Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Kajszibarackos pite recept

Kajszibarackos pite recept

A Kajszibarackos pite hozzávalói:
A tésztához
50 dkg liszt
15 dkg porcukor
20 dkg Rama margarin
fél csomag sütőpor
2 tojássárgája
1 kanál tejföl
A töltelékhez
2 tojásfehérje
6-7 dkg cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
50 dkg felkockázott kajszibarack
2 kanál étkezési keményítő


A Kajszibarackos pite elkészítési módja:
A tészta hozzávalóit összegyúrom. 2/3-ad részét kinyújtom, és 24X22-es tepsibe teszem, melyet előzőleg már sütőpapírral borítottam. 2.A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem, hozzáadom a pudingport és az apróra vagdalt barackot, valamint az étkezési keményítőt. Összekeverem, és egyenletesen a tésztalapra simítom. A félretett tészta 1/3 részét ráreszelem. 180 fokos sütőben megsütöm. Amikor kihűlt, szeletelem, porcukorral és lekvárral díszítem.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A kajszibarackos pite elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook