nyújtasz neki.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold az Oroszlánban, a Mérlegben, az Ikrekben.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Vízöntőben, a Bakban, a Skorpióban.


Lányodé:

A sárkányfej az ikrekben tartózkodott a születésekor: Életed során számos dolgot át kell értékelned, különösen, ami a munkádat, karrieredet, és az ezekhez kapcsolódó előmeneteledet illeti. Kiemelkedő szerepet kaphat az oktatás és a tanulás egyaránt, fontos lesz a kommunikáció, mind szóban, mind pedig az írott formában. Szakmai pályafutásod kezdetén gyakran saját falaidba ütközhetsz, mert büszkeséged nem engedi, hogy elfogadd mások segítségét, különösen anyagi boldogulás terén. A tanulásra való hajlandóságod azonban óriási. Lényeges szempont lesz számodra a függetlenség megőrzése, egyfajta szabad léleknek képzelheted magad, aki igyekszik elkerülni a jelentéktelen, felszínes kapcsolatokat. De vigyázz, mert az érmének két oldala van, így könnyen előfordulhat, hogy bizonyos esetekben kibújik belőled egy hangoskodó és bőbeszédű éned, akit környezeted nehezen fog elviselni. Próbáld megtalálni az arany középutat úgy, hogy kissé visszafogottabb és szerényebb leszel, így sikeresebben tudnál előrehaladni munkád és magánéleted terén. Fontos, hogy ápold érzelmi alapokon nyugvó kapcsolataidat, és mindig légy kommunikációképes, soha nem lesz megoldás a struccpolitika.


Személyiséged kellő fejlődéséhez életutad teljes folyamán nagyon fontos tényező lesz az intelligencia fejlesztése és a tanulás fontossága, és ahogy idősödsz megfigyelheted, hogy egyre inkább törekedni fogsz az egyszerűségre, és az általánosabb dolgok meglétére az extravagancia helyett. Mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb tudásra tegyél szert, s emiatt sok csalódást meg kell élned. Életedbe az hozhatja el az elégedettség érzését, ha elvegyülsz az egyszerű emberek közt, és megfigyeled viselkedésüket, életmódjukat, végighallgatod őket és tanulsz tőlük. Fiatalabb korodban hajlamos leszel arra, hogy csúnyán kibabrálj másokkal. Keresed annak lehetőségét, hogy feltűnően viselkedhess, mindemellett nagy hibád, hogy felsőbbrendűnek képzeled magad, de szerencsére, - kb. 28-30 éves korod után - ez megváltozik és képes leszel arra, hogy a hétköznapi emberi kapcsolatokat is kellőképpen értékelni tudd. Nagy az esély arra, hogy világot láss, esetleg külföldön telepedj le, hisz rettentően vonzanak a távoli tájak, népek és kultúrák. Ahogy idősödsz erről is lassanként lemondasz, s képes leszel sok örömödet meglelni szűk, főleg családi környezetedben.


Legfontosabb feladatod: Meg kell tanulnod kellő önkritikával lenni saját magad irányában, az alázat szó jelentését jó, ha megismered, majd alkalmazod is. Figyelj mások tanácsaira, nem mehetsz mindig a saját fejed után. Fontos lenne, hogy a realitás talaján állj, és cselekedeteidet is eze irányítsa, ne az álmok.

A testvéri és a rokoni kapcsolatok ápolása, akikhez alkalmazkodnod kell, és akikkel szemben gyakorolhatod a megbocsátást és az alázatot.


Karmikus feladatod a tudás továbbfejlesztése, a tanulás, és idővel ismereteid továbbadása, ami többféle módon történet: akár nevelőként, akár szülőként is.


Az előző életekben valószínűleg hagytad parlagon heverni képességeidet, nem művelted a szellemedet, és tunya életet éltél. Most alkalmad lesz ezt jóvátenni, ha másként nem megy, akkor űzz olyan hobbit, amelyhez meg kell mozgatnod a fantáziádat, és olvasni is kell.


Párkapcsolatod:

Nehezen horgonyzol le egyetlen ember mellett, hiszen újabb tapasztalatok gyűjtésére ösztönöz a sors. Ez az oka annak, hogy több kapcsolatot is létesítesz, és nem leszel a hűség szobra. Olyan partner mellett élhetsz nyugodtan, aki meghagyja a szabadságodat, és aki segít felszámolni az életedben a káoszt, a tanácsaival a segítségedre van.


Munkád:

A kommunikáció a fő területed. Akár ügyfélszolgálati irodán, vagy a médiában, esetleg a kereskedelemben is elhelyezkedhetnél, mert ezek a neked való munkák. De lehetnél ügynök, mert az előző életekből hozott tehetségeddel, a remek rábeszélő képességeddel, az érdekek kiváló képviseletével sikeres lehetsz.


Az otthonodban is tevékenynek kell lenned, és úgy ledolgozni a családi karmát, hogy nemcsak beszélsz, mit és hogyan kellene a rokonoknak tenni, hanem megfogod a munka végét, és példát mutatsz.


Egészséged:

Az idegeid felett könnyen elveszíted az uralmat, és gyorsan elszakad a cérna. Mindez karmikus örökség, hiszen az őseid között is több olyan volt, aki nehezebben tudta feldolgozni a problémákat. Próbáld ki a jógát, vagy a tai chit, amelyek nagy segítségedre lehetnek a feszültség oldásában.


Ahol a karmádat teljesítheted:

A haragosok kibékítésekor, amikor olyan dolgokat mondasz, amelyek talán nem teljesen fedik a valóságot, mégis ezzel segítségére lehetsz az embereknek, hogy súlyos konfliktusaikat megoldják.


A lányod holdkarmája:

A hold születésed idejében a Bika jegyében állt.

Holdi karmikus feladatod:

Elfogadni, hogy az életben minden és mindenki változik, semmi sem örök. Meg kell próbálnod a birtoklási vágyadat legyőzni, amivel a családtagokat és a partneredet is a tulajdonodként kívánod kezelni. Ne ess a földi élvezetek rabságába, és ne menj bele a pénzért vagy az értékesebb ingóságokért és ingatlanokért, a mohóságért tisztázatlan, szabálytalan ügyekbe. Szíveden kell viselned mások baját, és megpróbálni segíteni rajtuk.


Holdi karmikus örökségként kapod:

Az anyukáddal a kapcsolatod szorosabb, és úgy tűnik, mintha az apukád ebből kimaradt volna, pontosabban ki lenne zárva közületek. Nyitnod kell felé, mert csak így lesz a te párkapcsolatod is kiegyensúlyozott, és nem lesz se a párodnak, se neked okod a féltékenységre. Művészi képességeket is kaptál örökül, ha nem hivatásként, akkor hobbiként űzz bármilyen művészeti ággal kapcsolatos tevékenységet.


A holdi karma feloldása:

Társaságba járás, a közösségi életben szerepvállalás, mások, különösen a rászorultak anyagi támogatása. A családi kapcsolatok ápolása, az apával való kapcsolat rendezése, mert ez a családon belüli kiegyensúlyozottság alapja.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold a Bikában, a Szűzben, a Bakban.


Feszült holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Skorpióban, az Oroszlánban, a Vízöntőben.

2007. febr. 17. 09:12
Tudod, hogy mik a jellemzőid a karmaasztrológia szerint?
2006. aug. 10. 09:15
Nagyon sok összefüggést tapasztaltam a mostani életem és a regresszióban látott előző életeim között!Mára felismertem,hogy mik azok a dolgok amiben fejlődnöm kell,amit elmulasztottam előző életeimben.
2006. aug. 9. 12:54
Reinkarnációban énis hiszek :) Olvasok is most egy könyvet ami az elöző életekről szól...
5. nefis (válaszként erre: 2. - Mókica)
2006. jún. 1. 10:04

Én kimondottan foglalkozom ezzel, ha tényleg érdekel, megbeszélhetjük priviben!

Üdv!

nefis

2006. márc. 13. 14:11

Szia,foglalkozom vele úgy mint téma,és hiszek a reinkarnációban.Azonkivül érdekel az ezotéria-(nemeskõgyógyászat) bioenergia,az asztrologia ,és

az alternativ medicina.Reikit kezdtem tanulni de sajnos abbamaradt.

2006. márc. 12. 21:30

Sziasztok!

Én ugyan nem voltam agykontroll tanfolyamon de olvastam a könyvet és sokat tanultam belőle énis. Ez a karma is nagyon érdekel :)

2006. márc. 12. 15:47

Szia Elvira!


Te foglalkozol is ezzel? :)

Engem speciel nagyon érdekel ez a téma!

Régen agykontrollos voltam, most a reikivel foglalkozom!

Mind a kettő nagyon sokat segitett a fogyiban is ;)

Na meg a fejlődésemben :)


Pusza

Mókica

2006. márc. 11. 15:52
A karma asztrológia a született ember és az inkarnálódott lélek kérdéseit vizsgálja.

A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook