Itthon töltöm a szilvesztert.Ha van kedved, beszélgessünk!;-) (beszélgetés)
Igen, egy hét múlva kezdjük a szoktatást :((
Köszi!
Amíg nem nyom el az álom,addig maradjatok!!!!!!:)
A férjem most ébredt fel-szundított kicsit.
Nekem a bulizós szilveszterek sosem voltak jók.....valahogy nekem nem megy ez a kötelező most jól érezni magad, az év utolsó napján, stb...
A legjobb 2 éve volt, mikor itthon megiszogattunk a párommal egy üveg vörös pezsgőt, aztán elmentünk egy nagyot sétálni, aztán hazajöttünk egy nagyot.....szuper volt. Na ilyen több már nem lesz :(
Sziasztok!
Én is egyedül vagyok,azaz a fiam is haza néz még este de én akkor is itt vagyok,vagy a tv,de azt már unom.
Sziasztok! Én is itthon vagyok már nem is tudom hanyadik szilveszter....Így nekem már olyan mint egy tök átlagos nap. Kötelezően nem is maradok fenn. Na jó, az éjfélt megvárom:)
Remélem jövőre már más lesz. 2011: csak pozitívan:)) nekem ezt nagyon sokszor el kell mondanom, meg kell tanulnom a pozitív gondolkodást....
Sziasztok!
Én is otthon szilveszterezek és először egyedül. A férjem tavasszal halt meg, lánykám meg munka után elmegy egy kis Ó-év búcsúztatóra a kollégáival. Eddig nem ment sehová, már kell neki egy kis kikapcsolódás. Nekem marad a net és a kis kutyusom. De úgy látom nem leszek itt egyedül.
Nálunk most kezdtek durrantgatni.
Megyek is beengedni a kutyákat.
Jó,hogy eszembe juttattad-nekünk van egy csomó rossz tollpárnánk,meg paplanunk-:D
Én sem szeretem a szilvesztert, mert frusztrál, hogy én nem bulizhatok úgy, mint a velem egykorúak. De már megszoktam, és minden évben próbálok kitalálni magamnak valami jó kis elfoglaltságot.
Az alábbi számot szeretettel küldöm Mindenkinek: http://www. youtube.com/watch?v=L4mzEiExmz4&feature=related
Pont ezt mondtam a férjemnek,hogy valami nyugtatófélét kéne beadatni nekik-,de aztán elvetettük az ötletet.
Jó lenne,ha egy szimpla füldugóval meg lehetne oldani:))