Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Joghurtos eperleves habgaluskával recept

Joghurtos eperleves habgaluskával recept

Elkészítési idő 20 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Joghurtos eperleves habgaluskával hozzávalói:
40 dkg eper,
6 dl joghurt,
4 evőkanál méz,
1 cs.vaníliás cukor,
2 tojásfehérje,
1 evőkanál porcukor


A Joghurtos eperleves habgaluskával elkészítési módja:
Az epret megtisztítjuk,alaposan megmossuk és a joghurttal,a mézzel meg a vaníliás cukorral turmixoljuk,behűtjük.A tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük,majd evőkanállal forró vízbe szaggatva,1-2 perc alatt megfőzzük,ugyanúgy mintha madártejet készítenénk.A hideg eperlevest habgaluskával a tetején kínáljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A joghurtos eperleves habgaluskával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook