Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Jegeskávé recept

Jegeskávé recept

Elkészítési idő 20 perc

A Jegeskávé hozzávalói:
2 dl forró, erős kávé

Vaníliaaroma

Carte d'Or Light Madártej

Juharszirup


A Jegeskávé elkészítési módja:
Készítsünk 2 dl forró, erős kávét. Kedvenc módszerünkkel készíthetjük - filterrel vagy kávéfőzővel. Adjunk hozzá 3-4 csepp vanília-kivonatot. Ezután helyezzünk 2-3 nagy gombóc Carte d'Or Lightot két nagy kávéscsészébe vagy kis tálba. Öntsük rá a kávét, és tegyünk rá juharszirupot. Fogyasszuk el, mielőtt a jégkrém elolvad!

Ha inkább csokoládéval szeretnénk elkészíteni, akkor használjuk a Carte d'Or Light Csokoládé jégkrémet, és azzal öntsük le kávé helyett. Ízesíthetjük a csokoládét rummal vagy brandyvel, ha akarjuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A jegeskávé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook