Jogosan haragszik rám? (beszélgetés)
beszéltem vele erről,meg amikor szóba kerül pl.az,hogy diákmelót akarok vállalni,akkor meghózza a száját,mert egyedül kéne maradnia a szálláson,amikor szóba kerül egy komolyabb téma,az ő reakciója az,hogy váltsunk témát
van szeptember óta egy nagyon gyerekes szokása:végig vihog az órán,kineveti a tanárokat,csoporttársakat,mint egy 6 éves,és nem figyel előadásokon,aztán meg nekem morog:akkor miből fog vizsgáztatni a tanár,ha nincs semmi jegyzetem
én erre azt mondtam:ja,jegyzetet neked kéne csinálni,nem fogják tálcán eléd tenni
egyetemre azért ment,mert azt hitte,oviba megy,majd szépen elblicceli az órákat,oszt kész
zh-kat írtunk,úgy tett,mintha tanulna,de nem tanult
dolgozat alatt legnagyobb baja az volt,hogy tanár szétültetett minket,és nem tudott rülam lesni
Ez már nem az általános, nem kötelező odajárni!!
Ezt már a gimnáziumban is megmondják, úgyhogy a
barátnődnek nincs igaza!
Az járjon egyetemre aki TANULNI AKAR!!
Aki csak játszásiból, az ne vegye el mások helyét!
Jesszus, tényleg úgy viselkedik, mint egy óvodás!
Már hogy a francba lenne jogosan kiakadva?
Felnőtt(?) ember, csináljon, amit akar, vállalja a tetteiért a felelősséget: ha elmegy az előadásról, menjen, de nem akarjon téged befolyásolni.
Ha meg fél, keressen fel egy pszichológust!
És igazad van, mi lesz vele egy munkahelyen?
És miért jelentkezett egyetemre, ha ennyire unja?
Nekem is volt anno sok unalmas előadás, de elmentem, mert a tanár legalább látott, meg amúgy is azt kérte számon, amit leadott.
Nem vagytok összenőve,miért nem ment el?Még te vagy a hibás amiért nem lógsz el ? :DD
Aki ilyenre akar rávenni az nem a barátnőd.Járjatok együtt vásárolgatni,moziba,az előadások alatt hagyjon téged békén :)
További ajánlott fórumok:
- Haragszik rám a barátom családja. Jogosan?
- Páromnak van igaza hogy haragszik, mert tönkretettem egy serpenyőt?
- A barátnőm haragszik a páromra.
- Milyen könyvet vennétek valakinek aki haragszik rátok? (Békítő jelleggel...)
- Jogosan haragszik rám az egész család?
- Mit tegyek, 22 hónapos kisfiam, ha kell, ha nem, ha haragszik, ha örül harap! Van valakinek valami ötlete, hogyan szoktathatnám le?