Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Joghurtban párolt csirkemell recept

Joghurtban párolt csirkemell recept

Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Joghurtban párolt csirkemell hozzávalói:
1 csirkemell filé,
2 dl joghurt,
1 kiskanál currypor,
só,
bors,
olaj.


A Joghurtban párolt csirkemell elkészítési módja:
Egy üveg tálban összekeverem a joghurtot a curryval. A csirkemellet felkockázom, olyan 3-5 centis darabokra, sózom, borsozom, majd a sárga joghurtba forgatom. Néhány órára a hűtőbe száműzöm pácolódni. Az olajat felforrósítom egy mély serpenyőben, majd belerakom a csirke kockákat, joghurtostól. Kicsit átforgatom, majd lefedem, hogy ne pörkölődjön, hanem párolódjon a maga alá eresztett levében. Amikor a hús már jó puha, akkor leveszem a fedőt és néhány keverés mellett elfőzöm a felesleges vizet, kicsit oda is kapatom, csak az íze miatt.

2 személy részére
Köretnek rizst ajánlok, de párolt brokkolival is isteni


Kategória: Húsételek receptjei


A joghurtban párolt csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook