Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Karcagon szülő kismamik fórum

Karcagon szülő kismamik (beszélgetés)

1 2 3
2008. ápr. 10. 07:40

Sziasztok!! Én is Karcagon fogok szülni!!

a nagyfiam is ott született!!

hát a váleményem akkorról:

Aádám volt a nőgyógyászom (vele nem is volt bajom)

De a szülésznő!!!

Arról inkább nem is beszélek!!!

Most Dr. Herskó Gyula a választott orvosom, mert nekem nagyon szimpatikus!!

Kenderesen tart rendelést ezért nem kell buszozgatnom , így csak az UH-ra járok hozzá Karcagra!!!

A véleményem a kórházról: jó ha van fogadott orvosod!!!!!!!

9. marineva77 (válaszként erre: 8. - Timi7404)
2008. márc. 3. 21:44
Szia első baba lesz, és sajna nem papás, mert az apa gyáva. Szülésznőt nem választok, mert lesz aki lesz. Mivel anyu is meg hugom is ott dolgozik így ők bizti benn lesznek.
2008. márc. 3. 20:46

Szia Marineva!

Nekünk két gyeremekünk van. Az első kislány, szinte napra pontosan két évvel korábban született az öcsikéjénél.

Ez lesz az első babád? Tudjátok már a nemét? Szülésznőt is választasz? Papás szülés lesz?

Szerintem az nagy élmény mindkét fél részéről, nálunk legalább is így volt. A fájdalmat nem tudta elvenni, de sokat jelentett pl. hogy törölgette a homlokomat, meg egy kis vizet ccsempészett a számba. Mert ugye inni nem engedtek. Pedig elég sokáig tartott. 10 órán át.

Sajnos csak az elsőnél volt bent a férjem. A második császárral lett meg, de nem is volt itthon apuka, úgyhogy ha akart volna sem lehetett volna ott.

Amikor szeptemberben bent voltam, akkor arról lehetett hallani, hogy kb. 3 hónap után váltás. Hát sikerült 6 hónapot csinálni belőle.

7. marineva77 (válaszként erre: 6. - Timi7404)
2008. márc. 3. 11:54

szia én helybeli vagyok

Mire odakerülök, addigra megint nagyo-nagyon nagy lesz a káosz mert most helycserés támadással a másik oldalt fogják felújítani

2008. márc. 2. 21:41

Sziasztok!

Én is Karcagon szültem szeptemberben. Én is Ádámnál, bár nekem nem volt fogadott dokim, az ügyeletesnél született a kisfiam.

Pont akkor volt a legnagyobb káosz, bár most is tart még.

Hová valósiak vagytok? Én kisújszállási.

Esténként tudon benézni altatás után.

Gratulálok Nektek a babákhoz!

2008. márc. 2. 18:38
tényleg nincs karcagi kismami?
2008. febr. 19. 16:26
Ilyen kevesen lennénk karcagiak a hoxán?
2008. febr. 19. 12:21
Akkor még lehet találkozunk is!!! Én május 31-re vagyok kiírva és Farkas a dokim. Igaz, hogy a szülészet fel lesz újjítva, de a nőgyógy meg átköltözik a szülészetre, mert akkor meg azt fogják újjítani.
2. andi205 (válaszként erre: 1. - Marineva77)
2008. febr. 19. 10:59
Én már két gyereket szültem Karcagon abban az időben meg voltam vele elégedve a harmadikat is ot fogom szülni 2008 junius 07 ekorra vagyok ki irva,mire odakerül a sor teljesen felujul a szülészet.Aszülészetre minden honap első csütörtökén délután egy órátol be lehet látogatni.Aszobátban szinte mindenut lesz álitolag Wc és zuhanyzó barátságos lesz nagyon.Az orvosokrol anyit hogy nekem fogadot van Ádám István ugy hivják én meg vegyok nagyon elégedve vele de van ot töbis Farkas Bélát dicsérik még.Nővérek is aranyosak bár tetudod szerintem látnikel én aszt mondom
2008. febr. 18. 23:25
Kíváncsian várnám minden kismami és már anyuka tapasztalatait a kórházról, orvosokról, nővérekről
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook