Itthon töltöm a szilvesztert.Ha van kedved, beszélgessünk!;-) (beszélgetés)
A mi kutyusaink állandó bent lakók,ilyenkor meg főleg.Van egy kb 40 kilos keverék kutyusunk aki nagyon veszedelmesnek adja elő magát,csórikám ő tavaly elött össze pisilte magát,tavaly adtam nekik nyugtatót az állatorvostól hoztam,de nagyon szörnyű látvány volt olyanok voltak szegények mint akik bedrogoztak.Idén nem adok nekik,majd valahogy átvészeljük.
Nekem van egy törpe spániele,van is kép fenn róla.Ő nagyon szokott félni.Remeg,sírdogál,stb.Van egy kuvaszunk is.Őt már kora este beengedjük a házba.Befekszik az ágy elé.
Nekünk két 40 kilós kutyánk van.5-6 körül beengedjük őket,de még a házban is nyugtalankodnak.
Bebújnak az asztal alá-hozzádörgölőznek a férjemhez-aztán órákig nem lehet mozdulni tőlük.
Istenem-egyszer van Szolveszter:DDDDDDD
Az én kislányom még nem koccint sőt remélhetőleg addigra az igazak álmát alussza és nem is ébred fel semmire...
Majd a tejecskével megkapja a kölök pezsit!
BUÉK mindenkinek.Mi is itthon leszünk:)
Éjjel koccintunk a gyerekekkel gyerekpezsgővel:))
Nálunk nagyon durva 3 kutyus és mindegyik nagyon fél,ezért is vagyunk itthon mostmár évek óta, mióta ők megvannak.
Én sem szoktam fogadkozni!
ÁÁÁÁ, sosem csinálom azt, év közben minden jön magától!
Szia!Egy kutyabarátnak külön örülök!!!!!:-)))
Jut eszembe: szoktatok év végi fogadalmakat tenni?
Elhiszem !!!!!
Irigyellek is. Csak én nem szeretek beülni moziba, várok, hogy valahonnét letöltsem vagy megvegyem DVD-n ! :(((((
Mivel a számítógépről nézem, nem zárom majd be a Hoxát, és fel-felnézek! De ezt a programot tényleg éjszakára hagyom, hogy ne frusztráljon a tudat, hogy a többség ilyenkor bulizik. :)
Mi már a héten megnéztük :)))
Kihagyhatatlan! :DDDD
nekem is van egy kis kutyusom,de eddig
jól bírta a dirr-durr-t.
Legyen melletted és nyugtasd,simogasd
Én is imádom a tigrist!!:)
Jellina,cseteica üdv Nektek!!!!!!
Remélem este is visszatértek!!!!!!!!!
Hiába szólsz, Szilveszterkor nem csinálnak semmit, csak jót nevetnek és Boldog Új Évet kívánnak a bulizóknak...
Sziasztok! Nálunk csajbuli van:) Anyukám és 2 perc múlva 9 hónaops kislányom a partner ebben:) Férjem dolgozik:S
Megboldogult kutyusunk, néhai Csoki a tűzijátéktól kapott "heveny idegbajt". Semmilyen kajával nem lehetett kicsalni a házából, olyan sokkot kapott!
Akkor tűrünk megint...
Csak én ezt azért nem értem....
Tavaly szent este üvöltötték a zenét.Felment a párom szólni közölték Nekik ilyen a kultúrájuk...és a mi kultúránkkal mi lesz??
Imádom az Üvegtigrist!!!!!!!!!!!!
Érezd jól magad!!!!!!!!Este visszajössz?
Szerintem az Üvegtigris 3 -nál nem lehet jobb szilveszteri program !!!!!
Bár még nem láttam, de nagyon tervezem megnézni !!! És amilyen szegényes a TV kínálata (sasjózsi-féle kabarék....pfheejjjjj...), nem hiszem, hogy bármit is veszítesz !!!
Szóval, mindenképp nézd meg az ÜTI 3-t !!!!!
B.U.É.K. Mindenkinek!
Mi is itthon szilveszterezünk.
Azt hiszem azt a rendeletet eltörölték.Aki bunkó,pofátlan,az sajna 2010-ben is az marad....
Sziasztok !
Én is itthon fogok ülni este, csatlakoznék, ha lehet !
Nálunk sajna csak 3 csatorna van, és nem valami ígéretes egyik sem. Viszont tegnap jutottam hozzá az Üvegtigris 3. részéhez. Ha visszagondolok az első 2-re, akkor azt hiszem, vidám estém lehet! És elképzelhető, hogy az egyik legjobb barátommal, ha időben hazaér vidékről, msn-en szilveszterezünk egyet éjjel. :)
Nálunk sajnos már beindult a durrrogtatás,de nem szeretem már kezdhetem a kutyusaimat nyugtatgatni.És hol van még az éjszaka.Szegénykéim annyira félnek.Mit tegyek???Megdobáljam a szomszédomat tojással:)))))
Ezeknél szinte mindig szól a zene.De ma nagyon hangos.Lehet úgy gondolják,mert szilveszter van lehet...:((
De ilyenkor 10 után lehet szólni a rendőröknek?
Szia:)
Gratula a babához!
Én a drágámmal,vagyis a férjemmel töltöm.
Jókat eszünk,iszunk,tv-zünk,lazulunk.Hoxázom,még játszom egy-két játékkal a fb-n.
További ajánlott fórumok: