Június 8-tól fogyás (beszélgetés)
Én egyelőre még semmi nem fogytam, most lesz ez az első alaklom. Mármint remélem. :)
Amúgy már csomószor elhatároztam, hogy majd tornázok itthon, van kb 20 dvd-m, de mindig feladtam, mert nem láttam eredményt és türelmetlen vagyok. De most a kondiban reménykedem, mert ott kihajtom magam rendesen. Ma is 2 órát ott voltam. Igaz még csak 3x voltunk, de remélem, ha rendszeresen megyek, nem lesz hiába.
Na,ez jó,nagyjából ugyanannyit szeretnénk fogyni! Én most vagyok olyan 62-63 kiló,és 57 szeretnék lenni,de nekem is az az első cél,hogy 5-össel kezdődjön!:)
Már lement kb. ugyanennyi,de most egyszerűen nem tudom magam rávenni a folytatásra!:S
Mostanában sajna sokszor vannak itthon nagy zabálások,utána meg nem eszek nagyon napig,majd megint jól bekajálunk a párommal,így sose fogok lefogyni!:s
Na akkor írjuk le h kinek mik a céljai!
Nekem: Kb 6-7 kg feleslegem van, attól kéne megszabadulni minél hamarabb. Most olyan 63-64 kg lehetek, szeretnék 55 lenni, de egyelőre megelégednék azzal is ha 5-tel kezdődne. Aztán majd szépen lassan. Most kondiba kezdtünk járni az egyik barátnőmmel. Remélem meg lesz az eredménye.
Én "csak" 5 kilót szeretnék lenyúzni magamról!:D
Nincs túl sk problémám magammal,de jó lenne végre 60 kg alá menni,mert itt-ott van rajtam pici "többlet"...főleg popsi,combi:)
Én is jövök szívesen.
Kinek mi a cél? Mennyiről mennyire? Mennyi idő alatt? Hogyan?