Jobb agyféltekés rajzolás (beszélgetés)
De. Rávezet. Én rendes tanfolyamnak tartom azt, ami 4 napig reggel 9-től délután 5-6-ig csak ezzel foglalkozik, mindenkinek megadva a maximális segítséget.
Otthon pedig lehet aztán továbbfejleszteni.
Ja, amúgy napi fél óra nagyon nem elég. Ennek szó szerint neki kell ülni, és néha órákig csinálni.
De majd rájössz, ha kipróbálod :) Én drukkolok, hogy sikerüljön, mert abban igazad van, hogy aki tudja könyvből, csinálja. Viszont a visszajelzése nem lesz meg, és tapasztalat híján azt sem fogja tudni, mit rontott el.
Szia,
Hasonló a véleményem nekem is. Az mondjuk igaz, hogy nem egyforma a két kép,tehát nem panaszkodhatsz, dehát azért a többi körülményre lehetne figyelnie, amiket írtál...
Rendben, akkor átfogalmazom: akinek van napi mondjuk félóra magára és szeretné megtanulni ezt a fajta rajzolási módot az próbálja meg otthon elsőkörben. Ha másért nem is, akkor azért, hogy 30 000 ft a zsebébe maradjon.
Viszont a minitréning az beetetés, ez 100%, arra jó, hogy otthon elkapd a fonalat, de a lényegre az esszenciájára a jobbagyféltekes rajzolásnak nem vezet rá. Ha rávezetne, nem hirdetne a fenn említett összegért rendes tanfolyamokat. De megkövetlek, nem etetésnek hívom, mert az valóban csúnya szó és a negatív jelentés tartalommal bír. Legyen akkor marketing, ez jobban hangzik. Egyébként csak, hogy tisztázzam, magát a módszert és tanfolyamot ill a hölgyet, aki hirdeti nem tartom kamunak! Így azt se mondom, hogy nem kapnánk semmit se a pénzünkért. Nekem egyébként megvan a könyv, de mivel most minden szabadidőmet a felsőfokú nyelvvizsgára való felkészülés viszi el nem tudok nyilatkozni róla. Azonban megtanulni rajzolni jó dolog lehet, mert mindig csodálattal bámultam azokat az embereket, akik alkotni tudnak, szívesen tartoznék közéjük.
Köszönöm a választ!
Már nagyon várom :)
Kedves vekvik!
Én tavaly jártam náluk egy jobb agyféltekés rajztanfolyamon. Nagyon tetszett, tényleg csak ajánlani tudom őket. Kellemes kis csoport jött össze, sokat nevettünk (többekkel máig tartom a kapcsolatot). A körülményekkel sem volt semmi gond.
Ráadásul, ha nyerted, akkor nincs mit veszítened! :) De másnak sincs!
Ráadásul ha megnézed a rajzokat, nem találsz jobbat máshol - szerintem.
Sziasztok!
Én pár napja nyertem egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot :) Vágytam már rá :)
www.tudokrajzolni.lapunk.hu az iskola címe.
Van valakinek tapasztalata erről a suliról? Az Egressy úton van.
én itt voltam, maximálisan meg voltam elégedve. Liliána profi oktató, eddig akivel beszéltem, és ott csinálta meg, meg volt elégedve.
Igen, a feladatok a könyvből vannak, hisz ez alapján vannak a tanfolyamok is, de van hozzá magyarázat is, hogy mi miért.
Lehet, hogy drágább, viszont nem csalódik az ember. Ja, és ami lényeges! Bármikor, mikor kedved van, beülhetsz tök ingyen, és fel is frissítheted a tudásod, vagy csak odamész, és nyugodtan rajzolhatsz akár 4 napig.
Szia!
Most végeztem az 1-es verzióban.... én nem ajánlom senkinek. Szegényes környezet,szegényes eszközökkel.
Süti,üditő nincs(honlapon ez szerepel). Egy kicsi magánlakásban egy szobában tartja,ahol 8-an nyomorogtunk.Egy asztalnál 6-an,így nem fértünk el az asztalon. Ölbe vett rajztábla fölött görnyedsz.( A hátam teljesen kikészült)Mikor mind leültünk,körbe se tudta járni az asztalt az "oktató". Ott lakik az anyukája (minden felszerelésével együtt),így a szoba ajtaja mindig csukva és meg lehet sülni.
A tanfolyamról: amit itt csináltunk majdnem egyenértékű a könyvből tanulással. Az első kép:azt mondják rajzold le magad(itt tükör se, fénykép se). A 3. nap egy képet másolsz vonalzóval, centiről centire haladva 5 és 1/2 órán keresztül. Így 3 nap után,ha most azt mondják rajzold le magad,semmivel se lenne jobb kép,mint első napon.De reklamálni nem lehet,mert valóban nem egyezik,amit elsőnap saját kútfőből rajzolsz és ,amit harmadnap képről.Ja és a Betty Edwards féle jobb agyfélteke használata szóba se kerül. A feladatok a könyvből valók. Többen jöttek csak a jobb agyfélteke használat miatt,de első nap elmondta, ez első sorban a rajzolásról szól.A könyvben 4b grafitrúd és ceruzát ír a szerző. Itt ilyen nem is volt. Csak ceruza 4H,HB,3B,5B és 8B,de ezek se jó minőségben.3 ceruzát hegyeztem csonkig mert törött volt belül.
A 2.verzióról nem tudok nyilatkozni. De nagyon nézz utána,hogy hova mész.Ha van lehetőség nézz videót is arról a helyről,amit választasz.
Üdv
További ajánlott fórumok:
- Jobb agyféltekés angol tanulás
- A nagyobbik fiam mindkét agyféltekét használja... Ez mit is jelent? Valaki hasonló helyzetben?
- Szimultán kétkezes rajzolás. MIt tudtok róla?
- Melyik agyféltekéd működik?
- Debrecenben szoktak lenni jobb agyfélteke rajzoktató tanfolyamok?
- Melyik a legjobb jobb agyféltekés rajztanfolyam Szegeden?