Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek nőknek (beszélgetés)
szerintem egy pókerkészlet is jó ötlet. Tavaly unokaöcsim azt kért és kapott.
Idén viszont megint bajban vagyok vele. Talán kap egy darts-ot.
Az én fiam 14 éves, leírom, hogy tavaly karácsonyra mi mindent kapott az egész családtól, hátha lesz ötleted tőle: mini hifit, elektromos szintetizátort (csak olyan kisebb fajtát klimpírozni) mp3-at, fülhallgatót, sapkát-sálat, síkesztyűt, asztali földgömböt, mini mikroszkóp készletet, bakancsot, ceruza és tolltartót íróasztalra, hógömböt.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe...
az osszeg indeggy,,,valmi otletek kellenenek,,
anyum mindig azt mondja hogy semmi nem kell neki,meg hogy ne koltsem a penzem........
tesom 13 eves,,,
ne tudom mit vegyek neki,,most nehezebb,mert 1 vben 2 szr latom csak,,,,,,,,,,,,
soso,,,,mit vehetnek neki??
koszi mindnekienk az otletetket
Hűha, ez a kérdés nem tudom, kinek szólt, de az én hsz-em után van, így magamra vettem. :)
Még nem igazán tudom. Valami klassz kispárnára gondoltam, ha sikerül keríteni, mert nagyon kevés fajta jó neki, állandóan elfekszi a nyakát, és fáj a feje emiatt. Ha azt nem találok, akkor nem tudom. A kamerával kiköltekeztünk, nagy meglepit már nem tudok venni neki, de akát közhely, akár nem, már egyikünknek sem olyan fontos, mióta gyerekeink vannak. Azért valaminek lennie kell neki is a fa alatt...
aha :))
utána meg majd elkalauzol bennünket a Szaharába :DDD
hajaj :(
én vagyok igazán bajban :( nem csak karácsony,hanem születésnap is egyben és méghozzá naaagy kerek :)
jó, lesz torta, meg apróbb ajándékok, olyan férfinak való, de mi legyen szülinapra ? :((((((
várom az ötleteket én is :DDD
még nem vagyok biztos benne, több variánsom van:
-ezüst nyaklánc
-téli pulcsi
-karóra
-parfüm (szettben)
Nem döntöttem, az is lehet, hogy teljesen más lesz, mindig utolsó percen dõl el. annyi biztos, hogy nem valami dísztárgy lesz vagy hasonló, mert az állókincset utáljuk.
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak
- Osztályfőnöknek mit vegyünk karácsonyra?
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek férfiaknak
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?