Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kínai asztrológia fórum

Kínai asztrológia (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
130. tinendo
2009. márc. 30. 10:15

Udzsi

1979. 06. 20.

Születési időpontod alapján a Kecske jegyéhez tartozol.

A Kecskét a béke előhírnökeként tartják számon. Elbűvölő és szeretetreméltó egyéniség. Kedves és bájos, nem lehet nem szeretni. Tudja, hogy mindenért nagyon meg kell dolgoznia, nem is jellemző rá a lustaság. Bár feladatai nagy többségét csak valamilyen támasszal, valaki segítségével tudja megoldani. Nem viseli jól a magányt, szüksége van mások gondoskodására. Hamar lelkesedik, de céljai elérését gyakran idő előtt feladja. Mindig a jelen pillanatnak él, nem tervez előre. Kreatív és művészi hajlamokkal rendelkezik, bár nem mindig tudja pozitívan kihasználni.


Érzéki és hűséges vagy mindenféle kapcsolatban. Barátaid számíthatnak a segítségedre, még a felebarátok is. Könnyen kihasználhatnak, mert jószívű vagy.


Általános jellemvonásaid: kreatív, becsületes, független, kedves, kényelmes, különc, sebezhető, hirtelen, hiszékeny, szorongó


Kedvességed, tisztességed a legtöbb embert elbűvöli. Ezek a jellemvonásaid abban is segítenek, hogy megbirkózz az élet legtöbb viszontagságával. Általában előbb gondolkozol, csak azután cselekszel, szereted a dolgokat megfontolni, mérlegelni. Ha akaratlanul ártasz valakinek, hibádat igyekszed azonnal jóvá tenni. Gyakran félreértesz helyzeteket, a váratlan események elbizonytalanítnak, idegesítenek. Nagyon békeszerető vagy, megpróbálod elkerülni a konfliktusokat. Érzékeny a személyiséged. Imádsz utazni, világot látni, ismerkedni. Született vándor vagy- és nemcsak köznapi, hanem spirituális értelemben is.


Boldoggá tesz, elbűvöl egy-egy szép táj, egy művészi tárgy, egy szívbe markoló dallam. Sokszor az élet apróságaiban leled meg legnagyobb örömödet. Nem szereted a szabályokat, nem vagy hajlandó szabályok szerint élni, és nehezen viseled, ha szigorúan beosztják az idődet. Belső kényszert érzel arra, hogy ösztöneidet kövesd, és ez bizonyos makacssággal párosul. Mivel nehezen tudsz gyorsan dönteni, előfordul, hogy a kínálkozó kedvező lehetőségeket nem vagy képes kihasználni.


Fontos számodra, hogy kényelmesen éljél, és ezt nem akarod kockáztatni. Érzelmeid uralják természetedet, ezért a szerelmi életedben a legfontosabb, hogy érezd partnered szeretetét. Ha társad közönyös, máris elbizonytalanodsz. Könnyen elsírod magadat, gyakran magad sem tudod, miért. Érzelmeidet többnyire nincs bátorságod feltárni. Nem egyszer a barátaid révén találsz partnert magadnak, mert feszélyez, ha új ismerőssel kell beszélgetned.


Sem szigorú elvekhez, sem feltételekhez nem vagy hajlandó tartani magadat kapcsolataidban, és nem viseled el, ha elnyomják kreatív szellemedet. Másfelől szelíd, romantikus vagy és támogatásra szorulsz. Párodat gyakran bosszantja könnyen változó természeted, szórakozottságod, de igazi társad tudja rólad, hogy senkit sem akarsz szándékosan bosszantani, és kedvességedért többnyire megbocsát neked. A rutinmunka végképp nem való neked, és az olyan foglalkozás sem, amelyben állandóan döntened kell. A merev munkarend gúzsba köt, nehezen viseled a szigorú határidőket. Különösen alkalmas vagy a művészetekkel, a tudományos kutatással vagy a reklámmal kapcsolatos foglalkozásokra, de lehet belőled kitűnő irodalmár, filozófus, könyvtáros vagy tervező is.


Életfelfogásod könnyed, és bár tudsz felelősséget vállalni, nem erősséged a parancsolgatás. Élvezed a kreatív, kötetlen, művészi munkát. Idegenkedsz a vetélkedéstől, a pozícióharcoktól. Szükséged van kellő szabadságra és békességre. Nyugodt és ösztönző körülmények között kibontakoznak képességeid. Színed a sárga, amely Kínában valaha az uralkodó színe volt, a császárt illette meg, de jelképe az előmenetelnek, a hírnévnek és az eredményességnek is. A Kecske a dél-délnyugati irányhoz kapcsolódik, ez viszont a kora délutáni órákhoz társul.


Születési időpontod alapján a Tűz elemhez (fázishoz) tartozol.


Az alábbi táblázatból láthatod, hogy ennek mi felel meg. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a táblázatban foglaltak feltétlenül jellemzők rád, előfordulhat az is, hogy az adott dolgokra esetleg túl érzékeny vagy.

Irány: közép,

Évszak: Nyárutó,

Klíma: Nedvesség,

Folyamat: Átalakulás,

Szín: Sárga,

Íz: édes,

Szag: Illatos,

Yin (szerv): Lép,

Yang (szerv): Gyomor ,

Érzékelés: Ízléses,

Testnyílás: Száj,

Szövetek táplálása: Hús/izomzat,

Külső megnyilvánulás: Ajkakon,

Érzelem: Töprengés,

Hang megnyilvánulás: Éneklő, skandáló,

Bolygó: Szaturnusz.A Föld jegyében született embernek elvben legerősebb szerve a Lép és a Gyomor. Mivel a Föld fékezően hat a Vízre, és a Vízhez tartozó szerv a hagyományos kínai orvoslás szerint a Vese és a Húgyhólyag, a Föld jegyében születetteknek különösen ezekre kell vigyázniuk, mert hajlamosak a Vese és a Húgyhólyag megbetegedéseire.2009-es éved:

Munkád: Ez az év a Bivaly éve, de ne érezd hátrányban magad! Kitűnő, tálcán kínált lehetőségek közül csemegézhetsz, csak legyél képes megfelelően kihasználni ezeket! Most alkalmad nyílik az előmenetelre, még több elismerésre, pozitív fordulatokra! Ha váltáson gondolkodsz, biztos, hogy megtalálod álmaid lehetőségét!


Pénzügyeid: Minden alkalmat ragadj meg, hogy még több bevételhez juthass, s komoly tartalékokat képezhess! Rengeteg munkád, tanulmányaid most valódi pénzértékben jelennek meg életedben. Fontos, hogy ne pazarold, amire szert teszel!


Szerelemed: Családi életed mozgalmas lesz, eljegyzés, házasság, gyermekáldás is kopogtathat. Ha még keresed az igazit, ne bánkódj tovább, 2009 kiválóan alkalmas arra, hogy végre megtaláld, akire vágysz!


Kapcsolataid: Olyan jelentős ismeretségeket köthetsz, melyek igazi barátságokká, vagy valódi, kamatozó üzleti kapcsolatokká alakulnak, - egészen gyorsan. 2009 alkalmas arra is, hogy társas üzleti vállalkozásba kezdj! Fogadj el minden buli meghívást!


Egészséged: Hacsak nem keresed a bajt, akkor kizárt, hogy az idei évben bármilyen nehézségbe ütközz. Ha mégis van régóta húzódó betegséged, akkor itt az idő, hogy végleg megszabadulj tőle, akár műtét vagy egyéb beavatkozás által.

129. tinendo (válaszként erre: 127. - 4726e582cf)
2007. ápr. 22. 22:48

Igyekszem. :))

;)

128. tinendo (válaszként erre: 126. - 69ae2f8b7e)
2007. ápr. 22. 22:48
:DD
2007. ápr. 22. 22:30
Tinendo, látom, minden, ami ezo :). Most fedeztem csak fel ezt a topikot. Bár ismerem a kínai astrológia szerinti jegyemet, így csak gondoltam beköszönök :).
126. 69ae2f8b7e (válaszként erre: 125. - Tinendo)
2007. ápr. 22. 22:01

Köszönöm Tina!

Fúúúúúúú Te ismersz?:-)))Teljesen igaz:-)))

125. tinendo (válaszként erre: 123. - 69ae2f8b7e)
2007. ápr. 22. 21:05

Születési időpontod alapján a Kutya jegyéhez tartozol.


Bátor, becsületes és önzetlen vagy, mindig kész vagy harcolni az igaz ügyért, vagy hogy megvédjed bajba jutott barátaidat. Különösen azokat segíted, akikkel igazságtalanság történt, és úgy küzdesz értük, mintha téged ért volna sérelem. Hidegvéredet válsághelyzetben is megőrzöd. Hűségedet barátaid méltányolják, és tudják, hogy bízhatnak ígéreteidben. Szinte soha nem fordul elő, hogy a Kutya ne tartaná meg a szavát vagy visszaélne a bizalommal.


Mindig és mindenhol az igazságot keresed. Az életben a legjobb iránytűnek az őszinteséget tartod. Bizalmat keltesz másokban. A látszat nem téveszt meg, és a mellékes dolgokkal nem törődsz. Ha valamin nem tudsz segíteni - például természeti csapások, emberi katasztrófák -, szinte lelki beteggé válsz. A világ néha annyira nyomaszt, hogy csöndes zugot keresel magadnak, ahol zavartalanul aggódhatsz. Gyakran szorongsz a várható problémák miatt. Kötelességtudatod, felelősségérzeted oly erős, hogy nehezen látod be: nem veheted válladra a világ minden terhét, és időnként bizony lazítanod kellene.


A szerelemben nehezen tárod fel saját érzéseidet, félsz partneredet terhelni szorongásaiddal, ugyanakkor szívesen és figyelmesen osztozol társad minden gondjában-bajában. Sokszor hiányzik belőled az önbizalom és a vállalkozó szellem, ezért olyan társra vágysz, akiben mindez megvan, és akitől állandó biztatást, megnyugtatást kaphatsz. Gyengéd vagy, érzelmeid erősek, és fontos neked, hogy hűségedet viszonozzák. Sem a hódítás izgalma, sem a féltékenység nincs kedvedre. Félénkké és visszahúzódóvá válsz, ha elhagyatottnak érzed magadat. Ha egyszer valaki megbánt vagy csalódsz benne, csak lassan áll helyre a bizalmad.


Előfordul, hogy egy-egy kapcsolatából lassan alakul ki szerelem. Ha azonban a Kutya jegyében született ember elkötelezi magát, akkor szerető, odaadó partner lesz belőle, és megvédi társa jó hírét. Könnyen megbántódik egy-egy elejtett szó vagy alaptalan bírálat miatt, pedig erre nincs oka, ha kapcsolata szilárd alapokon nyugszik.


Munkádban szükséged van feladatköre pontos ismeretére, és ha ezeket tudod, akkor megbízhatóan, felelősségteljesen tevékenykedsz. Állhatatos és kitartó vagy, a legkényesebb titkot is megőrzöd. Az agresszív, versengő foglalkozásokat jobb kerülnöd, inkább olyan tevékenység való neked, amelyben meghitt kapcsolatokat építhetsz ki az emberekkel. A joggal, a szociális munkával, a neveléssel vagy a tudományos kutatással kapcsolatos foglalkozásokra különösen alkalmas vagy, de lehet belőled kitűnő orvos, tanár, ügyvéd és kampányfőnök is.


Színed a sárga, amely Kínában valaha az uralkodó színe volt, a császárt illette meg, de jelképe az előmenetelnek, a hírnévnek és az eredményességnek is. A Kutya a nyugat-északnyugati irányhoz kapcsolódik, így az esti órákhoz társul.Születési időpontod alapján a Tűz elemhez (fázishoz) tartozol.


Az alábbi táblázatból láthatod, hogy ennek mi felel meg. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a táblázatban foglaltak feltétlenül jellemzők rád, előfordulhat az is, hogy az adott dolgokra esetleg túl érzékeny vagy.

Irány: Dél.

Évszak:Nyár.

Klíma: Forróság.

Folyamat: Növekedés.

Szín: Piros.

Íz: Keserű.

Szag: Égett

Yin (szerv): Szív.

Yang (szerv): Vékonybél.

Érzékelés: Beszéd.

Testnyílás: Nyelv.

Szövetek táplálása: Erek.

Külső megnyilvánulás: Arcszínben.

Érzelem: Vidámság/öröm.

Hang megnyilvánulás: Nevetés.

Bolygó:Mars.


A Tűz jegyében született embernek elvben legerősebb szerve a Szív és a Vékonybél. Mivel a Tűz fékezően hat a Fémre, és a Fémhez tartozó szerv a hagyományos kínai orvoslás szerint a Tüdő és a Vastagbél, a Tűz jegyében születetteknek különösen ezekre kell vigyázniuk, mert hajlamosak a Tüdő és a Vastagbél megbetegedéseire.

124. 4c35511f0b (válaszként erre: 123. - 69ae2f8b7e)
2007. ápr. 22. 17:23

[link]


Itt megnézheted...

2007. ápr. 22. 15:54

Szia Tinendo!

Leírnád nekem is a születési időpontom alapján a jellemzőimet?Köszönöm szépen:-)))Kutya vagyok,1970-ben születtem.További kellemes hétvégét!

122. Rika1 (válaszként erre: 121. - Tinendo)
2007. febr. 18. 16:49
Hát bizony van itt,hideg is meleg is,majd jól megfontolom hogy mibe vágjak bele:))Köszi Tina:))
121. tinendo (válaszként erre: 115. - Rika1)
2007. febr. 18. 12:01

A 2007-es éved:

Általános előrejelzés:

Ez a megújulás éve. Mint mindig, idén is képes leszel újat mutatni magából. Olyan kívánságod is teljesülhet, melyről eddig csak fantáziáltál. Az élet kiszámíthatatlan, ezt több alkalommal fogod tapasztalni! Ne mondj semmire nemet, de amire igent mondasz, azt is alaposan fontold meg! Bár erőben és energiában nem lesz hiány, mégis többször előfordulhat, hogy nem fogod látni a fától az erdőt, és szimplán naivitásodnak köszönhetően többen is kihasználhatnak. Ha kell, igenis merj nemet mondani, ha mindig fejet hajtasz mások akarata előtt, az bizony még nem visz előrébb. Márciusban fogékony leszel mindenféle újdonságra, szeptember viszont erősen ki fog fárasztani, hisz rengeteg újdonság és új lehetőség vár rád.


Pénzügyek:

Számos kiadás fogja nehezíteni a mindennapjaidat már az év elején, ráadásul legtöbbjük úgy szakadhat a nyakadba, mint derült égből a villámcsapás. Szerencséd lesz, mert Jupiter segítségével fordul a kocka már február derekán, és logikus gondolkodásmóddal, észszerű tervezéssel könnyen kimászhatsz a kulimászból. Ha van lezáratlan kölcsönügyleted, akkor ennek kifizetését is elkezdheted megtervezni, mert ez az év alkalmas arra, hogy akár le is zárj egyet-kettőt. Ha netán neked tartozik valaki, akkor jó az esélyed arra, hogy nyárig vissza is kapod. Az ősz nyugalmat, a kora tél ismét kisebb felesleges kiadásokat jelez.


Egészség:

Egészséged nemcsak azon múlik mennyit foglalkozol vele, sokat számít az is, milyen emberi kapcsolataid vannak, ugyanis ha ezek terén nincs rend és nyugalom, akkor lelki egyensúlyod már az év elején könnyen felborulhat, s nem csoda, ha ez akár fizikai problémákban nyilvánul meg az év során.

Vérnyomásproblémák még a tél, valamint a késő őszi időszakban léphetnek fel. Ha emésztési problémákat tapasztalsz, sürgősen keress fel egy orvost, ne dugd a fejedet a homokba. Nyaki, különösen pajzsmirigygondjaid lehetnek a nyár folyamán, a november pedig meghűléses betegségek felbukkanására ad esélyt.


Karrier:

Szignifikáns fordulatok várhatók a karrieredben a 2007-es esztendőben. Komoly változások és események előtt állsz.

De ezek többnyire be nem tervezett változások lesznek, éppen ezért fontos, hogy elszánt, diplomatikus és nyitott maradj. Lassan indul be az év, de február 7. után kissé felgyorsulnak az események. A pozitív időszak június közepéig tart, új tapasztalatokat szerezhetsz, és szakmailag is fejlődhetsz. Március olyan változásokat hozhat a karrieredben, melyek körvonalazhatják a következő néhány év fejlődési irányát.

Július 16. után lesz némi megtorpanás az életedben, főleg a munkahelyi viszonyok változása, illetve a munkádat érintő jogszabályok és rendeletek módosulása miatt.

Ez az időszak nem lesz kényelmes, és a környezetváltozás lehetőségét is magával hozhatja. Az üzleti ügyeid jól alakulnak 2007-ben, november 23-ig jó bevételekre tehetsz szert. Lesz néhány akadály, de többnyire anyagi gyarapodást hoz 2007. Viszont szeptember 17. után nem szabad új befektetésekbe kezdened.

Általában nézve a április, a június, valamint a szeptember a legkedvezőbb időszakok.


Havi előrejelzés:

Január: Január 14. után javulás állhat be az egészség és az általános szerencse terén.

Február: Február 16-ig nehézségek adódhatnak a karrieredben, de aztán hirtelen minden meglódul.

Március: Pozitív hónap, mind a szerelem, mind a karrier és a pénz szempontjából.

Április: Megbízható siker mutatkozik a szerelmi ügyeidben április 7. után. Ugyanakkor április 14. után egy kisebb mélypontot élhetsz át pénzügyeidben.

Május: Nehézkes időszak ez mind az egészség és a karrier szempontjából egész május 15-ig. Utána pénzügyileg és egyéb területeken is javulás várható.

Június: Pénz áll a házhoz és kilátásban van egy új kapcsolat is június 16. környékén. Pozitív hónap.

Július: Július 28-ig eredmények és új lehetőségek várhatók. Utána bizonytalan trendek mutatkoznak.

Augusztus: Bizonytalan hónap. Szerelmi és társasági életed eseményei minden egyéb területre rányomják bélyegüket. Ingatlanügyekben fejlődés lehet augusztus 17. után.

Szeptember: Szeptember 8. után szilárd időszak várható. Szeptember 17. után a váratlan szerencse is beköszönthet életedbe.

Október: Karrier szempontjából sikeres időszak jön október 18. után, de ez költségekkel és némi nagyzolással is járhat. Jövedelem van kilátásban telekből, autóból vagy egyéb vagyontárgyból.

November: Növekvő időszak a karrieredben november 16-ig. November 10. után a házasságodban, vagy a kapcsolatodban is előrelépés mutatkozhat.

December: Új társra találhatsz december 16-ig. Karriered terén azonban akadályoztatva vagy december 26-ig.

120. 6e423ffabc (válaszként erre: 116. - Tinendo)
2007. febr. 16. 19:38
Drága vagy, hogy foglalkozol vele...köszönöm..baj az, hogy reménybéli Emberem szó nélkül eltűnt, fél éve..én meg csak várom, várom:(((Cöndes oroszlánként átadnám a terepet Rákomnak..szelídítsen meg, uralkodjon egy kicsit...de nem tudom, merre tart...
119. tinendo
2007. febr. 16. 17:29
Amúgy a kínai 2007-es év csak február 18-án kezdődik. :) (és 2008. február. 16-ig tart)
118. tinendo (válaszként erre: 117. - Ancika)
2007. febr. 16. 17:01

TINA! :))

;))

Én is, én is téged! :))

117. Ancika
2007. febr. 16. 16:34
tincsimincsi! cupp, cupp, köszi, imádlak :))))
116. tinendo (válaszként erre: 109. - 6e423ffabc)
2007. febr. 16. 15:49

Rák és

oroszlán kapcsolat:

Gyakori és szerencsés kapcsolat. Az Oroszlán uralkodásra termett, a Rák pedig boldogan és odaadóan áll a „szolgálatába". Ez akkor is igaz, ha mint Rák úr vagy egy Oroszlán hölgy kegyeiben - ugrásra készen lesed mozdulatait, elhalmozod mindennel, a tenyereden hordod -, hát még, ha Rák hölgynek kell egy Oroszlán úr kívánságait teljesítenie! Félő azonban, hogy nem Te vagy az egyetlen a szultán háremében, és ez a gondolat módszeresen kiborít.


Párhoroszkóp 2007-re:

Bár együtt vagytok, kapcsolatotok bizonyára nem volt felhőtlen az elmúlt időszakban. Számos nehézséggel és konfliktushelyzettel kellett szembenéznetek, s ez sok szempontból gyengítette a köztetek lévő szövetséget. Mindkettőtökben rengeteg az érzelem, azonban az Oroszlán idén hódításra vágyik, még meglévő, stabil kapcsolata mellett is, és bizony ezzel nagyon alaposan beletapos a Rák lelkivilágába. Az utóbbi képes arra, hogy egyszer-kétszer behunyja a szemét egy-egy ilyen baki felett, de a végtelenségig nem fogja eltűrni, ha bolondot csinálnak belőle. Márpedig az Oroszlánt párja előbb-utóbb választás elé fogja állítani.


Legjobb hónap: március,

Legnehezebb hónap: október.


A részletes dolgoknakutánanézek majd. :))

Ok?

115. Rika1 (válaszként erre: 106. - Tinendo)
2007. febr. 16. 14:35

Szióó Tina! Még nem tudtam beszélgetni,mert nem voltam itthon:)De nagyon kiváncsi lennék a karmámra és a lámyoméra is.Előre is köszönöm.1960.05.02. de.10 óra

1983.09.23. de.06 óra

114. 6e423ffabc (válaszként erre: 113. - Tinendo)
2007. febr. 14. 20:43
de még milyen jót...
113. tinendo (válaszként erre: 111. - 6e423ffabc)
2007. febr. 14. 20:32

Sok sikert a mazsolázáshoz. :))

Örülök, hogy jó munkát végeztem. :))

2007. febr. 14. 19:47
ehhez...
111. 6e423ffabc (válaszként erre: 110. - Tinendo)
2007. febr. 14. 19:33
Tinendo fantasztikus vagy...nagyon szépen köszönöm..elsőre gyorsan átfutottam, de ehez kell idő bőségesen...találó dolgot írtál reménybéli páromról, aki egy nagyon magas beosztású, nagy tudású, ismert ember..aki úgy dobott félre , számomra érthetelenül, mint egy használt zsebkendőt..ahogy te épp írtad...én viszont nem vagyok csélcsap..és várom még mindig...hűségesen. csak tudnám, miért???köszönöm a munkád, nekiállok mazsolázni:)))
110. tinendo (válaszként erre: 109. - 6e423ffabc)
2007. febr. 14. 18:26

Karma neked:

Életed során számos dolgot át kell értékelned, különösen, ami a munkádat, karrieredet, és az ezekhez kapcsolódó előmeneteledet illeti. Kiemelkedő szerepet kaphat az oktatás és a tanulás egyaránt, fontos lesz a kommunikáció, mind szóban, mind pedig az írott formában. Szakmai pályafutásod kezdetén gyakran saját falaidba ütközhetsz, mert büszkeséged nem engedi, hogy elfogadd mások segítségét, különösen anyagi boldogulás terén. A tanulásra való hajlandóságod azonban óriási. Lényeges szempont lesz számodra a függetlenség megőrzése, egyfajta szabad léleknek képzelheted magad, aki igyekszik elkerülni a jelentéktelen, felszínes kapcsolatokat. De vigyázz, mert az érmének két oldala van, így könnyen előfordulhat, hogy bizonyos esetekben kibújik belőled egy hangoskodó és bőbeszédű éned, akit környezeted nehezen fog elviselni. Próbáld megtalálni az arany középutat úgy, hogy kissé visszafogottabb és szerényebb leszel, így sikeresebben tudnál előrehaladni munkád és magánéleted terén. Fontos, hogy ápold érzelmi alapokon nyugvó kapcsolataidat, és mindig légy kommunikációképes, soha nem lesz megoldás a struccpolitika.


Személyiséged kellő fejlődéséhez életutad teljes folyamán nagyon fontos tényező lesz az intelligencia fejlesztése és a tanulás fontossága, és ahogy idősödsz megfigyelheted, hogy egyre inkább törekedni fogsz az egyszerűségre, és az általánosabb dolgok meglétére az extravagancia helyett. Mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb tudásra tegyél szert, s emiatt sok csalódást meg kell élned. Életedbe az hozhatja el az elégedettség érzését, ha elvegyülsz az egyszerű emberek közt, és megfigyeled viselkedésüket, életmódjukat, végighallgatod őket és tanulsz tőlük. Fiatalabb korodban hajlamos leszel arra, hogy csúnyán kibabrálj másokkal. Keresed annak lehetőségét, hogy feltűnően viselkedhess, mindemellett nagy hibád, hogy felsőbbrendűnek képzeled magad, de szerencsére, - kb. 28-30 éves korod után - ez megváltozik és képes leszel arra, hogy a hétköznapi emberi kapcsolatokat is kellőképpen értékelni tudd. Nagy az esély arra, hogy világot láss, esetleg külföldön telepedj le, hisz rettentően vonzanak a távoli tájak, népek és kultúrák. Ahogy idősödsz erről is lassanként lemondasz, s képes leszel sok örömödet meglelni szűk, főleg családi környezetedben.


Legfontosabb feladatod: Meg kell tanulnod kellő önkritikával lenni saját magad irányában, az alázat szó jelentését jó, ha megismered, majd alkalmazod is. Figyelj mások tanácsaira, nem mehetsz mindig a saját fejed után. Fontos lenne, hogy a realitás talaján állj, és cselekedeteidet is eze irányítsa, ne az álmok.

Bővebben:

Feladatod


A testvéri és a rokoni kapcsolatok ápolása, akikhez alkalmazkodnod kell, és akikkel szemben gyakorolhatod a megbocsátást és az alázatot.


Karmikus feladatod a tudás továbbfejlesztése, a tanulás, és idővel ismereteid továbbadása, ami többféle módon történet: akár nevelőként, akár szülőként is.


Az előző életekben valószínűleg hagytad parlagon heverni képességeidet, nem művelted a szellemedet, és tunya életet éltél. Most alkalmad lesz ezt jóvátenni, ha másként nem megy, akkor űzz olyan hobbit, amelyhez meg kell mozgatnod a fantáziádat, és olvasni is kell.Párkapcsolatod


Nehezen horgonyzol le egyetlen ember mellett, hiszen újabb tapasztalatok gyűjtésére ösztönöz a sors. Ez az oka annak, hogy több kapcsolatot is létesítesz, és nem leszel a hűség szobra. Olyan partner mellett élhetsz nyugodtan, aki meghagyja a szabadságodat, és aki segít felszámolni az életedben a káoszt, a tanácsaival a segítségedre van.Munkád


A kommunikáció a fő területed. Akár ügyfélszolgálati irodán, vagy a médiában, esetleg a kereskedelemben is elhelyezkedhetnél, mert ezek a neked való munkák. De lehetnél ügynök, mert az előző életekből hozott tehetségeddel, a remek rábeszélő képességeddel, az érdekek kiváló képviseletével sikeres lehetsz.


