Január 5-től fogyókúra (beszélgetés)
Mázlista :)
Én az első nap után, másnap reggel kerek 1 kilóval voltam több :D
Te amúgy mennyi vagy mert a kép alapján nem látszik hogy sok kellene O.O Mármint súlyban. Persze ha nem titok=)
Nekem az első nap lement 1,5 azóta semmi :Đ furi picit, de nem adom fel. Biztos sokat etrem tegnap is :D
Hehe:D:D nagyon vicces:D jó a hajad:P
Szerintem a legjobb kép az aminek 30 a neve, ahol fehér ingben vagy=)
Koszonom. Azt kivantam meg.
Mint ahogy ma a tej helyett 1,5 liter narancslere fajt a fogam, es a felet mar leontottem a torkomon.
Ha elhagyod az édességet méginkább fog sikerülni. :)
Szerencsére én nem vagyok édesszájú, így könnyű elhagynom az édességet. :)
Tegnap megvolt ismét a 40 perc torna + hullahopp karikával a gyakorlás.
Kitartást és sok sikert kívánok!
ügyes vagy!!
csak nehogy kevés legyen ez a ch!! Tudod az agyhoz azért kell egy minimum , ami a 100 g :/
reggeli szendvics
ebed gyros
uzsonna joghurt
vacsora protein ital
edzes 25 perc futas+kondi
sziasztok, a mai nap is jol sikerult.
reggeli probody kenyer + kenomajas
ebed: rakott karfiol
vacsora: 10 dkg parizsi (tudom, hogy nem a legjobb, de szeretem:) )
nassolas: 5dkg cukormentes csoki, mert vizsgazni voltam es kellett az energia.
ossz kcal:1203
ch: 37gr
feherje: 62gr
zsir: 85gr na ez egy kicsit sok lett...
edzes: 1 ora trx
Gyöngyi üdv a klubban!! velem is mindig ez volt.. és ez nálam akko rjött ki amikro nagyon akartam fogyni de egysezrűen 0 energiával is rámozogtam nem ettem egész napmert nem volt olyan kaj a aközelembe amit ne raktam volna rá a tiltólistára..
Ebből tanulva meg h egy terhet letudtam a hátam mögött kicsit több idő jut magamra és arra h tudjam mit is eszem. Én nem viszem túlzásba a tiltást. No cukor és no fehérliszt. ennyi . semmi más:)
Zabliszt 4ever:) én ezzel márértem el sikereket + a rendszerez mozgás de aztán bokasérülés és akkor akaja sem érdekelt, azt ettem mai csak jol esett, főként délután estefele mert a melóba mindig elfelejtettem enni és híztam kb 15 kilót :(
Édesítőszert nem szereted? Tudom nem a legegészségesebb, de legalább megfizethető.
Milyen diétàt csinálsz?
Szia!
Igen, 2 év kényszerszünet után most ismét belevágtam. Mindig közbejött valami egészségügyi kórság mikor elkezdtem volna a tornát.
Célom -10 kg-ot leadni és formálódni. Ja és ismét visszazökkenni a folyamatos, rendszeres tornába. :)
Neked mia célod?
Sziasztok! Én ma spenótos tésztát ebédeltem, az egyik kedvencem, remélem nem ettem ennek örömére többet belőle, mint kellene :D
Én asszem az énképem miatt akarok formába jönni, valahogy nem tudom elképzelni magam mint rottyadt középkorút, pedig ha így folytatom ez lesz... A sminkre, ruhára abszolút nem vagyok hiú (pedig azt hiszem inkább azzal tudnék dobni a megjelenésemen) de az alakomra igen.