Jó fogorvos Budapesten (beszélgetés)
Köszi szépen!
Félve, de kipróbálom :-)
Szia 1csajszi!
Van is konkrét orvos akit ajánlanál ott? Nem tudod van náluk röntgen?
Sziasztok!
Zuglóban lakom, de a környékre is szívesen elmennék egy jó fogorvoshoz, aki nem magán.
Vidékről jöttem fel, és nem tudom megoldani azt,hogy hazajárjak az Én fogorvosomhoz, mert szabiba, és sok utiköltségbe kerül. Itt viszont nem tudom megfizetni a magánorvost. Sajnos.
Ha tudtoksegíteni nagyon megköszönném, mert fáj is. Voltam egy helyen az Örsön, de tönkrevágták. Azóta se tudta helyrehozni az otthoni dokim, és nem tudok lejárni hozzá. Szval ott nem merek probálkozni már.
Köszi nagyon szépen!!!!
magánhoz szinte mindenhova telefonálni kell, sztk-ba úgy tudom nem, beutalósról sose hallottam még.
vagy van a 24órás fogászat ahol felárat kell fizetni mert soron kívül mész
Sziasztok!
Én nem rég költöztem a VII. ker és nem tudom milyen itt a fogorvos az sztk-ba. Tud nekem valaki jó dokit ajánlani. Sajnos a régi fogorvosomhoz nem tud menni mert csak akik abba a kerületbe laknak azokat fogadják. És jó fogorvost nehéz találni.
Sziasztok!
Fogkőeltávolításra és rendelői fehérítésre (plazmalámpás)tud valaki jó helyet Bp-en?
Ismeri valaki a White Dentet (Mammutban van) vagy a apollónia dentált?
Érdekelnének a tapasztalatok, mert sikeresen belefutottam egy nagyon rossz és drága helybe :(((
dr Széchenyi Katalin, Újpest központban van a rendelő ahol dolgozik, www.fog-dent.hu
Kedves, alapos és rendkívül jó szakember, csak ajánlani tudom, én is hozzá járok :)
A honlapon van árjegyzék is, normális árakon dolgoznak, a nagyobb munkáknál megegyezés szerint lehet fizetni.
További ajánlott fórumok:
- Létetzik Budapesten tb támogatott, fájdalommentes fogorvosi ellátás?
- Ajánljatok jó, kedves és (viszonylag) olcsó FOGORVOST Budapesten (esetleg Miskolcon vagy Győrben), légyszi!
- Szombat este találok valahol normális fogorvost, aki nem horror összegért töm fogat, Budapesten?
- Ismeri valaki dr. Takács László fogorvost Budapesten?
- Olcsó fogorvos Budapesten
- Fájós foggal hova mehetek Budapesten fogorvoshoz?