Karcagon szülő kismamik (beszélgetés)
Sziasztok!! Én is Karcagon fogok szülni!!
a nagyfiam is ott született!!
hát a váleményem akkorról:
Aádám volt a nőgyógyászom (vele nem is volt bajom)
De a szülésznő!!!
Arról inkább nem is beszélek!!!
Most Dr. Herskó Gyula a választott orvosom, mert nekem nagyon szimpatikus!!
Kenderesen tart rendelést ezért nem kell buszozgatnom , így csak az UH-ra járok hozzá Karcagra!!!
A véleményem a kórházról: jó ha van fogadott orvosod!!!!!!!
Szia Marineva!
Nekünk két gyeremekünk van. Az első kislány, szinte napra pontosan két évvel korábban született az öcsikéjénél.
Ez lesz az első babád? Tudjátok már a nemét? Szülésznőt is választasz? Papás szülés lesz?
Szerintem az nagy élmény mindkét fél részéről, nálunk legalább is így volt. A fájdalmat nem tudta elvenni, de sokat jelentett pl. hogy törölgette a homlokomat, meg egy kis vizet ccsempészett a számba. Mert ugye inni nem engedtek. Pedig elég sokáig tartott. 10 órán át.
Sajnos csak az elsőnél volt bent a férjem. A második császárral lett meg, de nem is volt itthon apuka, úgyhogy ha akart volna sem lehetett volna ott.
Amikor szeptemberben bent voltam, akkor arról lehetett hallani, hogy kb. 3 hónap után váltás. Hát sikerült 6 hónapot csinálni belőle.
szia én helybeli vagyok
Mire odakerülök, addigra megint nagyo-nagyon nagy lesz a káosz mert most helycserés támadással a másik oldalt fogják felújítani
Sziasztok!
Én is Karcagon szültem szeptemberben. Én is Ádámnál, bár nekem nem volt fogadott dokim, az ügyeletesnél született a kisfiam.
Pont akkor volt a legnagyobb káosz, bár most is tart még.
Hová valósiak vagytok? Én kisújszállási.
Esténként tudon benézni altatás után.
Gratulálok Nektek a babákhoz!