Járt már a fejetekben állandó öngyilkossági gondolat? Ki tudtatok mászni belőle? (beszélgetés)
Mi akadályoz meg abban hogy a családoddal tudasd és segítséget kérj?
Nincs olyan aki tudna mindent..a családom a tartozásomról nem tud..nem mindent magamba tartok sajnos..
Fiam nap mint nap azt látja,hogy begubozok sírok..nincs türelmem ez neki is csak szenvedés.
Köszönöm, én azon sem tettem túl magam hiányzik..mármint az az ember aki volt. De a drog és az alkohol megváltoztatta..2éve küzdök ezzel..ma annyira utolért a fizetni való is, hogy teljes padló. Beszeretném szedni az összes gyógyszerem és végleg aludni. Hihetetlen fájdalmat érzek. Köszönöm, hogy írtok.
Én is voltam olyan beteg gyerekkoromba hogy már az orvosok is kezdtek lemondani rólam,de betegesen ugyan de élek. kárpótolt a Jó Isten vagy a sors. ne add fel!
Nagyon fiatal vagy ! Az életben még sok-sok örömöd lesz ! És a kisfiadnak Te vagy a legfontosabb, a mindene !!! Föl kell nevelned szeretetben !
Vannak a közeletekben testvérek, nagyszülők, barátnőid ? Tudsz valakivel őszintén beszélgetni ?
A völgyek után a hegyek következnek. Van egy mondás : " Akármilyen jó vagy rossz a helyzet, meg fog változni !"
Az elmúlt évekhez képest sokkal több jó és boldog év jöhet ! A kisfiad sok erőt kell, hogy adjon !
Ezek igen súlyos problémák, de a terror alól már úgy néz ki hogy felszabadultál, ami pozitívnak tekinthető.
Vannak olyan életszakaszok, amik úgy tűnik soha nem érnek véget, de egyszer ezek is véget érnek.
Ez pontosan így van! Szerintem erre próbálják rávezetni a kérdezőt is!
Értem. Nagyon sokszor a traumánk vezetnek vissza valódi önmagunkhoz, mert aki szenved, az nem ér rá színészkedni. Lehet hogy a kudarcaid tanítanak meg jobb emberré válni hogy felfedezd a saját értékeidet, amiket eddig nem vettél észre. (Tudom hogy nehéz!)
-11év után egyedüllét(de az a végén terror volt, ott kezdtem el tönkre menni)
-nagyon nagy anyagi problémák
-és egy nagyon beteg kisgyermek a családban akit csak én látogatok a kórházban, ez mind mind tönkre tesz
Jó alkalom arra, h megmutatod a csapásoknak, h ki az úr a háznál.
Az egyik dolog amit tanultam az életben, az az h mindenben van valami szép/jó. Koncentráljunk a jó dolgokra, mellőzzük a kevésbé jókat.
Mindig is egy vidám ember voltam, de 2 éve, annyi csapást kapok, hogy teljesen bele betegedtem...könnyek közt írok most ide is..nem látom már az alagút végét..
Nagyon fiatalok vagytok mindketten ki-kinek a korához mérve! Mi a fő probléma, szabadna tudni?
Örülök hogy ezt mondod! Az Élet mindig tartogat valamiféle meglepetést, nem de?
Hány éves vagy Fruzsi és hány éves a fiad?
Eddig még nem, és nagyon szeretném kiverni a tiédből is. Valakinek a halála az élőknek a legborzasztóbb. Légy erős, mert életed csak ez az egy van.
Folyamatos gondolatok cikáznak a fejembe, nem akarom ezt az életet tovább, azt érzem csak a feladás segít. Rengeteget olvastam, járok orvoshoz de nem megy. A fiam éltetett eddig, de ez már neki sem jó, hogy így lát állandóan engem. Állt már valaki fel mélyről?
További ajánlott fórumok:
- Nem bírok a lányommal: Züllés, hazugság, lopás, alkohol, altató, öngyilkosság
- Mért NE, NE, NE legyünk öngyilkosok?!
- Voltál már annyira depressziós, hogy öngyilkos akartál lenni?
- Szakítás, öngyilkosság GONDOLATA
- Hogyan tudtátok feldolgozni, ha a párotok öngyilkos lett és meghalt a szemetek láttára?
- Nem értem én az orvosokat, asszisztenseket sem, ...mindig azzal jönnek, hogy ugye nincs öngyilkossági gondolatom?