Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Igen, az tök jó, én is nagyon szeretem. Ott azért nem igazán (sőt, egyáltalán nem) rajongói szemmel látjuk a dolgokat.
Szerintem a Jóban rosszban sorozat nem olyan
kritikán aluli, mint a BK. Itt nincs annyi baromság, nem olyan életszerűtlen.
Hát a BK-s fórum sokkal aktívabb, és elemzőbb :)
Ott jobban lehet tájékozódni.
Melyikre? Erre vagy a BK-ra? :-)))
Áááááááá, nem lehet keverni! :-)))
Egyébként nem tudom, hogy miért jó ez a két csatornának, hogy ezzel rivalizálnak egymással! Pfúúúj, undorítóak. Akkor is nézem mind a kettőt, nem tudnak egyiktől sem eltántorítani, akármit is csinálnak a dögök. :-)))
Én is nézem mind a kettőt :)
Akkor ma gondolom teljesen belecsúszik a Barátok-ba.
Nekünk nincs videonk, úgyhogy majd a fórumra hagyatkozom!
:) áháááá, Te duplán függő vagy ... nem kevered?
Köszi! Akkor a Barátok közt megy a videóra.
Rendesen kezdődik, 20.15 - kor. (az ajánló szerint)
Akkor ma 2 rész lesz??? De jóóóó! Mikor kezdődik, tudja valaki?
A mait valami álmok és rémálmok alcímmel hirdetik - lehet, hogy az egész csak utópia, és csak a kedves rajongók megkavarását szolgálja.
Igen! Nagyon megszerettem! Talán az első három-négy nem láttam még az elején! Ma hihetetlen fordulatok lesznek,ma lesz az 1000. adás duplarészekkel!
Jajaj, eszembe kéne, hogy jusson, igaz?
Na, megvolt a sorsolás, Linda kitalálta, hogy a Tanakis lány mire készült és megakadályozta. A sorsjegyekkel akart variálni, még azt a másik lányt (hogy is hívják, aki elcsábította Réka pasiját?) is belevonta. A Bodolainé volt az egyik nyertes, a másik a Réka mostohalánya (nevekkel hadilábon állok). Ott örvendezett a tesója, hogy mehet a bálba, mire azt mondta, hogy 80 ezer a két jegy, csak nem képzeled, hogy a bátyámmal megyek?
A fődoki megpróbált közeledni Klárihoz, de ő visszahúzódott.
Alexa elcsábította Füredit, lefeküdtek. De Alexa lelépett utána.
Volt még valami?
Ma sajnos nem tudom nézni ... tessék készülni a mesével!
Nagyon úgy érzem, hogy Klári már nem szereti a főorvost, hanem inkább Nándival akar hetyegni.
Mint fiús anya, védi a fiát. Ibolyt okolja a történtekért, meg hogy el akarta vetetni a gyereket. Az nem érdekes, hogy magától ment el, Lenkének az a lényeg, hogy Iboly már előtte eldöntötte, hogy elveteti.
Meg Füredi megcsalta ugye, és ettől is idegbeteg. Furcsán viselkedik ő is, egyáltalán nem megértő. Tetszett nekem, amikor Margit azt mondta neki, hogy ne hagyja magát Lenkétől.
Elqurvult :-)))
Nagyon ellenszenves a viselkedése. Brrrrrrrrrrr.
Hát ez a Klári?Mi történt ezzel a nyári szünetben :-D
Mi van Lenke és Iboly közt amiért veszekednek?Valamiről nagyon lemaradtam.
Lenke is teljesen megváltozott,egyik napról a másikra.A viselkedése brutál,szegény Iboly.....pedig,hogy oda volt érte,hogy szerveszte az eskűvöt....hát valahogy ki kell írni.
nem vagyok sem régimódi sem pedig prűd, de annyira béna, ez az új Klári, amilyen régen volt olyan nőből soha nem lesz ez... okos, megfontolt, nyugodt, Péterbe szerelmes...most pár hétig nem figyelt rá a párja( nem bunkóságból) erre ő rögtön pasik után szaladgál, és elég útszéli módon..
Nekem,soha nem volt szimpi,Klári a sorozatba,(se mint szinésznő),de most,olyant kell szegénynek alakitani ami nálam kivágta a biztositékot.
Nem értem sem Lenke, sem Klári viselkedését. nem voltak Ők ilyenek, hátraarcot csináltak saját maguknak. Nagyon durva. Viszont Pongrác doki jól van, és ez remek, de vajon mikor jön rá, hogy mi történik a háta mögött, és akkor mi lesz vele?
Ez a Klári egyre durvábban adja elő magát. Nem emlékszem, mindig ilyen volt? Lenke is elég igazságtalan volt szerintem.
Azt hittem, hogy a doki rajtakapja őket, de ezt most megúszták.
Sajnos hétfői meg mai kimaradt de köszönjük kik megírtátok most már tudjuk mik voltak.
További ajánlott fórumok: