Július 14-től fogyi(nem 90 napos).Ki tart velem? (beszélgetés)
Sziasztok!!
Én ma gyümit gondoltam de nem sikerült.Elindultunk csavarogni és persze a gyerek kedvéért mekibe mentünk.Ott ettem 1 sajtburgert meg krumplit,és egy fagyit!De ma mást nem eszek.
Nekem nem hiányzik az édesség. A fehérjepor olyan finom izű/eper,vanillia,csoki/hogy ez pótolja azt.Egyébként szerintem csak az első 3hét a nehéz,ha azon túl vagy,már megszokja a szervezeted.
A 4hónap alatt bevallom azért volt olyan,hogy ha süti volt ettem belőle,ilyenkor többet tornáztam utánna.Ez havonta egyszer fordul elő a pirosbetűs napokon./ilyenkor nem bírok éhezni/.
Én reggel ittam a poromat.Délben ettem a gyerkőcökkel brokkolikrém levest,utánna rántott csirkemellet salival.Vacsi megint por.Ha közte éhes vagyok gyümölcsöt eszem.Dinnyét,epret,banánt nem.Nagy a szénhidrát tartalmuk.
Lehet, pénteken leszek otthon, akkor lesz rá időm, hogy keressek valakit.
Addig marad a kék krém.
Szedem a vitaminom, abba van az is, de most ez pár napja jött elő. Konkrétan Szombat este..
Olyan, mint amikor izomláz van benne. Mikor elindulok fáj, de pár lépés után bejáródik.
Lehet olajozni kellen? :)
Nekem fáj a vádlim, szerintem meghúztam, de nem tudom mitől.
Ma reggel kávéztam, dél körül ettem dinnyét, vettem őszibarackot és banánt.
Majd ha éhezem, ezekhez nyúlok.. :)
Sziasztok
Nekem is izomlázam van, mindenhol!!!!
Segítség!!!
Sziasztok! :)
Adri, ide értem. :)))
Én ma gyümölcsözök, erre van ma gusztusom.
Tornázni is kellene, de kegyetlen lusta vagyok.. :)
Vacsira
port ittam,de egy kicsit éhes vagyok. Délután kutyát sétáltatni voltam,de az eső elkapott.
Figyu,minden elismerésem a tiéd. Néztem a képeid nagyon ügyes vagy. És ha édességre vágysz
mit eszel? Én mindenről le tudok mondani,de az édességről nem,én bekattanok ha nem ehetek,és akkor jön a zaba.
Sziasztok!
Kicsit késve de csatlakozom hozzátok,ha nem baj.
Én ugyanmár március óta csinálom,de még hátra van 10kg.
Az én módszerem,amivel már lement 15kg;hogy nem eszem péksüteményt,krumplit,tésztát,cukrot,rizst,és minden nap tornázom egy órát.
Remélem sikerül elérnünk együtt a célunk!
Hajrá!
Sziasztok!
Én úgy fogytam régebben, hogy mindig megettem az ebédet,akármi is volt otthon, aztán tornáztam és már csak vizet ittam. Most is ezt fogom tenni. Mai ebéd: karfiolleves, borsófőzelék. Ha hazamegyek, aerobic, bicikli...
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát?
- 2009. október 12-től ki csinálná velem a 90 napos fogyit?
- Holnaptól kezdene velem valaki egy 4 napos fogyit?
- Hova utazzak júliusban Magyarországon belül, pár napra, 8 hónapos babával?
- 2011. január 2-től fogyizzunk együtt 90 napossal
- Kedves 90 napost alkalmazó fogyisok segítenétek picit, kérlek?