Jobb e, ha valakinek körülvan metélve a pénisze? (beszélgetés)
:)
Hát amíg csak előnye van a dolognak, s hátránya nincs, csak küldjék, ha úgy tetszik nekik:)
Ha meg nem úgy, akkor ne küldjék;)
Mondhatod!:)))
Szét okoskodjuk az agyunkat,tényleges tapasztalatok nélkül:)))))
Bezzeg sokan kés alá küldenék az összes fiúgyermeket:DD
Akkor jöhet a "lefitymálás":DDDD
Na ez a mondás is honnan eredhet?:))))
Off:
Igen,azt mondták,hogy törni lehetett volna az ereit:((na és persze a szervei is teljesen készek voltak.
Meglepődsz ,de még én sem:)))
Szóval ezek a jellemzők ,a másiknál is helytállóak:))
Sajnálom:(
Az én apósom is emiatt halt meg,de neki az érrendszerét tette tönkre a cukor.
Észnélküli körülmetélésnek szerintem mindenki ellene van...
Én is ésszel akarom a kölköt majd "megrövidíteni" :)
hát igen ...
vallási okokból végül is lehet. az indokolt eset annak aki ahhoz a valláshi irányzathoz(zsidó)tartozik:)
jajj:)))
csak kiváncsiság. hisz ugyen pasi vagy és legalább tudnál tapasztalatot mondani hogy pasi téren is jobb -e:
hisz eddig csak csajok fórumoznak viszont ha neked körül lenne metélve legalább tudnál valamit erről te is mondani pasi szemmel....:)))
érted?:DDDD
De,épp ezért hansúlyozom,hogy ez az én véleményem és valszeg érzelmi befolyásoltság alatt is állok.....mint lentebb már említettem:))
DE!Nem ezért (mert nekem a természetes tetszik jobban) vagyok ellene az észnélküli körülmetélésnek,hanem azért,mert nem látom miértjét,vagy értelmét,csak indokolt esetekben.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha a barátomnak kicsi a pénisze, és így nem élvezem vele a szexet, mert nem nagyon érzek semmit?
- Hogyan tudom minél hoszabb ideig mereven tartani a péniszem.?
- A páromnak 2 húgycső nyílás van a péniszén. Ez normális? Nem okoz számára problémát. Azt hitte eddig, hogy ez normális.
- Másként tekintenek a nők egy pasira, ha tudják róla, hogy az átalgnál kisebb a pénisze?
- Lehet kielégítő a szex egy olyan férfival, akinek kicsi a pénisze?
- Hogy tűnhet el a pénisze?