Kaális babák (beszélgetés)
Ti hogy álltok a csípőssel? Neten mindenhol azt olvastam h nm
gáz mivel a baba keringésébe beleibe nm jut el, addigra megszűri a szervezet. Múlt vasárnapi ebédbnél tettem a levesbe és párom tesója (2 kisgyerekes) kikerekedett szemmel kérdezte h komolyan tettem bele?
Szóval ki mit tud?
Szerintem mindannyiunk helyett hány, szegény! :(
Vettem alkoholmentes sört. Dög meleg van, muszáj lesz kiülni a napra egy kis sörrel. :D
Az én hibám🙈🙈
Én mondtam h hányok minden nap ha kell csak legyek már terhes😂😂😂😂🙈
Én annyira nm látom h nő a pocak, csak azon veszem észre h egy-egy pulcsi már nm ér rá a farmerre.
Hááát Kata... kemény h kifogtad ezt, lehet helyettem is te hánysz.....😏😮
Nálunk még nem látszik, de tutira nagyon vicces tud lenni az ilyesmi. :D
Mostanában már nem meghatódom, hanem nevetek az ilyen tapasztalásokon. 2 napja amikor kidudorodott Lucának a két vége, akkor még sírtam. Azóta többször is láttam és egyszerűen nevetnem kell rajta, annyira cuki. :D
:D:D:D Épp tegnap este röhögtünk azon, hogy hónapok óta csak a tükörben látom magam odalent, amikor fürcsi után kenem be a pocakot. :D Én már nem is érek el odáig. Vannak helyek, ahol kimondottan kismamáknak is vállalnak gyantázást. Tervezem, hogy felkeresek egy ilyen kozmetikát.
Lanyok off-téma! Intim szőrtelenítés....én epilláltam eddig de ez egyre kényelmetlenebb és nehézkesebb😩😩
Igen! :) Már mindkettőjüket többször is éreztem kívülről. :) Illetve már többször is kitapintható volt egy - egy alkatrészük, ha hozzányomták magukat a hasfalamhoz. :)
Kívülről is egyre gyakrabban érzed őket? :D
Nekem is beindultak tegnap este 11 körül mindketten. :) Először csak egyikük rúgott, aztán meg a másik felváltva. Szerintem épp egymást ébresztették fel. :D
Én is okszor veszem észre, hogy a félig meddig háton fekszem. Még jó, hogy nem tudok aludni így gyakran felébredek és meg tudok fordulni.
Tegnap este még 11-kor is olyan mocorgás volt a pocakban, hogy a bőröm csak úgy hullámzott a felső részen. Alul meg feszült és rúgdosott, szóval szerintem még mindig faros.
Én ma éjjel csak háton tudtam aludni. Tudom, hogy nem ajánlott, de ez van. Kezdek olyan álomkóros lenni, mint az első trimeszterben.
De a 4 nap szünet szerintem mindenképp azt jelzi, hogy változás van folyamatban.
Ezzel én is vergődöm, ráadásul oldalt fekve már nagyon fáj a csípőm, vagy a combom... mikor mi. Lehet lassan nem lesz elég a párna. :(
Nem tudom, hogy ő hol rendel, de drukkolok, hogy sikerüljön bekerülnötök hozzá!
Jaj, ezt nem Hangának akartam írni! Ebből is látszik, hogy zombi vagyok! 😀
Napok óta folyamatosan álmos vagyok. Pedig mostanában tudok aludni 2-3 órát is egyhuzamban. 😢
Köszi az info-t! Én Hajdú Júliához szeretnék menni, ő azt hiszem, a János Kórházban rendel államilag, ha nem sikerül oda bejutni, akkor magánra. Majd ma nyomozok.
Na jó erre még visszatérünk!😋😋😋
Jaj, dehogy! :D Szerintem egy kismamánál egy szebb van: kismama esküvői ruciban!
Atyaég... ennyi formás cuki pocakot is ritkán látni, amik mindenféle gyümölcsöt eltűntetnek (majd)! 😊Azt hiszem holnap meglatogatom a Lidl friss részleget... 🤗
A kardiológiai intézetbe magzati szívultrahangra időpontot kérni kizárólag szerdán és pénteken lehet 10 - 13 óra között a 70/382-0321 -es számon. :) Kb. 4 héttel későbbre kapsz időpontot és beutaló kell hozzá egy állami kórházban dolgozó nőgyógyásztól. :)
Feltétlenül kérünk majd esküvői képet!
Nm hógolyó lesz hanen lavina:DDD
További ajánlott fórumok: