Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Jogosítvány..a célegyenesben fórum

Jogosítvány..a célegyenesben (beszélgetés)

1 2 3 4
31. rabankari (válaszként erre: 30. - Kiccila)
dec. 21. 22:04

Szerintem ne várj a vizsgával az utolsó pillanatig,ha esetleg nem sikerül legyen újabb esélyed.

Olyan nincs, hogy az oktató "biztosra" akar menni.Te vezetsz,nem ő és nagy lesz a nyomás rajtad, hogy egy esélyed van csak,illetve adódhat extra forgalmi helyzet, amit nem jól kezelsz és kész vége!

Szóval én azt tanácsolom legyen január elején is egy vizsgád!

Sok sikert,drukkolok!

dec. 21. 21:48
( ha valakinek pénzkidobás lenne a jogsi...az oktató 4-9 óra után elmodja).."Nézd..nem megy ez..ne fizessétek tovább..inkább hagyjátok". Láss csodát nálam meg tök boldog...milyen jól ment már 18.óránál is.. Na bassszus... Amugy meg a kötelező 30óra és 580km a lényeg. Nekem lehet a km sincs meg. :D kitudja mennyi van eddig.Sose kérdeztem. Csak levezettem a 100percet oszt hello. Legközelebb ekkor..akkor..
29. kiccila (válaszként erre: 28. - Pulcsis)
dec. 21. 21:44
Lehet oktató vagy? Nebaaasssz
28. Pulcsis (válaszként erre: 27. - Kiccila)
dec. 21. 21:38

Az én tapasztalatom az, azért nem fizeti ki, mert tisztában van vele hogy kidobott pénz lenne 🤣

Szívesen!

27. kiccila (válaszként erre: 26. - Pulcsis)
dec. 21. 21:32
Nem lesz meg tőle a jogsim. De a fórum oldalakat számtalanszor látok..Hogy véleményeket...tapasztalatokat...hasonló élményeket kérdezgetnek! Valakinek volt már ilyen? Valaki volt hasonló szituban? Kinek mi a tapasztalata? Ezt hívják BESZÉLGETŐS FÓRUMNAK. Mint ez is.. beszélgetni...tudod? Biztos voltál te is hasonlóan abban a helyzetben hogy elmeséltél egy otthoni szitut...és ki jót szólt hozzá..ki rosszat.
dec. 21. 21:27

Vázolom a szitut... 14 éve vagy a pároddal, nem hajlandó kifizetni a jogsid, de nem szar alak. Te nyilván nem tudod kifizetni. Járt-e más is így?

Erre írtam, még a Dallasban sem, pedig ott minden is megtörtént.

Nagyon hasznos lehet egyébként, ha sorstársra lelsz. Attól biztos meglesz a jogsid.

25. Kacsahercegno (válaszként erre: 23. - Kiccila)
dec. 21. 21:25
Akkor jó, örülök, hogy tudtunk segíteni...
24. kiccila (válaszként erre: 22. - Pulcsis)
dec. 21. 21:25
Hát ha ezt se érted... 1x1? Megvan?...azt tán csak érted :D
23. kiccila (válaszként erre: 21. - Kacsahercegno)
dec. 21. 21:24
Igen. Ez sajnos az egyetlen ami csalódás volt nekem. Semmi mással nincs probléma ugy. Ez a szitu a napokba zajlott. Elég szarul esett de a vizsga igy is ugyis eljön. Vagy vagy alapon. Mindenesetre kiderül előbb utóbb
22. Pulcsis (válaszként erre: 20. - Kiccila)
dec. 21. 21:20
Ahhaaaa, roppant értelmes az is amit most írtál 😅
21. Kacsahercegno (válaszként erre: 16. - Kiccila)
dec. 21. 21:20
De miről? A férjeddel kapcsolatban? Vagy más volt-e így, hogy a párja leszarta hogy mit szeretne, és nem támogatta? Biztos igen, de nehéz 1 kiragadott dolog alapján tanácsot adni. Ha másban is ésvagy mindig ilyen, akkor kezdj el gyűjteni külön számlára az új életedre nélküle. Ha csak ebben ilyen, akkor próbáld meggyőzni. Szar, ha az ember nem a saját lábán áll, és nem egy támogató társ van mellette, mert akkor ilyen helyzetek lehetnek. Ezt neked kell lemeccselned vele...
20. kiccila (válaszként erre: 19. - Pulcsis)
dec. 21. 21:16
Figyi má...Akinek/aminek az értelmessége itt kérdéses...az te vagy. Nem akarok kötekedni...távol álljon tőlem de nem tudtok értelmezni. Ha neked ennyire nem jön át a dolog,akkor kapcsold ki az internetet és menjél sétálni egyet az erdőbe,hátha összekevered a gombákat.. is....! Édes istenem...
19. Pulcsis (válaszként erre: 18. - Kiccila)
dec. 21. 21:10
Hátha menet közben kiderül, értelmes-e a fórum 😅
18. kiccila (válaszként erre: 17. - Pulcsis)
dec. 21. 21:06
Ha nem tudtok értelmesen hozzászólni minek írtok?
17. Pulcsis (válaszként erre: 16. - Kiccila)
dec. 21. 21:04
A Dallasban se volt ilyen, pedig ott minden is volt 😂
16. kiccila (válaszként erre: 14. - Andi6020)
dec. 21. 20:56
A fórumnak nincs célja..Tapasztalat van e valakinek..?! Hasonló szitu..?!
15. kiccila (válaszként erre: 13. - Regin_a)
dec. 21. 20:55
Felsoroltam...
14. andi6020 (válaszként erre: 10. - Kiccila)
dec. 21. 20:50
Még mindig nem értem. Mi a fórum célja, oka? Mi a kérdés?
13. Regin_a (válaszként erre: 12. - Kiccila)
dec. 21. 20:42
Nem akarok én családi balhét, de ezt felsorolnám a férjemnek/barátomnak
12. kiccila (válaszként erre: 11. - Regin_a)
dec. 21. 20:37
Nem kis pénz...de az alkalmi nyári melómból (40 50 80) ezrek..osztogattam hogy a fiának is beszálljak egy egy órával a jogsiba... 9et fizettem. A többit az apja..
11. Regin_a (válaszként erre: 7. - Kiccila)
dec. 21. 20:33
Nem kis pénz!
10. kiccila (válaszként erre: 6. - Andi6020)
dec. 21. 20:32
Kétlem. A szar választás kibukott volna minimum 6 7 év után...14.éve vagyok vele...2 éve él velünk a nagy fia. Ez hozta a változást többnyire
dec. 21. 20:30
Én ugy állok neki a hátralévőnek hogy bánja már a f..sz.
dec. 21. 20:29
*illetve a 29ből maradt 5óra...4+1 a vizsga...
7. kiccila (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
dec. 21. 20:28
Én és az oktató ugyanezt mondjuk. De sajnos ez valamiért rám nem vonatkozik. 10.000 egy óra. 100.000 kellene még befizetni. Meg ugye a 29 +1 vizsga.. 171.000 összvissz
6. andi6020 (válaszként erre: 3. - Kiccila)
dec. 21. 20:21
Szarul választottál férjet.
5. Regin_a (válaszként erre: 3. - Kiccila)
dec. 21. 20:19

hogy mi a szarért van az hogy .... Ha a másik családtag mellé kéne állni akkor már feladjuk?

Mondok 1 okosságot,nem tudom. Ha valakit szeretek és pénzes a "hobbija" akkor támogatom ahogy bírom

A fia sem fog tudni vezetni, csak jogositványa lesz. Mennyi pénzben manapság 10 óra vezetés?

Ugorj neki pótóra nélkül nyugodtan és átmész. Aztán gyakorohatsz ahol lehet

4. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - Kiccila)
dec. 21. 20:16
Ezt csak te tudod megbeszélni a pároddal. Bocsi de innen elég nagy surmónak hangzik, de nem akarom ismeretlenül leszólni. Mindenesetre baromság lenne a cél előtt abbahagyni, rengetegen több órát vesznek, meg többször nekiugranak a vizsgának, nincsen azzal semmi. Ha már ennyi pénzt és energiát költöttetek rá, akkor az a pár óra már semmi.
3. kiccila (válaszként erre: 2. - Andi6020)
dec. 21. 20:03
??? Mert mondjuk gyesen vagyok a kislányommal???? A kérdés az hogy mi a szarért van az hogy addig van valamiért teperve amig a saját érdeke az embernek? Ha a másik családtag mellé kéne állni akkor már feladjuk?
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Kiccila)
dec. 21. 19:59

Mi a kérdés konkrétan? Amúgy 30 vagy 38, tök mindegy. Az első vizsgán majdnem biztos, hogy meghúznak.

Miért vártál eddig, hogy lejárjon a kresz vizsgád, és miért nem magad finanszírozod a jogosítványod?

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook