Jó alapozó/púder zsíros bőrre ami nem csak 1-2 óráig jó, tudna valaki ilyet? (tudásbázis)
9. Ritkó (válaszként erre: 8. - Durc14)
2009. jan. 14. 14:01
A clinique biztos drága.
8. durc14 (válaszként erre: 5. - Roncsika)
2009. jan. 14. 13:58
és ez mennyibe kerül?
7. Ritkó
2009. jan. 14. 13:46
Én régen Max Factort használtam.
Csak ezek a márkás dolgok drágák, de megéri, mert jók.
6. Gine (válaszként erre: 1. - Durc14)
2009. jan. 14. 13:44
Vagy az ESTÉE LAUDER Double Wear is nagyon jó.Ezt a nővérem használja zsíros bőrre,s nem fénylik a feje tőle
Kicsit csücskösebb az ára,olyan 7000-8000,de megéri Ő azt mondja,s sokáig elég!!
5. roncsika
2009. jan. 14. 13:44
Szia. Én a clinique 2az1-bent használom. Nekem nagyon bevállt, pedig alapban baromi fényes a bőröm, főleg a T zónában. A fényképeken mindig baromi ronda volt, de ez sokat segített. Persze ez előtt is meg kell csinálni a megfelelő tisztítást, és krémezést amit máskor is megteszel. Hi.
4. durc14
2009. jan. 14. 13:42
Köszi szépen! Majd utánuk nézek:)
3. sshine
2009. jan. 14. 13:38
Szia!
Probald ki az Avon Perfect Wear vizallo alapozot. En mar kb 8 eve hasznalom, es nem cserelnem le semmi penzert. Az en borom is zsiros tipus, es ez az alapozo egesz nap birja a strapat. Kopudert is hasznalok hozza, igy tokeletesen matt.
2. Gine (válaszként erre: 1. - Durc14)
2009. jan. 14. 13:37
Szia!
Loreál,casmír.Púderré alakl a bőrön,s kicsit sem fénylik.Igaz nekem nem zsíros a bőröm,de ez eddig bevállt azoknak,akiknek ajánlottam.Olyan 4000ft körül van
1. durc14
2009. jan. 14. 13:34
Keresek egy jó alapozót/púdert ami kifejezetten zsíros bőrre van... használtam már rimmel mattítósat, miss sporty folyékony pattanásra és zsíros bőrre valőt, most pedig avonos color trendet. Egyik se jött be igazán... és feleslegesen meg nem akarok pénzt kidobni az ablakon...
További ajánlott fórumok:
- Valaki mondana valami hatásos szert zsíros arc bőrre, és mitesszerre?
- A legjobb arctisztító tonik zsíros bőrre?
- Zsíros pattanásos bőrre milyen tusfürdőt vagy szappant használjak?
- Tudnátok ajánlani színezett hidratálót zsíros/problémás bőrre?
- Otthon elkészíthető, tápláló arcpakoláshoz szeretnék receptet, normál-zsíros bőrre.
- Száraz, töredezett hajvég, de zsírosodó fejbőrre milyen hajbalzsamot ajánlanátok?