Június 8-tól fogyás (beszélgetés)
Én ma de. egy almát ette. Ebéd: lebbencs leves tészta nélkül, 2 paradicsomos gombóc krumpli nélkül. Aztán hazjöttem......... Itthon várt a sajtosrúd, amit a gyerekek csináltak. Szóval abból ettem. Nem keveset. Sajnos. Meg két ubit. Meg egy kis mazsit :(
Ennyit a szénhidrát csökkentéséről.
Sziasztok! Én nekem ma nagyon melegem volt. Nagyon jól érzem magam. Ráadásul iszok minden reggel citromlevelet is. Nem savasít, hanem lúgosítja a szervezett. Így lehet nyugodtan, de mértékkel. Mai mozgásom is meg volt.
Én nem a kg-ot nézzem, hanem hány cm-t fogyok. Remélem július végére 12 cm lemegy rólam. :)
Amit eszek, szénhidrátmentes ételek.
Sziasztok, ha lehet, én is csatlakoznék.
69 kg vagyok és ötössel kezdődőt szeretnék, tehát a cél kb. 10 kg (legalább).
Nekem sincs kitartásom. Illetve jobban menne, ha már látnám, hogy bármilyen eredménye is van a diétának.
Tudna nekem vki írni a 90 naposról, hogy konkrétan mikor mit kell enni, vagy van esetleg valakinek valami jó diéta tippje.
Sajnos napi 9-10 órát ülök a gép előtt, no mozgás, szóval eléggé katasztrófális a helyzet.
A kevesebb, lightosabb kaja nekem is tetszik, de néha (sokszor) rám jön az 5 perc és felváltva zabálok ilyenkor sósat és édeset. Ez miért van?
Ha tudtok, légy szíves segítsetek.
Mindenkinek sok sikert a fogyihoz.
Halihó!
Én ma 2 péksütit ettem, meg egy joghurtot. Vacsira virslit fogok enni. Azért nem ebédeltem, mert ma volt egy nagyon durva 3 órás vizsgám, előtte meg a szakmai gyakorlatomat kellett megbeszélnem, szóval nem is nagyon lett volna időm rá.
Ma edzeni sem megyek, de a barátnőmmel holnap reggel 10-re megbeszéltük. De nem is kell minden nap edzeni, nem? Én heti 4x-5x szeretnék. Csak legyen eredménye.
Vigyázzatok a drasztikus diétákkal, lányok! Gondolok itt elsőkörben a káposztalevesre...természetes, hogy többet mutat a mérleg, hiszen sajnos a szervezeted, mivel alig kapott tápanyagot, elkezdett raktározni, bizony, bizony: zsírba...aztán ha továbbra sem adsz neki "benzint", akkor rá fog jönni, hogy úristen, így el fog pusztulni, és nagyon gyorsan a tartalékokhoz fog nyúlni! Igenám, DE a legkönnyebben az izom építhető le, így gyönyörűségesen, okosan eltűnnek az izmaitok, (az életben-maradás érdekében) és marad a zsír!
Azt javaslom, hogy csökkentsétek a napi bevitt kaja-adagot, de semmiképp se drasztikusan! A lightos vacsorát támogatom, valamit mindenképp egyetek, ha csak pár falatot is! A gyomorkorgás nem jelez mást, mint az IZOMLEÉPÍTÉST.
Azért vigyázzatok az izmaitokra, mert amikor épp nyugiban vagytok a kanapén, akkor is izom 9-szer, ismétlem 9-szer több energiát éget el, mint a zsírszövetek!
(személyi edző leányzó a szobatársam, hihetetlen jól néz ki, és 3500 kcal-t eszik meg egy nap...tény, hogy le is mozogja, de az izmai Tv nézés közben is zabálják az energiát)
Végszó: VIGYÁZZATOK AZ IZMAITOKRA!!!
Sok sikert, kívánom, hogy elérjétek céljaitokat!
Üdv:
Juci
Sziasztok! Ha lehet még én is csatlakoznék:)
Én 68 kg-ról szeretnék lemenni legalább 60ra. Amúgy 90 napos diétázom, szeptember ota 17kg-t fogytam ezzel, nekem bejött, de nyárra még mindenképp szeretnék leadni:)
Sok sikert mindenkinek:)))
Nameg kitartást:)
Sziasztok!
Én ma reggel mértem 61,9-ről kezdem:) Kicsit meg is örültem neki mert eddig 62 fölött volt bőven...a szoba 834198347 pontján megmértem és ennyit mutatott:) Szóval örülök!:)
Én még nem tudom mit eszek ma,nincs itthon semmi,ma megyünk bevásárolni,de asszem csak csupa egészséges finomság kerül a kosárba!:)
sztem is,és nincs is benne nagyon sok kalória:):):)
bár ilyen melegbe amugy se nagyon kell nehéz kajákat enni sztem
Sziasztok! Én 10 kilótól szeretnék megszabadulni, amit az utóbbi egy évben szedtem fel...
Én tegnap elkezdtem a káposztaleves diétát, tudom hogy ez egy drasztikusabb kategória, félek is, hogy jojózás lesz belőle, de az a baj, hogy én csak akkor tudom elhatározni magam, ha látom is, hogy van eredménye a dolognak, úgyhogy kezdésnek jó lesz. Az érdekesség, hogy tegnap csakis káposztalevest ette, magyarán káposztát, paprikát és egyéb nyalánkságokat zabáltam vízben megfőve + tornáztam is egy órát, és ma reggel a mérleg többet mutatott:) lehet elemet kéne benne cserélni:D
Te milyen módszerrel fogyózol?
Grat hogy kezd elindulni a fogyásod.
sziasztok én is csatlakoznék!
84 kiló vagyok!1 hónapja fogyózom,és 4 kiló ment le azóta!
már csatlakoztam 1 társasághoz,de ott eléggé pang a tagság!hátha végre valahol nem csökken a létszám!
Szóval azért nem is akarom számolgatni, mert nem eszem vészesen. Én inkább a sportban látom a fogyásom kulcsát.
Persze te nagyon ügyi vagy hogy már 30 kg-ot lepasszoltál. Csak így tovább.
Na jó annyit tuti nem eszem:D
Az durva. Én szerintem teljesen normálisan étkezem. Pl. ma:
R: croissant
e: húsleves + kicsi rizses hús ubisalival
azóta még semmi, de vacsira egy egyszemélyes levest fogok enni, ami kb 70 kcal.
Inni csak vizet iszom. 2 litert kb.
Na itt is a vagyok.
Az egész ott kezdődik, hogy el kell dönteni. Lehet lemegy hirtelen 10 kg vagy 5 kg, de utána azonnal nem lehet minden enni. Utána is folytatni kell a kurát. Ha ennek a eltétje következik be, akkor beindulhat a jojozás is. Nekem sikeresen lement 30 kg és egy kg-mot se szedtem vissza.
Reggelire ettem egy almát vagy joghurtot és ebédre meg valami zöldséges dolgokat. A lényeg, hogy semmi szén-hidrátot nem ettem, hanem fehérjéket ettem. Napi tápértékem 800 kcal volt. Holnaptól megint ugyan ez lesz. Persze mellette mozgás, de nem kell azért sokat, hanem amennyi a szervezetnek kell.