Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Június 8-tól fogyás fórum

Június 8-tól fogyás (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
2010. jún. 8. 20:40
Sziasztok! Jönnék én is, ha nem bánjátok. 175cm és 70kg vagyok. 63 a régi versenysúlyom, de 65-tel is boldog lennék. Próbálkoztam már sok mindennel, de 1 hét után rendszeresen feladom. Talán most majd nem fogom. Próbálok este keveseket vagy inkább semmit nem enni. Reggel és este iszom a szűzteát, heti 3x fél órácskát mozgolódok. Tudom, nem sok, de több a semminél. Nagyjából ennyi. Mindenkinek sok sikert!
2010. jún. 8. 20:22

Én ma de. egy almát ette. Ebéd: lebbencs leves tészta nélkül, 2 paradicsomos gombóc krumpli nélkül. Aztán hazjöttem......... Itthon várt a sajtosrúd, amit a gyerekek csináltak. Szóval abból ettem. Nem keveset. Sajnos. Meg két ubit. Meg egy kis mazsit :(

Ennyit a szénhidrát csökkentéséről.

2010. jún. 8. 19:58
Sok sikert mindenkinek aki csatlakozott. Nem szabad feladni és leállni vele. 1 évben hasznos 2x 3napos böjt is. A testnek nagyon jót tesz.
2010. jún. 8. 19:56

Sziasztok! Én nekem ma nagyon melegem volt. Nagyon jól érzem magam. Ráadásul iszok minden reggel citromlevelet is. Nem savasít, hanem lúgosítja a szervezett. Így lehet nyugodtan, de mértékkel. Mai mozgásom is meg volt.

Én nem a kg-ot nézzem, hanem hány cm-t fogyok. Remélem július végére 12 cm lemegy rólam. :)

Amit eszek, szénhidrátmentes ételek.

2010. jún. 8. 19:53

Sziasztok, ha lehet, én is csatlakoznék.

69 kg vagyok és ötössel kezdődőt szeretnék, tehát a cél kb. 10 kg (legalább).

Nekem sincs kitartásom. Illetve jobban menne, ha már látnám, hogy bármilyen eredménye is van a diétának.

Tudna nekem vki írni a 90 naposról, hogy konkrétan mikor mit kell enni, vagy van esetleg valakinek valami jó diéta tippje.

Sajnos napi 9-10 órát ülök a gép előtt, no mozgás, szóval eléggé katasztrófális a helyzet.

A kevesebb, lightosabb kaja nekem is tetszik, de néha (sokszor) rám jön az 5 perc és felváltva zabálok ilyenkor sósat és édeset. Ez miért van?

Ha tudtok, légy szíves segítsetek.

Mindenkinek sok sikert a fogyihoz.

37. hangyacsapda (válaszként erre: 24. - Henobeno)
2010. jún. 8. 19:41
Hát ez az. Mindenki azt mondja, keveset eszek. Valahogy mégsem fogyok le. Egyébként nem vagyok éhes ennyi kaja után.
2010. jún. 8. 18:42

Halihó!

Én ma 2 péksütit ettem, meg egy joghurtot. Vacsira virslit fogok enni. Azért nem ebédeltem, mert ma volt egy nagyon durva 3 órás vizsgám, előtte meg a szakmai gyakorlatomat kellett megbeszélnem, szóval nem is nagyon lett volna időm rá.

Ma edzeni sem megyek, de a barátnőmmel holnap reggel 10-re megbeszéltük. De nem is kell minden nap edzeni, nem? Én heti 4x-5x szeretnék. Csak legyen eredménye.

2010. jún. 8. 18:06

Vigyázzatok a drasztikus diétákkal, lányok! Gondolok itt elsőkörben a káposztalevesre...természetes, hogy többet mutat a mérleg, hiszen sajnos a szervezeted, mivel alig kapott tápanyagot, elkezdett raktározni, bizony, bizony: zsírba...aztán ha továbbra sem adsz neki "benzint", akkor rá fog jönni, hogy úristen, így el fog pusztulni, és nagyon gyorsan a tartalékokhoz fog nyúlni! Igenám, DE a legkönnyebben az izom építhető le, így gyönyörűségesen, okosan eltűnnek az izmaitok, (az életben-maradás érdekében) és marad a zsír!

Azt javaslom, hogy csökkentsétek a napi bevitt kaja-adagot, de semmiképp se drasztikusan! A lightos vacsorát támogatom, valamit mindenképp egyetek, ha csak pár falatot is! A gyomorkorgás nem jelez mást, mint az IZOMLEÉPÍTÉST.

Azért vigyázzatok az izmaitokra, mert amikor épp nyugiban vagytok a kanapén, akkor is izom 9-szer, ismétlem 9-szer több energiát éget el, mint a zsírszövetek!

(személyi edző leányzó a szobatársam, hihetetlen jól néz ki, és 3500 kcal-t eszik meg egy nap...tény, hogy le is mozogja, de az izmai Tv nézés közben is zabálják az energiát)

Végszó: VIGYÁZZATOK AZ IZMAITOKRA!!!

Sok sikert, kívánom, hogy elérjétek céljaitokat!

Üdv:

Juci

34. alys15
2010. jún. 8. 16:51

Sziasztok! Ha lehet még én is csatlakoznék:)

Én 68 kg-ról szeretnék lemenni legalább 60ra. Amúgy 90 napos diétázom, szeptember ota 17kg-t fogytam ezzel, nekem bejött, de nyárra még mindenképp szeretnék leadni:)

Sok sikert mindenkinek:)))

Nameg kitartást:)

2010. jún. 8. 12:03
mindenkinek sok sikert!
2010. jún. 8. 11:58
Én 73,6 voltam ma, 64 alá szeretnék menni..háát...nem lesz könnyű..Kitartás mindenkinek:)
2010. jún. 8. 11:37

Sziasztok!

Én ma reggel mértem 61,9-ről kezdem:) Kicsit meg is örültem neki mert eddig 62 fölött volt bőven...a szoba 834198347 pontján megmértem és ennyit mutatott:) Szóval örülök!:)

Én még nem tudom mit eszek ma,nincs itthon semmi,ma megyünk bevásárolni,de asszem csak csupa egészséges finomság kerül a kosárba!:)

2010. jún. 8. 11:28

sztem is,és nincs is benne nagyon sok kalória:):):)

bár ilyen melegbe amugy se nagyon kell nehéz kajákat enni sztem

2010. jún. 8. 11:20
Hmm..az nagyon jól hangzik
2010. jún. 8. 10:31
nálunk ma paradicsom leves lesz,és párolt mexikói zölikeverék csirkemellel
2010. jún. 8. 09:17

Sziasztok! Én 10 kilótól szeretnék megszabadulni, amit az utóbbi egy évben szedtem fel...

Én tegnap elkezdtem a káposztaleves diétát, tudom hogy ez egy drasztikusabb kategória, félek is, hogy jojózás lesz belőle, de az a baj, hogy én csak akkor tudom elhatározni magam, ha látom is, hogy van eredménye a dolognak, úgyhogy kezdésnek jó lesz. Az érdekesség, hogy tegnap csakis káposztalevest ette, magyarán káposztát, paprikát és egyéb nyalánkságokat zabáltam vízben megfőve + tornáztam is egy órát, és ma reggel a mérleg többet mutatott:) lehet elemet kéne benne cserélni:D

26. pinki87 (válaszként erre: 25. - Henobeno)
2010. jún. 7. 21:18
kalóriaszámolgatóssal!de nem számolok én sem,csak kevesebbet eszem,és tornázom,vagyis inkább bringázok hetente minimum 3 napot!olyan 3* 20 km-rt
25. henobeno (válaszként erre: 23. - Pinki87)
2010. jún. 7. 21:15

Te milyen módszerrel fogyózol?

Grat hogy kezd elindulni a fogyásod.

24. henobeno (válaszként erre: 22. - Hangyacsapda)
2010. jún. 7. 21:14
Nem tudom, de ez a kaja mennyiség nem túl kevés?
2010. jún. 7. 20:51

sziasztok én is csatlakoznék!

84 kiló vagyok!1 hónapja fogyózom,és 4 kiló ment le azóta!

már csatlakoztam 1 társasághoz,de ott eléggé pang a tagság!hátha végre valahol nem csökken a létszám!

2010. jún. 7. 20:45
Sziasztok! Lehet még csatlakozni? Nekem legalább 10 kilótól kéne megszabadulnom. A mai kajám reggel egy alma, délben zöldségleves néhány cafat csirkemell darabbal a csontról leszedve, du. 1 paradicsom, este két kovászolni való uborka nyersen. Napközben 3 db por kávé (3in1), 2-3 pohár bodzaszörpi, 1 csésze mate tea, kb 1 liter víz.
2010. jún. 7. 20:15
Úristen ne is mondd, én a vizsgaidőszak közepén vagyok.
2010. jún. 7. 20:02
Nem tudok mindig fent lenni, mert a héten tanulok Utolsó sulis hetem van.
19. Linda019 (válaszként erre: 17. - Henobeno)
2010. jún. 7. 19:59
Jól csinálod. Croissant nem szabad este enni. Meg semmi chips csoki cukorka és pizza.
2010. jún. 7. 19:54

Szóval azért nem is akarom számolgatni, mert nem eszem vészesen. Én inkább a sportban látom a fogyásom kulcsát.

Persze te nagyon ügyi vagy hogy már 30 kg-ot lepasszoltál. Csak így tovább.

2010. jún. 7. 19:53

Na jó annyit tuti nem eszem:D

Az durva. Én szerintem teljesen normálisan étkezem. Pl. ma:

R: croissant

e: húsleves + kicsi rizses hús ubisalival

azóta még semmi, de vacsira egy egyszemélyes levest fogok enni, ami kb 70 kcal.

Inni csak vizet iszom. 2 litert kb.

16. Linda019 (válaszként erre: 15. - Henobeno)
2010. jún. 7. 19:47
próbáld ki hogy számold össze mennyit esszel. Én részegen 10.000 kcalt is megettem.....
2010. jún. 7. 19:40
Én amúgy nem tudom mennyi kalóriát eszem meg egy nap. Amire rá van írva azt figyelem, de én nem szoktam számolgatni. A mindenből kicsit kevesebb jó szerintem. A lényeg, hogy nem addig kell enni, hogy full jól lakj, hanem, hogy már ne legyél éhes. Szerintem.
2010. jún. 7. 19:37

Na itt is a vagyok.

Az egész ott kezdődik, hogy el kell dönteni. Lehet lemegy hirtelen 10 kg vagy 5 kg, de utána azonnal nem lehet minden enni. Utána is folytatni kell a kurát. Ha ennek a eltétje következik be, akkor beindulhat a jojozás is. Nekem sikeresen lement 30 kg és egy kg-mot se szedtem vissza.

Reggelire ettem egy almát vagy joghurtot és ebédre meg valami zöldséges dolgokat. A lényeg, hogy semmi szén-hidrátot nem ettem, hanem fehérjéket ettem. Napi tápértékem 800 kcal volt. Holnaptól megint ugyan ez lesz. Persze mellette mozgás, de nem kell azért sokat, hanem amennyi a szervezetnek kell.

2010. jún. 7. 18:21
kiváncsian várjuk linda :)
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook