Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Karácsonyi rokonlátogatás fórum

Karácsonyi rokonlátogatás (beszélgetés)

1 2
dec. 21. 11:11
hogy 26.-án így nem lesz a gyerekkel
3. Banános Zselé (válaszként erre: 2. - Andi6020)
dec. 21. 11:10
hogy ő nem megy 26.-án az anyósáékhoz, hanem a gyerekek és a férje megy
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 11:09
Mi a gond?
dec. 21. 11:06

Kedves Fórumozók!

Lehet,hogy volt már hasonló fórum téma...

Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mennyire elfogadhatatlan, ha a december 24-25 itthoni ünneplés után elengedem a két gyerekem a férjemmel a messzi nagyszülőkhöz. Biztos rosszul hangzik ez sokaknak,eleve rossz előjelnek tűnhet. Már egy hete itthon vagyok a beteg kisebbik gyerekkel, a nagyobb is beteg kicsit, de sokkal jobban van a kicsinél. Nem lázasak már. Gondolom, lassan meggyógyul a kicsi is, bár most nagyon köhög és folyik az orra. Pillabatnyilag nem tenne jót neki egy közel 300 km-es autózás, csak 3 éves. Persze menni akar a mamáékhoz, nincs is gond ezzel. Most már én is beteg vagyok, férjem megvárja, hogy nagyjából meggyógyuljon a gyerek, de legalálább 26-án el akar menni. Én pedig nem tudom elérni, hogy egy itthon lábadozós, lustulós karácsonyunk legyen. Hanem inkább itthon maradok nélkülük. Szánalmas, rossz döntés,? Önzés, lustaság, válás-gyanús? És a férj, neki nem lehetne egyetlen egyszer engednie?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook