Jobb agyféltekés rajzolás (beszélgetés)
Szia!
Márc. elején én tudok. Ha érdekel, szólj.
sziasztok
engem is érdekel a jobb agyféltekés rajzolás Pesten.
ha valaki tudna ilyet, megköszönném :)
Szia,
végül is mégsem a Bihari-féle tanfolyamon voltam,(mivel a jelentkezésemkor nem indult létszámhiány miatt), hanem a Forgách utcában, de egyáltalán nem bántam meg. Most is oda járok, színes tanfolyamra, és még fogok is menni. Nagyon sokat rajzoltam azóta, ha érdekel, küldök címet, ahol megnézheted a rajzokat. Te melyik tanfolyamot végzed?
Sziasztok!
Budapesti Bihari László-féle tanfolyamra jönne mostanában valaki? Én most jutottam el odáig, hogy belevágnék. Októberben és novemberben is lesz. Ha netán olvassa valaki és csatlakozna hozzám, várom privátban a választ:)
szívesen :)
máskor is:)
:)
próbálkozz :)
és bízz magadban :)
nem tudod elfelejteni, csak max, nem gyakorolsz, akkor nincs a kezedben, de pár óra múlva megint meg, hidd el :)
nem a hely varázsa, hanem a koncentráció készségedé :)kitartás :)
Sajnos nincs rá pénzem:S Próbálkozom itt magamnak, és remélem, hogy sikerül valami:)
Ezt a fentről nézős dolgot kipróbálom:)
Nem tervezed a tanfolyamot? Ha lesz rá lehetőséged ne hagyd ki, annyi apró trükk van, amit könyvből nem lehet megtanulni.
A tanfolyamon, ha készen lettünk egy rajzzal,-volt rá kb. egy óránk, de az sem volt baj ha eltötyörögtünk- aláirtuk és leraktuk a földre, meg tudtuk nézni, ki hogyan halad. Érdekes, de föntről nézve sokkal jobban észrevettük, hogy lehetni még jobb. Szerettem állva rajzolni, nekem ez jött be, jobban átláttam mit csinálok. Minden órán más mellé kellett ülni, de bármikor oda mehettünk másokhoz, megnézni hogy ők hogyan csinálják, lehetett kérdezni. Voltak nagyon ügyesek, látszott, hogy nem először csinálják. Nem akartam senkivel sem versenyezni, arra figyeltem, hogy önmagamhoz mérjem magamat.
mióta? hááát, talán óvodás korom óta :)
örököltem :)
a nagymamám festőművész volt, én meg grafikus :)
de attól még h nekem megy, az amiket ez az agyféltekés rajzolásos dolog csinál, nagyon érdekes :)
kipróbálnám szívesen :)
:D
nembaj, lesz ez még jobb is :D
További ajánlott fórumok:
- Jobb agyféltekés angol tanulás
- A nagyobbik fiam mindkét agyféltekét használja... Ez mit is jelent? Valaki hasonló helyzetben?
- Szimultán kétkezes rajzolás. MIt tudtok róla?
- Melyik agyféltekéd működik?
- Debrecenben szoktak lenni jobb agyfélteke rajzoktató tanfolyamok?
- Melyik a legjobb jobb agyféltekés rajztanfolyam Szegeden?