Jobb e, ha valakinek körülvan metélve a pénisze? (beszélgetés)
értem..
és vajon a pasinak is ugyanolyan jó?
Csak mert szintén lejjebb kifejtetted, hogy neked volt dolgod mindkettővel, és a "mérföldekkel jobb a természetes"
:)
De mitől jobb a természetes mérföldekkel? :)
Ha a viselőjétől csak, akkor nincs értelme összehasonlítani a sex sempontjából, hogy van-e kalapja, vagy nincs...
Legfeljebb, hogy tetszik, avagy sem...
Nem?
gondolod?
lehet..
mondjuk ha bent van a szerszám akkor tényleg édesmindegy:)
de orálnál hiányozna,hogy nem tudok kedvemre játszani:)
ahha:))
akkor neked volt mindkettőben részed?
én őszintén hiányolnám a körülmetélt szerszámon azt a tipikus "húzogatást" amit csinálok a pároméval ha orálisan játszom vele:))))
hiányozna..
Mint már kifejtettem ,kicsit lentebb,szerintem végülis ,az határozza meg ,hogy ki viseli:))
Szóval ...
na gyerekek:))
még mindig nem tudom.
jobban élvezni a körülmetélt farkat vagy sem?:))))
Sziasztok.Apukámnak a cukorbetegsége miatt kellett túlesnie a körűlmetélésen amit szakorvos végzett.Miután begyógyultak a sebek bánta, hogy nem fiatalon esett át ezen a műtéten.
A párom anyukája állítja, hogy mikor a doki a páromnak visszarántotta a bőrt a kukiján kb.2 évesen nem metélte körbe.
Hát nem tudom akkor hova lett róla...? :))
Én nem is döntöm el mint te. Próbáltam kifejezni a megértésemet a nézeteid iránt, kár hogy nem vetted észre, lehet van ott más pobléma is nálad ha csak a sértegetés okoz nálad örömet.
Remélhetőleg több más fórumozó kicsit máshogy fog fel mint te.
:DDD
Így van:))
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha a barátomnak kicsi a pénisze, és így nem élvezem vele a szexet, mert nem nagyon érzek semmit?
- Hogyan tudom minél hoszabb ideig mereven tartani a péniszem.?
- A páromnak 2 húgycső nyílás van a péniszén. Ez normális? Nem okoz számára problémát. Azt hitte eddig, hogy ez normális.
- Másként tekintenek a nők egy pasira, ha tudják róla, hogy az átalgnál kisebb a pénisze?
- Lehet kielégítő a szex egy olyan férfival, akinek kicsi a pénisze?
- Hogy tűnhet el a pénisze?