Január 5-től fogyókúra (beszélgetés)
_Oh ez ám a healthy day :D:D
Nekem is tegnap becsusszant este egy pici sós chipsz, de csak pár szem mert majd éhenhaltam, mert napközben meg alig ettem met ithton melóztam megrendelésre és olyankor mindig elmarad:D
Akkor mi majdnem ugyanonnan indulunk:)
Bár én már -3 kilonál tartok:))
Kuldjek postan ?:P
Amugy gratulalok :)
De jó, hogy eszembe juttattad a centit, eddig elmarad.
Viszont a mérleg ma mutatott először kevesebbet, mint a hétfői mérlegeléskor :)
sziasztok!
az elso het utan kezdenek a nadragok kenyelmesebbek lenni. sajnos a centim eltunt valahol, igy nem tudom merni magam, de a ruhak is megfelelo visszajelzest adnak, na meg a tukor. :)
na teliberugtam a napom
Reggeli: kinder king+hel lenergiaital
ebed meki 9 mc nuggets+makosguba
vacsora: ceges party: csirkemell file (sooook) +parolt zoldseg +bevagtam 2 pici tiramisut
Viszont 10 tol 3 ig tancoltam. Az izzadasom alapjan lemozogtam :D
Egyetértek, én is így gondolom.
Azért kezdem én is a legelején, mert tavaly július óta nem sportoltam eü okból, a doki most bólintott rá.
Viszont a 30 perc séta nem andalgás legyen, inkább gyaloglás, saját magához képest tempósan.
Milyen magas vagy?
Jaj szegényke. szerintem is a diéta plusz a tempós sétával kéne kezdeni. hiszen már ez is változtatás ha azelőtt nem mozogtál =)
Ma is túl vagyok a tornán, szépen haladok. A legelejétől kezdtem a fegyencet, akármilyen könnyű is volt a gyakorlat, csak a haladás lett gyorsabb.
A húzódzkodással vagyok bajban, az első túl könnyű, a második túl nehéz :D Ki kell találnom valami rávezetőt.
ma "csalo" napot tartok, kicsit megemelem a szenhidrat bevitelt. szep lassan el akarok jutni oda, hogy havi egy csalonap legyen. szoval most 1 het utan, utan ket het utan, majd harom het utan.. remelem menni fog.
a mai mozgasom futas + insanitiy lesz
szia! szerintem mar az is nagyon jo elso lepeskent, ha temposan setalsz. lehet futopadon, vagy kint a szabadban.
a pulzusmero valoban jo otlet, azzal tudnad kontrollalni, es idovel latnad, hogy egyre kevesbe megy fel a pulzusod
Mit tornázol? Használsz pulzusmérőt?
Szerintem kardióval kezdd, óvatosan, figyelve a pulzusodra. Nem hiszem, hogy a hasad miatt fulladsz, inkább edzetlen a szíved, nem szokta meg a terhelést, fokozatosan kellene hozzászoktatni.
Sziasztok, lassan 1 hétnél tartok.
Napi 25-28 perc elliptikus, 10 perc flabi szerű - kb. 1600kcal (kb. 30% fehérje, 50% ch, 20% zsír elosztásban), és -1kg. Az ördögnyelves bogyót abbahagytam (semmi hatása nem volt),
Persze, bizonyára víz (is), de határozottan jobban érzem magam, erőt adott, hogy csináljam tovább.
Szép napot mindenkinek!!
Tegnap kihagytam a t25öt. relaxoltam.
most megyek sütögetni mert ma vendégség, és rendelésem is van:)
Mára végre megmozdult a mérlegem!!:D
Reggeli: 1 szendo, 1,5 narancsle
ebed: fel liter tej, gyros
uzsonna: eper shake :D
Vacsora grizpuding, turo, tejfol
edzes: t25 focus
(hat elengedtem magam pentek alkalmabol :D)