Az otthonodban is tevékenynek kell lenned, és úgy ledolgozni a családi karmát, hogy nemcsak beszélsz, mit és hogyan kellene a rokonoknak tenni, hanem megfogod a munka végét, és példát mutatsz.Egészség


Az idegeid felett könnyen elveszíted az uralmat, és gyorsan elszakad a cérna. Mindez karmikus örökség, hiszen az őseid között is több olyan volt, aki nehezebben tudta feldolgozni a problémákat. Próbáld ki a jógát, vagy a tai chit, amelyek nagy segítségedre lehetnek a feszültség oldásában.Ahol a karmádat teljesítheted


A haragosok kibékítésekor, amikor olyan dolgokat mondasz, amelyek talán nem teljesen fedik a valóságot, mégis ezzel segítségére lehetsz az embereknek, hogy súlyos konfliktusaikat megoldják.


Indiai karmád:

Mithuna – emberpár


Erősséged a humorod


Fény és árnyék. Tele vagy ellentmondással. Mindent kétségbe vonsz, mindent megkérdőjelezel. Egyik pillanatról a másikra képes vagy megváltozni, s azonmód másik oldaladat mutatni. Erősséged: a humorod. Olyankor használod, amikor hódítani akarsz. Ellenállhatatlan vagy – imádod, ha buknak rád. Anélkül persze, hogy mindezt viszonoznád.

Karma: Régen gondtalanul éltél. Lélekben gyerek maradtál, így elkerülted a konfliktusokat. Még attól sem riadtál vissza, hogy kedvesen manipulálj másokat. Ebből az életedből a fiatalságot őrizted meg. Ismered az őrjítő szenvedélyt, ami olykor melodrámáig fajul. Most még megteheted, de idővel a partnered elvárja majd, hogy végre felnőj és önmagad legyél.


Párod karmája:

Megszületésedtől egészen halálodig rengeteg küzdelmet kell átvészelned, de ezek nem valódi harcok, csupán harcok önmagaddal! Nagy háború azért, hogy az egocentrikusabb hozzáállás helyett végre képes legyél arra, hogy a közösség érdekeit vedd figyelembe a sajátodat megelőzve. Mindig és mindent szeretnél maximálisan kihasználni. Úgy tekintesz a világra, mint a szórakozási és örömélmények hatalmas gyűjtőhelyére. Mindenbe, de különösen szerelmi ügyekbe veted bele magad hatalmas erővel, s hibád, hogy szeretsz költekezni és pazarlóan élni. Célod az, hogy nagystílű képet fess önmagadról. De eljön a pillanat, amikor fel kell ébredned, és a realitás áll veled szemben. Eddigi fantáziavilágod darabokra törik, ábrándjaid mindhiába voltak oly szépek, az öröm, amit az élvezetekben kerestél és találtál, mind múló dolgok. Ez az ébredés életed legmegrázóbb élményét jelentheti, viszont ez tehet képessé arra, hogy végre visszafogottabb és realistább életet tudj élni. Szükségét fogod érezni annak, hogy lemondj a kényszeres feltűnésről, hogy elvegyülhess a tömegben, mindezt úgy, hogy közben felajánlod szolgálataidat a köz javára.


Önző céljaid helyét átveszi egy humanitárius gondolkodásmód, gyökeres változás megy végbe fejedben, s egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy valamilyen közös cél érdekében együtt dolgozol másokkal, - akár olyanokkal is, akiket addig nem sokra tartottál. Bár felnőtté válásod időpontjában azt tartod fontosnak, hogy kitűnj és valami speciális dolgot vigyél véghez, de kb. 36 éves korod után minderről szépen lassan lemondasz. Sok energiát fogsz áldozni arra, hogy el tudd adni magad és kivívd mások figyelmét. Kedvében fogsz járni családodnak, barátaidnak, sőt akár ismeretlen embereknek is. Életed derekán elkezdheted az önmegvalósítást, használhatod kreativitásodat, és megmutathatod a világnak, rejtőzik benned egy másik én, egy sokkal jobb ember, mint akit megismertek. Ahogy idősödsz leadsz igényeidből, megelégszel a kevéssel is, önző céljaidat háttérbe szorítod. Ehhez viszont komoly kockázatot kell vállalnod, hisz le kell mondanod akár az anyagi jólétről is, viszont a lelki békéd érdekében megéri ezt a lépést megtenni.


Legfontosabb feladatod: a magány és az egoizmus helyett beleolvadni egy közösségbe. Képviselned kell a közösség és a hátrányos helyzetűek érdekeit. A megváltás a számodra kijelölt út.


Párod horoszkója bővebben:

Feladatod


Kitartást, hűséget, barátságosságot, jóindulatot és türelmet kell elsajátítanod a jelenben. Légy udvarias, és mások bizalmával ne élj vissza. Ha valakire nincs szükséged, akkor nem dobhatod el úgy, mint egy használt papírzsebkendőt, hiszen az előző életekben éppen ezt tetted. Mivel egyszerűen a jelenléteddel is zavart tudsz kelteni, ezért a provokatív, már-már extrémnek számító nézeteidet ne hangoztasd és ne erőltesd másokra.


Párkapcsolatod


Azzal a személlyel leszel boldog, akinek teljesen más az egyénisége, mint a tiéd. Esetleg más a kultúrája és a vallása, ezért távoli országba kell utaznod miatta, hogy ott éld le az életed. Párod meghagyja a szabadságod, szabad leszel mellette, nem szabja meg, hogy mikor, mit csinálj.


Munkád


Nem vágysz nagyobb vagyon felhalmozására, inkább az alkotás a fontos, mint a pénzszerzés. Ez azonban azzal járhat, hogy elhanyagolod a pénzügyeidet, és észre sem veszed, anyagi zűrbe kerülhetsz, vagy kihasználnak.


A pénz hiánya lemondással járhat, amit végképp nem tűrsz. A munkádban azt akarod, hogy mások váljanak a követőiddé, hajlamos vagy a kíméletlenségre. Nem hallgatod meg munkatársaid tanácsát, javaslatait, pedig ez segíthetne sokszor sikerre.Egészség


Bokád a leggyengébb testtájad, ami azt jelenti, hogy egy ősöd rossz úton járt, amely karmikus örökségként most a te életedet is megnehezíti. Talán éppen ahhoz ragaszkodsz, amit el kellene engedned, és olyan dolgokat megvalósítanod, amellyel másokat segíthetsz át a krízishelyzeteken.Ahol a karmád teljesítheted


A házasságodban. Köss házasságot, és próbálj meg alkalmazkodni a másikhoz, gyakorold a hűséget és az önfeláldozást vele szemben.


Párod indiai karmája:

Kumbha – korsó


Ritkán nevetsz szívből


Képtelen vagy arra, hogy beilleszkedj a szürke tömegbe. Pedig a látszat csal, valójában meglehetősen konzervatív vagy. Egyszerre vágysz a térre, a szabadságra és arra, hogy valaki védelmezzen. Mások függetlenségét is elfogadod. Gyakran mosolyogsz, de a szívből jövő nevetésed ritka. Szemérmes vagy, ezért nem is erősséged a kezdeményezés.

Karma: Egy csupatükör palotában éltél. Órákat töltöttél önmagad csodálatával. Szerelmi partnereid sosem tudták, milyen lábbal keltél fel. Életedet ezért magányosan fejezted be. A mában sokszor lesz az az érzésed, hogy nem veszik észre igazi értékeidet.


A közös karmátokat sajna nem tudom, de majd igyekszem utánajárni, ok?

109. 6e423ffabc (válaszként erre: 108. - Tinendo)
2007. febr. 14. 17:24

ok, Tinendó..te vagy a hoxaportál szakavatott asztrológusa...

a tegnapi olvasmányért hála, most viszont izgatna az a karma dolog:))))

Ha megmondanád, mivégre jöttem, mi a feladatom, a küldetésem, a karmám, nagyon örülnék!Hogy egy kicsit bővítsem, két születési időpontot adok..megmondanád, mi a közös karmánk, miért kellett találkoznunk??? /Ő 1953.06.26.17óra38perc az enyém már tudod, de azért 1964.07.26.18óra 57 perc /

Köszönöm, és mégegy kérdés..melyik asztrológiai

vonulatot követed???

108. tinendo
2007. febr. 14. 11:35

Sziasztok!

Ezentúl ebben a topicban csak a karmaasztrológiával, a nyugati és a kínai horoszkóppal foglalakozok.

Ok?

:))

107. Rika1 (válaszként erre: 106. - Tinendo)
2007. febr. 13. 11:17
D:)
106. tinendo (válaszként erre: 105. - Rika1)
2007. febr. 13. 10:22
Oksi, várom a fejleményeket. :))
105. Rika1 (válaszként erre: 104. - Tinendo)
2007. febr. 13. 03:19
Nagyon köszönöm Tina! Okvetlen megírom majd a fejleményeket.Én is kiváncsi vagyok nagyon,hogy mit szól hozzá.Én meglátásom szerint,ahogy olvastam igaz is lehet.:)Nagyon sok olyan dolgot fedeztem fel benne,amit már most is tudok,és igaz.
104. tinendo
2007. febr. 12. 17:10

Rika1 kérésére!

1984.09.05.

Ugyanaz vonatkozik rá, mint rád, mert ő is Patkány. :))


Születési időpontod alapján a Patkány jegyéhez tartozol a kínai horoszkóp szerint.

Gyorsan felismered a különféle helyzetekben rejlő lehetőségeket, váratlan szituációkban is hamar rájössz a nehézségekre és az előnyökre. Intelligens vagy. Akaratod erős, de vigyázz: ne akard mindenáron rákényszeríteni elképzeléseidet másokra. Ha kitűzöl valamilyen célt magad elé, azt mindig meg akarod valósítani, mert őszintén hiszel abban, amit csinálsz. Kitűnő szervező vagy.

Kapcsolataiban tisztességes vagy, ezt várod el másoktól is, és nagyon rosszul esik a Patkánynak, ha visszaélnek a bizalmával. Könnyen barátkozol, társaságban szívesen látnak. Jó társalgó vagy, van humorod. Mások iránt kedves, figyelmes vagy. A Patkány számára fontos a biztonság. Vágysz a megértésre. Féltékenyen óvod magánéletedet.

A szerelemben szenvedélyes vagy, szívesen feltárod érzelmeit. Kapcsolataidnak kezdeti időszakában érzelmeid lángolnak, de ha odaadásodat nem viszonozzák, hamarosan megneheztelsz. Feltétel nélküli szeretetre vágysz, társaddal minden tervedet, sőt gondolataidat is meg akarod osztani. Mivel az érzelmi hullámhegyek és hullámvölgyek jellemznek, kapcsolataid törékenyek. Gyengéd és szerető társ tudsz lenni, ha megkapod a számodra elsősorban fontos biztonságot. A szemrehányásokat nehezen viseled.


Munkádat energikusan, rugalmasan végzed, viszonylag könnyen veszed az akadályokat. Főfoglalkozásod mellett gyakran dolgozol egyéb feladatokon is. Különösen alkalmas vagy olyan munkakörökben, amelyek a kereskedelemmel, adótanácsadással, személyzeti munkával kapcsolatosak, de lehet belőled kitűnő író, újságíró, kiadó, zenész és sportoló is.


Jól bánsz az emberekkel, értesz a taktikázáshoz is. Ha kollégáid viselkedésében kivetnivalót találsz, túl élesen fogalmazod meg bírálatodat, pedig némi türelemmel és megértéssel többre mennél. Pénzügyi érzéke fejlett.


A Patkány a fekete színhez kötődik, amely a hagyomány szerint a megbecsülés és a méltóság jelképe. A fekete egyébként a nehézségekkel szemben kivívott sikert is jelenti. Az égtájak közül a Patkány az északi irányhoz kapcsolódik, amely a nap utolsó és a hajnal első órájához társul.

Fém


Születési időpontod alapján a Fém elemhez (fázishoz) tartozol.


Az alábbi táblázatból láthatod, hogy ennek mi felel meg. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a táblázatban foglaltak feltétlenül jellemzők rád, előfordulhat az is, hogy az adott dolgokra esetleg túl érzékeny vagy.

Irány: Nyugat,

Évszak: Ősz ,

Klíma: Szárazság,

Folyamat: Aratás ,

Szín: Fehér,

Íz: Csípős ,

Szag: Testszag (nyers hús, vér),

Yin (szerv): Tüdő ,

Yang (szerv): Vastagbél,

Érzékelés: Szaglás ,

Testnyílás: Orr,

Szövetek táplálása: Bőr/testszőrzet,

Külső megnyilvánulás: Testszőrzetben ,

Érzelem: Bánatos/szomorú ,

Hang megnyilvánulás: Síró, siránkozó ,

Bolygó: Vénusz .


A Fém jegyében született embernek elvben legerősebb szerve a Tüdő és a Vastagbél. Mivel a Fém fékezően hat a Fára, és a Fához tartozó szerv a hagyományos kínai orvoslás szerint a Máj és az Epehólyag, a Fém jegyében születetteknek különösen ezekre kell vigyázniuk, mert hajlamosak a Máj és az Epehólyag megbetegedéseire.


A 2007-es év mottója a kínai asztrológia szerint: „Biztosat a bizonytalanért fel ne adj!”

Munka: Minden eredményért keményen meg kell dolgoznod, de a siker bizony nem fog elmaradni. Kiváló lehetőségeket kapsz a tavasz folyamán, de minden munkával vagy tanulással kapcsolatos döntésedet alaposan fontolj meg!


Pénz: Komoly figyelmet kell szentelned pénzügyeidnek, befektetéseidnek. Bizonytalan ügyletekbe ne bonyolódj, könnyen és nagyot veszíthetsz, ha problémás ügyletekbe vágsz bele. Légy alapos és éber üzleti ügyeid lebonyolításánál.


Szerelem: A párkapcsolatok terén biztos, hogy nagy fordulat várható. Akik már elkötelezték magukat, javíthatnak kapcsolatuk minőségén, amire szükség is van. A magányosok a nyár folyamán találhatnak rá az igazira s alakíthatnak ki hosszú távú kapcsolatot.


Kapcsolatok: Különösen a munka területén alakíthatsz ki új és hosszú távú kapcsolatokat, melyek sokat fognak segíteni további boldogulásod során. Március tájékán megszakadhat néhány barátság, de ne bánkódj, jönnek helyettük újak.


Egészség: Oda kell figyelned egészségedre, különösen április és május tájékán. Szakíts elegendő időt sportolásra, pihenésre, s ha szükséges, keress fel egy orvost. Bár kedvező időszak áll előtted, ha túlterheled magad, ne csodálkozz a betegségek felbukkanásán.

A japán horoszkóp alapján:

Shichiseki – Vörös fém vagy:


Jellemződ: A tudás aurája leng körül, úgy tűnik, mintha minden kérdésere ismernéd a választ. Nagy népszerűségnek örvendesz, az évek során rengeteg tapasztalatot halmoztál fel, amit szívesen átadsz másoknak.


Munkád: Kiváló diplomata vagy, éles az eszed, pompásan fejezed ki magadat, és képes vagy dönteni. Hibád, hogy ami nem érdekel, azzal nem foglalkozel, ha muszáj, akkor sem.


Szerelem: Állandóan az igazit keresed, ezért sok kapcsolatod van, viszonyaid gyakran párhuzamosak. Fontos számodra a család, de az élvezetek még fontosabbak, emiatt elhanyagolod szeretetteidet.

Az indián horoszkópod szerint szarvas vagy.

Elemed: levegő.

Erényed: sokoldalúság, választékosság.

Hibáid: felületesség.


Jellemzésed: energikus, mozgékony jellem, állandóan az új dolgokat, a változás lehetőségét kutatja. Belső ösztön hajtja az új felfedezések felé, minden érdekli, egy dologgal azonban csak igen ritkán tudja magát lekötni, így ismeretei rendszerint felületesek. Érdeklődése hatalmas, könnyen szót ért bárkivel, kiváló társasági ember. Munkájában vagy tanulmányai során csak akkor várható el kitartása, ha nem korlátozzák személyes szabadságát, ötletei megvalósítását. Véleményét gyakran változtatja, kevés a kitartása. Viszont könnyedén feltalálja magát mindenféle helyzetben.

A kelta horoszkóp szerint a csillagjegyed a szőlő.

A kelta fahoroszkóp szerint pedig mogyorófa vagy:

Mogyorófa: mindig tetszeni szeretnél és megfelelni mások elvárásainak, annak ellenére, hogy nem az a személyiség vagy, aki azonnal magára vonja mások figyelmét. Mihelyt beszédbe elegyedünk veled, kitűnik bájod és különleges sugárzásod. Közösségi érzésed igen fejlett. Mások gondjaival szemben megértő és segítőkész vagy. Gyakran munkálkodsz szociális területen. Nagy intelligenciával, intuícióval rendelkezel. Ítélőképességed tiszta, éles. Barátságos, bizakodó és vidám vagy. Jókedvedet nem lehet egykönnyen letörni. Első hivatáséveidben keményen harcolsz. Második életszakaszodban az anyagiak igen fontos szerepet játszanak. Harci kedved támadó. A szerelemben nem vagy a leghűségesebb, de mindig szenvedélyesen szeretsz. Partnerednek nem kell féltékenynek lennie rád, hiszen alapjában tisztességes és toleráns vagy. Ha a társad hosszú pórázra enged és változatos életet biztosít számára, hű maradsz.

Az egyiptomi horoszkóp szerint:

Maat a jegyed:


Története:

Maat a második legjelentősebb női alak az egyiptomi mitológiában Ízisz után. A neve szó szerint anyát jelent.

Jellemed:

Nagyon érzelmes típus vagy, néha nincs elég önbizalmad, ezért gyakran csapongsz a melankólia és a boldogság között. Érzékenységednek köszönhetően nagyon gazdag a fantáziád és a képzelőerőd is. Sokan rejtélyesnek tartanak, kíváncsivá teszed a nálad kevésbé komplex egyéniségeket. Sok türelemre van szükség veled szemben, mert hajlamos vagy eltaszítani magadtól másokat csak azért, hogy belsőleg megerősödj, ezáltal azonban fennáll annak is a veszélye, hogy teljesen elzárkózol a környezetedtől. Munka szempontjából a szociális jellegű foglalkozások vonzanak, kész vagy minden tehetségedet és nagylelkűségedet az emberek javára fordítani.


A nyugati horoszkóp szerint a 2007-es éved szerelem és karrier szempontjából a következő:

Szűz :

Szerelem: Az otthonteremtés, közös fészek kialakítása, a kapcsolat megszilárdítása kerül előtérbe 2007 első négy hónapjában. Ám májusban még a legszigorúbb elveket valló Szüzeket is megkísértheti egy izgalmas kaland lehetősége. Ez a kis intermezzó az állandó kapcsolatodra nézve is jó hatással lesz, mert ráébredsz, hogy régi kedvesed az igazi.

Karrier: Hónapok óta úgy érzed: mélyponton vagy, és ebből már nincs is kiút. Pedig a rossz periódus már január végén lezárul. A munkahelyeden elülnek a viharok, esetleg azért szabadulsz meg a feszítő stressztől, mert megpályázol egy új állást, és teljesen új környezetben tiszta lappal indulhatsz. Az év legszerencsésebb hónapja a július lesz, anyagi helyzetedet ekkor sikerül stabilizálni.

Az egész évre pedig:

Általános előrejelzés:

Ez az év a szakításokról és újrakezdésekről szól. Felületes barátságoktól kell megszabadulnod, esetleg már megromlott párkapcsolatodon kell túllépned. Ne húzd az időt, csak a saját napjaidat keseríted meg, ha nem hozod meg a végső döntéseket. Merd felvállalni saját magad! Már az év elején új barátokra tehetsz szert, de a július után kötött ismeretségek már nem annyira megbízhatóak. Új tervek megvalósítására kiváló az őszi időszak. Minden vágyad teljesülhet, ha nem leszel túl rámenős, és agresszív. Próbálj meg inkább megfontolt és visszafogott lenni, számodra most a „lassan járj, tovább érsz” teljesülhet.


Pénzügyek:

Januárban még sokat kell azon törnöd a fejed, hogy miből fizeted ki a tavalyi, pontosabban év végi kiadásaidat. Ezt tovább ronthatja, hogy februárban több váratlan kiadás nehezítheti meg életedet. Ha teheted, március előtt ne vegyél fel újabb hitelt. Nagyobb beruházásba, vásárlásba, lakásfelújításba a nyár előtt ne kezdj, előbb a régi, lezáratlan anyagi gondjaidat próbáld megoldani. Ez a nehézkes folyamat egészen augusztusig elhúzódik, az egyetlen lehetőség a túlélésre a tudatos tartalékolás, és a felesleges kiadások minimálisra szorítása. Szeptembertől azonban érezni fogod, hogy jelentősen csökkennek a terhek, és pénztárcád vastagsága is érezhetőbbé válik.


Egészség:

Januárban és februárban meghűléses betegségek nehezíthetik mindennapjaidat, így szükséged lesz rengeteg vitaminra, és fogyassz sok zöldséget és gyümölcsöt. Ezt a betegségek elmúlásával se hagyd abba, hisz szervezetednek igenis szükséges van erre akkor is, amikor teljesen egészséges. Szeptember nehéz, stresszes időszakot hozhat.

Bármilyen betegség is üsse fel fejét, túl tudod tenni magad rajta, de fontos, hogy fogadd meg orvosod tanácsait, és ne hagyd abba félúton a kezelést. Magas vérnyomásban szenvedők nehéz időszakot élhetnek át áprilisban, gyulladásos betegségek pedig októberben bukkanhatnak fel.


Karrier:

Vegyes időszak ez karrieredben. Kitartásodnak és kemény munkádnak köszönhetően sikereket érhetsz el, de befolyásod, sőt a státuszod is nagyban csökken, ami hátráltat a munkádban. Lassan kezdődik az év, de aztán pozitív hatások érnek a szerencse, a pénz és a karrier terén is. Ez a periódus július közepéig tart, utána némi lassulás következik be az előmeneteledben, jobban teszed, ha ebben az időszakban a pénzügyeiddel is óvatosabban bánsz. A munkádban lassú, de biztos haladás következik október 23. után.

December 20. után némi anyagi veszteséggel is számolhatsz. Mindent egybevetve munkaügyben pozitív hatások érnek, mert a nehéz időszakokban is támogatást kapsz társaidtól, sőt feletteseidtől is.

A nehézkesebb időszakok februárban, júniusban, októberben és novemberben várhatók.


Havi előrejelzés:

Január: Pozitív időszak jön 12-ig, aztán némi megtorpanás mutatkozik. Többnyire nehézkes idők járnak.

Február: Új munkalehetőség és külső forrásból származó jövedelem várhat rád. Február15-től javul a tendencia, de a helyzet zavarodottságot is okoz.

Március: Március 16-ig kemény munka és megmutatkozó eredmények időszaka jön, aztán akadályokba ütközhetsz.

Április: Sok nyugtalanság és ellentmondás vár rád április 7. és 25. között. Április 14. után energiád is megcsappan. Kerüld a vitákat.

Május: 15-ig nehézkes időszak, aztán pozitív fordulat a szerencsében. Május 25. után új karrierlehetőség mutatkozik számodra.

Június: Gyors fejlődés a karrieredben. Új lehetőségek is megnyílnak. Június 17-től azonban megingások nehezítik mindennapjaidat.

Július: A pozitív fázis folytatódik a karrieredben. Július 10. után még világosabb a helyzet. 17.-e után bevételeid is nőnek.

Augusztus: A pozitív időszak egészen augusztus 17-ig folytatódik, aztán lassú visszaesés következhet. Ez a hónap nem túl mozgalmas.

Szeptember: 2. után ötletekben termékeny időszak jön és szeptember 23. után pénzügyileg is fejlődhetsz.

Október: 13. után bizonytalanság látható, de aztán pozitív irányba indul a változás.

November: Gondolataid aktívak november 2. után, s november 5. után a gyarapodás időszaka jön.

December: 15-ig növekedés áll be a karrieredben, de a lehetőségek ellentmondásosak. December 17. után ingatlanügyekből pénz állhat a házhoz.


Karmahoroszkópod szerint születésedkor a Sárkányfej az ikrekben volt.

Feladatod:

A testvéri és a rokoni kapcsolatok ápolása, akikhez alkalmazkodnod kell, és akikkel szemben gyakorolhatod a megbocsátást és az alázatot.


Karmikus feladatod a tudás továbbfejlesztése, a tanulás, és idővel ismereteid továbbadása, ami többféle módon történet: akár nevelőként, akár szülőként is.


Az előző életekben valószínűleg hagytad parlagon heverni képességeidet, nem művelted a szellemedet, és tunya életet éltél. Most alkalmad lesz ezt jóvátenni, ha másként nem megy, akkor űzz olyan hobbit, amelyhez meg kell mozgatnod a fantáziádat, és olvasni is kell.


Párkapcsolatod:


Nehezen horgonyzol le egyetlen ember mellett, hiszen újabb tapasztalatok gyűjtésére ösztönöz a sors. Ez az oka annak, hogy több kapcsolatot is létesítesz, és nem leszel a hűség szobra. Olyan partner mellett élhetsz nyugodtan, aki meghagyja a szabadságodat, és aki segít felszámolni az életedben a káoszt, a tanácsaival a segítségedre van.


Munkád:


A kommunikáció a fő területed. Akár ügyfélszolgálati irodán, vagy a médiában, esetleg a kereskedelemben is elhelyezkedhetnél, mert ezek a neked való munkák. De lehetnél ügynök, mert az előző életekből hozott tehetségeddel, a remek rábeszélő képességeddel, az érdekek kiváló képviseletével sikeres lehetsz.


Az otthonodban is tevékenynek kell lenned, és úgy ledolgozni a családi karmát, hogy nemcsak beszélsz, mit és hogyan kellene a rokonoknak tenni, hanem megfogod a munka végét, és példát mutatsz.Egészség:


Az idegeid felett könnyen elveszíted az uralmat, és gyorsan elszakad a cérna. Mindez karmikus örökség, hiszen az őseid között is több olyan volt, aki nehezebben tudta feldolgozni a problémákat. Próbáld ki a jógát, vagy a tai chit, amelyek nagy segítségedre lehetnek a feszültség oldásában.Ahol a karmádat teljesítheted:


A haragosok kibékítésekor, amikor olyan dolgokat mondasz, amelyek talán nem teljesen fedik a valóságot, mégis ezzel segítségére lehetsz az embereknek, hogy súlyos konfliktusaikat megoldják.


Ennyit tudtam kidolgozni az adott adatok alapján.

Remélem elégedetek vagytok. :)

Ha kell még valami, csak írj. :))

Majd írj, hogy az ismerősöd mit reagált a jellemzésre. ;)

103. csehe (válaszként erre: 98. - Tinendo)
2007. jan. 30. 23:29
Hát nem is vagyok öreg, csak öregszem.:)Már megint "egy évvel öregebb lettem és bölcsebb is talán..."
102. tinendo (válaszként erre: 101. - Gáspi)
2007. jan. 30. 21:31
Remélem sok jó történik majd idén a lányoddal, Zsófival. :))
101. Gáspi (válaszként erre: 100. - Tinendo)
2007. jan. 30. 20:54
Nagyon köszi! Sok bíztató dolgot olvastam,reménykedem!
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook