Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Jobb e, ha valakinek körülvan metélve a pénisze? fórum

Jobb e, ha valakinek körülvan metélve a pénisze? (beszélgetés)

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
330. 8ee31e318f (válaszként erre: 325. - 0961bae255)
2008. dec. 6. 02:39
elgondolkodtat amit irsz, mert nekem is masfel eve van korulmetelve, es nekem is mas mint elotte. ha nagyon nedves a huvely, alig erzem a surlodast, es tyenyleg csak a szoritast erzem jobban.
2008. dec. 6. 00:04
A legtöbb férfi, akit felnôtt korban metélnek körül nagyon meg van elégedve az fitymanélküliséggel. A nôknek is jobb, mert is higiénikusabb és a pasi késôbb élvez el.... és mégis, a legtôbb nôi hozzàszóló ellene van a körülmetélésnek. Probàlom megérteni miért? Ki miért nem hive?
2008. nov. 28. 00:23
Köszi a hozzàszolàsod :-) Személy szerint engem megnyugtattàl, hogy nem vagyok egyedül, aki a hüvely szoritàsàra érzékeny fityma nélkül. De amit irtàl az jo hir azoknak a noknek, akik szeretik, ha sokàig tart és hogy függünk tôlûk. Ennyire kiszolgàltatottnak lenni màr tulzàs, nem?
327. egyférfi (válaszként erre: 325. - 0961bae255)
2008. nov. 26. 09:38

Kicsit késői válasz, de egy az egyben ezt vettem észre magamon én is.

Sajnos a mostani partneremnek nincs hüvelyi orgazmusa, így a vége felé rendszeres összehúzódás is hiányzik. Ennélfogva élvezzük a szexet, nagyon sokáig tudunk szexelni, de én is elég nehezen tudok orgazmushoz jutni így.

Furcsa, hogy most pont azért kell koncentráljak, hogy elmenjek, míg előtte pont fordítva volt így.

Ha van a partnernek hüvelyi orgazmusa, akkor persze nincs ilyen szituáció :)

326. jovagasu (válaszként erre: 325. - 0961bae255)
2008. szept. 1. 07:56

Én 12 éve vagyok körülmetélve, s a műtétre 30 felett, saját kérésemre került sor. A makkor hozzászokott a külvilággal történő érintkezéshez, de nem lett érzéketlen, sőt körülmetélten sokkal jobb a szex, mint fitymával.

Nekem szerencsém volt, a műtét után nagyon gyorsan, fájdalommentesen gyógyultam. Mivel önkéntes metélt voltam, a fitymámat a műtét előtt már pár hónapig hátrahúzva viseltem, így még a megszokás sem volt probléma.

ANDRÁS

325. 0961bae255 (válaszként erre: 324. - 4282d8f4c9)
2008. aug. 13. 20:23

Válasz Juditnak

A makk bűrének érzékenysége vàltozik a körülmetélés utàn, ez tudott dolog, de nem lesz érrzéketlen

Sztem ezt mindenki màsképp éli àt.

Operáció utàn vagy egy kis fájdalom, mint minden operàció utàn. Nekem rögtön a mûtét utàn, amit màr felnőtt korban végeztek, nem volt elviselhetetlen a kezdeti tulérzékenység. Miutàn a seb már nem fájt, nekem inkább csiklandós volt mint fájdalmas az alsónemű hozzáérése. Aztán már az sem egy két hónap után. Inkább az maradt meg bennem, hogy tök mesztelennek és védtelennek éreztem magam fityma nélkül.

Az eltérő érzés az az volt körülmetélés utàn, amit eddig nem hallottam, de én se meséltem még senkinek, hogy azt figyeltem meg magamon, hogy a felûleti érzékenység lassan mélyebbre helyeződött àt. Amig körülmetélés előtt az előre-hàtra surlodàst érzékeltem jobban és az vàltotta ki bennem az orgazmust, a rövidre szabàs utàn fokozatosan érzékenyebb lettem a szoritàsra. Körülmetélve, a szeretkezés kezdetén, a még laza hüvelyben hiàba dörzsölődött a makkom, jo volt, de nem élveztem el. Mikor viszont a partnerem kezdett felizgulni és huvelye feszesebbé vàlt, éreztem a szoritàsàt, amire egyre érzékenyebbé vàltam, és végul is ez vàltotta ki bennem az orgazmust. Talàn ezért van az, hogy gyakran van egyidejű orgazmusunk ? Lehetséges ez ?

324. 4282d8f4c9 (válaszként erre: 322. - 0961bae255)
2008. aug. 13. 20:09

szia

én is olvastalak...

megijedtem, h teljesen érzéketlen marad a makk...

323. MelisUK (válaszként erre: 322. - 0961bae255)
2008. aug. 13. 09:21
Ok, köszi a kimerítő információkat, végre képben vagyok. :P
322. 0961bae255 (válaszként erre: 319. - MelisUK)
2008. aug. 12. 22:16

Tudod, Melis, a körulmetélt makkot már bőr fedi és nem nyálkahártya. Az nem ugy szárad ki, mint mondjuk a száj forróságban. Szoval nem kellemetlen szàrazon sem. Szerintem a faggyumirigyek is lecsökkennek, de nem vàlik érzéketlenné a makk, mint ahogy azt sokan mondják. Nézd, az ujjainkon is bőr van, sok idegvégzödés van a bőrhám alatt, és nagyon jol érzékeljuk a tapintast. A makk nedves hámja átalakul bőrré, de attól még az alatta lévő idegvégződések továbbra is érzékelnek.

Ha bekenem hidratáló testápolóval, a makknak ugyanugy bársonysabba válik a tapintàsa :-)

321. 0961bae255 (válaszként erre: 320. - 4282d8f4c9)
2008. aug. 12. 22:14

teljesen igazad van judit0916, senki sem sportból szabatja meg magát. Szerintem mindenki keresi azt, hogy harmóniában legyen teste azzal, amit a fejében kialakit magáról. Igy megértem ha valaki vallàsi indokból csinàlja meg, mint Lizzyke a kisfiainak. A kisfiuk általában hasonlitani akarnak az apjukra, vagy hozzátartozni egy közösséghez. De megértem, ha valaki egyszeruen csak higiéniai vagy esztétikai okbol csináltatja meg. Ha egészségugyi okbol kell, mint nálatok, az kényszeruségbol torténik, de a meglepő eredmény szerintem kárpótól mindkettötöket.

En se sportból szabattam át a fütyimet. Ez megint más ok volt : nagyon hosszu és tág volt a fitymám, ami 18 éves koromban nem okozott gondot, mert barátnoim huvelye szoros volt, de később megvaltozott volt a helyzet és a fitymám becsuszott a hüvelybe. Nagyon zavart, hogy sajat fitymàmban csuszok előre-hátra szeretkezés k ö zben. Nagyon megutaltam, és végul megszabadultam tole. Igy egyszeruen képtelenség, hogy ujra rácsussszon J Ezt azért meséltem el, mert lehet, hogy másnak is van ilyen problémája.

2008. aug. 12. 10:45

itt sokan nem sportból szabatják meg magukat...

most itt a körülmetélésre gondolok!!!!

vkinek egészségügyi problémák miatt kellett ill javasolták....

pl az partneremnek is évtizedekig semmi baja nem volt aztán érzékeny lett vmire és meg kellett csinálni.

először kezelték hónapokig de aztán jött a kés...

319. MelisUK (válaszként erre: 316. - 0961bae255)
2008. aug. 12. 10:02

Akinek van fitymája, az nem szereti, ha kiszárad a makkja, kellemetlen érzésnek tartja, de gondolom körülmetélteknél ez nem így van, mert egy idő után hozzászoknak, gondolom pár nap és nem olyan érzékeny. De pl. körülmetélt ember is tud sportalsót hordani, vagy csak boxert? És a feszes nadrág nem zavaró?

Én a magam részéről nem vagyok az a nagy átkaszabolós fajta, de gondolom azért, mert nem érzem szükségét, megfelelnek a melleim, a kisajkaim, az ajkaim, a szemöldököm, az orrom, stb, sose gondolkoztam plasztikai műtéten. Viszont megértem azokat, akiknek csúnya plöttyedt mellük van, hogy megcsináltatják, mert nem esztétikus. De azokat nem tudom megérteni, akiknek szép mellük van, de egy mérettel nagyíttatnak rajta... És akiknek nem csak csík szájuk van, hanem normális, de feltötletik... Itt a Hoxán belül is annyi szopós szájról láttam már képet... gusztustalan...

Nem tudom, h kiszárad-e, ha kilóg a "cica nyelve" :P, de gondolom ha kiszárad, nem olyan nagy gond. (Láttam olyan képet, hogy kb 5 cm-re kilóott vkinek...brr...) A nőknél - ahogy olvastam - az a probléma, ha a hüvelybemenet szárad ki, hogy ha nincs ami védje, ha nagyon kicsi a kisajak és amikor idősödnek és már nem tartanak úgy a dolgok...

Ha nincs fityma, akkor nem termelődik egyáltalán faggyú?

Ha bekened testápolóval, akkor nem lesz egy idő után furi szaga tőle?

Nekem is van egy krémem, amivel néha bekenem magam, mármint a kis- és a nagyajkat, ez világosítő krém és isteni illata van és nem lesz büdi, bár sokáig nem is tudom rajta hagyni, mert túl izgató, h krémes. :P Nem tudom, h miért, de az utóbbi időkben elkezdett picit barnásodni, előtte mindig rózsaszín volt, de a krém hatására újra rózsaszín. Valójában ez arckrém, a ferde szeműek használják arra, h az arcuk bőre fehéredjen. :D Én viszont elég fehér vagyok, inkább napozni v szoliba kell járnom. :D

2008. aug. 12. 08:31

Mindkét kisfiamnak a születése utáni 2. napon megcsinálta a nőgyógyászom .Tökéletes lett. Ez 17 és 19 évvel ezelőtt volt.Soha nem volt semmi problémájuk emiatt, sőt!

Mi vallási okokból csináltattuk meg a fiúknak (a papa mohamedán).

317. 4282d8f4c9 (válaszként erre: 316. - 0961bae255)
2008. aug. 12. 08:08

halljuk!!!

ha lehet - hanem akkor privátban légyszi...

2008. aug. 11. 23:05

Nagyon érdekeseket irsz és véleményed megegyezik a körülmetélt férfaikéval, igy az enyémmel is a tisztàntartàst illetően. Azaz sokkal higiénikusabb. A hétkoznapi életben is könnyebb tisztán tartani, de ha valaki kórházba kerül, vagy öregek otthonába, ott a nővéreknek nem az a legnagyobb gondjuk, hogy a fityma alatt tisztogassanak naponta.

A kiszáradás nekem nem okozott soha gondot, soha fel sem vetődött ez a probléma. De ha hidratáló krémmel bekenem a bőröm, a makkom se marad ki.

Ha egy nőt zavar a túl nagy kisajka, szerintem normális dolog, hogy a sebészetileg átalakittatja, mint ahogy más sebészeti beavatkozást is elvégeznek a melleken, puncin hogy a nők olyannak nézzenek ki, ahogy szeretnének. De ha mégsem, és kilóg a cica nyelve, akkor nem szárad ki ?

Normalisan száraz a bőr a makkon, mert a nyálkahártya átalakul bőrszövetté. Szó mi szó, szeretkezés előtt sikositani kell, hogy csússzon, de a nyálazás segit… Viszont az érzékenységet illetően nekem más tapasztalataim vannak, mint amit eddig olvasni lehetett itt.

315. MelisUK
2008. aug. 11. 19:55

Mindenképp pozitívumnak tartom egészségügyi szempontból az írottak alapján, mert hiába mossa az ember, termelődik ott az a faggyú, szaga lesz, stb, körülmetélve ezerszer könnyebb a tisztán tartás. Plusz a túlzott tisztálkodás se jó, mert attól is kialakul a gomba ugyanúgy, mint a tisztálkodás hiányától...

Jó lenne, ha a hölgyeknél is lenne valami ilyesmi, ami végett egyszerűbb lenne tisztán tartani. Bár hölgyeknél is van kisajak plasztika, de annak nem higiéniai oka van, hanem méret problémák és ezáltal fájdalom.

Irigylem ezért a férfiakat. Eleve egyszerűbb nekik tisztálkodni és még a körülmetélés is segít rajtuk...

De az nem porbléma, hogy kiszárad? A nőknél is gondot okoz mikor idősödnek, hogy már nem ér össze úgy a nagy- és a kisajak, ezáltal kiszáradnak... Épp ezért nem ajánlják a kisajak nagyon kicsire vágását, mert egészségügyi szempontból nem jó. (Bár nem igazán tudom, h ezen mit kell érteni, mivel nem volt tökéletesen kifejtve ott, ahol olvastam.) De mindezekből arra a kérdésre jutottam, hogy tényleg nem okoz a kiszáradás problémát a férfiaknál? Azáltal, h ugye kiszáradnak és utána benedvesedve úgymond visszanyerik az érzékelést, de azért kevésbé éreznek mint előtte, nem kell sokkal durvábban csinálniuk, mint előtte annak érdekében, h el tudjanak élvezni? Vagy ez nem olyan nagy érzésbeli különbség?

314. adri25
2008. aug. 11. 18:30
Fogalmam sincs
313. 4282d8f4c9 (válaszként erre: 312. - Jovagasu)
2008. aug. 11. 15:01

szia - és szerinted Neked miért jobb?

a partneremnek most kellett elvégezni eü. okokból pár hónapja....

tehát miért jobb?

2008. aug. 11. 14:53
Én magam 12 éve, önként estem át a körülmetélésen, s válaszom egyértelmű igen.
2008. aug. 5. 16:40
Akkor szerinted nem vagyok gonosz, szadista anyuka?XDDD
2008. aug. 3. 20:43
jól gondolod, vidd el orvoshoz inkább.
2008. aug. 1. 15:09

Gond van vele egyébként.

Buxa, ha úgy nő fel hogy nincs fitymája, szerinted fogja hiányolni vagy sérelmezni, hogy "ezt tettem" vele?:DDD Különben le van tapadva részlegesen a fitymája, és előbb vagy utóbb ez is orvosi beavatkozást fog igényelni. Az sem lesz jobb neki...:(((

Volt egy pár ismerősöm, aki még 19 éves kora körül is a fitymaszűkületével kínlódott, ám mivel 19 évesen az ember fia kissé komplikáltabban gondolkozik, természetesen egyik sem fordult vele orvoshoz... Ha a fiamnak a későbbiekben a letapadt fitymája miatt gondok lesznek, elsősorban biztos nem engem fog megkérdezni, hogy mi van ilyenkor, másodsorban meg tutira nem fog vele elmenni orvoshoz!:(

308. férfi26 (válaszként erre: 305. - Mothertiger)
2008. aug. 1. 12:41

De amúgy szerintem bármilyen korban meg tudják csinálni, nem fáj utána, max egy picit:)

Ha valami gond van vele, ingyen is elvégzik.

307. férfi26 (válaszként erre: 306. - 20eebe3d4c)
2008. aug. 1. 12:39
Szerintem inkább hagyd, mert az ovodások, kisikolások igencsak kirekesztőek tudnak lenni ha arról van szó:)
306. 20eebe3d4c (válaszként erre: 305. - Mothertiger)
2008. júl. 31. 20:56
Mit forgatsz a fejedben?!A fiadnak is akarod?Nem gondolod hogy neki kéne majd ezt eldöntenie felnőttként hogy akarja -e vagy nem?
2008. júl. 31. 15:51

Gyerekeknél hány éves kortól végzik el ezt a beavatkozást, és mennyibe kerül? Hogyan zajlik le egy ilyen műtét? Meddig fáj?

:)

304. férfi26 (válaszként erre: 301. - 20eebe3d4c)
2008. júl. 31. 12:00
De igen, mert mondom ha nedvesség éri akkor visszanyeri valamelyest az érzékenységét, de pl azelőtt ha a nő véletlenül a fogát is használta, akkor eléggé fájt, most meg nem érezni annyira.
303. férfi26 (válaszként erre: 302. - 4282d8f4c9)
2008. júl. 31. 11:57
Igen:)
302. 4282d8f4c9 (válaszként erre: 300. - Férfi26)
2008. júl. 30. 20:40
bocsi nem tudom ezt a választ most nekem szántad?
301. 20eebe3d4c (válaszként erre: 298. - Férfi26)
2008. júl. 30. 20:18
Na de akkor orálkor sem sok mindent érzel igaz?
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook