Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
Télleg?Én is így tudom....Vannak kivétek..Ezekszerint.További jó netezést..nekem van kiért leállnom.Puszi
Ez is a bibliából van?:DDDD
Tudod miért fuccsolnak be az ilyen témák ?
mert a hozzád hasonló ,saját gondolatokra és véleményekre való képtelen emberek ragaszkodnak a betanult magyarázatokhoz, és nem bekapcsolódnak a beszélgetésekbe,hanem pökhendi hangnemben leírják a többi emberkét.
Pedig számomra a "beszélgessünk",nem jelent egyet,a "hallgassuk meg a szentbeszédet,és idézeteket" című dolog.
A beszélgetés,az beszélgetés.
Rólad aztán sugárzik az értelem... Bibliai fórumban vered a nyálad, téped a hajad a fóbiáid miatt és ostoba módon próbálsz lejáratni másokat!!! Erre nem lennék büszke... Bántott téged valaki? :S
Nyilván. De tuti, hogy ő az. Tegnap este regelt, ma meg benyögi ide a nagyon ismerős stílusú hülye dumáját. egyértelmű a dolog. Őt nem a téma érdekli.
Engem? Kérdeztem én, hogy miért nem foglalkozol inkább a családoddal?
Azt viszont kérdezhetem, hogy ha beírsz egy fórumba, miért nem a témához szólsz hozzá? A személyeskedést, tudomásom szerint, tiltja a hoxa szabályzata.
Persze, megtehetné, de ő kötözködni jött, nem a téma érdekli ..... :o))
Nekem tök mindegy,kicsoda,értelmetlen a személyeskedés,kötözködés részéről.Nyugodtan utánakereshet annak,ami érdekli,figyelmen kívül hagyva,ami nem érdekli.
Beteges vagy frankón.Mi a szarról gagyarászol???Paranoia....
...saját nickeddel.. ugyebár. Igaz, tegnap megtette, csak nem dőlt be neki senki, és ez most a bosszú :D :D :D
Hűűűű, te aztán csípőből nyomod, klassz! :o))
Te már csak tudod lúzerkém. :) Mondj már még ilyeneket lécci, had röhögjünk :D
Mielőtt felraksz a szemedről képet, töröld ki belőle a csipát.
Akkor írj ki egyet,hátha valaki megüti a mércéd,bajszos angyal!:))
(gyantázás ne jó módszer,lézerrel kiégethető!.
Nincs mit:D)
Szerintem van.Csicso néni is arról írt.Szerintem megtalálod,de akár hozzá is szólhatsz,saját nézőpontoddal,stb.
Szerinted....Na az ilyenektől menekülnek a pasik..Képzelem,ha ennyi időd van netezni milyen fasza az életed..:)Hajrá.
A téma érdekelt volna.De nem találtam semmit a fórumcímmel kapcsolatban.
és üzeni, hogy nincs jogsija :D
Elgurult a gyógyszered? :o))
Hehe, ja. Tegnap nem bírta elviselni, hogy senki nem hallgatott rá, és így kompenzál :D
Engem?Dehogy.Csak nem értem,egy Bibliai témájú fórumban miért a hülyeségről idétlenkednek?Szerinted?Egy értelmes mondat nem hangzik el oldalakon keresztül...
Mindenki a saját tapasztalataiból indul ki,te Seggfej!:)))))
Ez a hét vicce!!! Mondd még! Csókoltat a férjem :D
Csak azt nem tudom,hogy tévedtél be ebbe a fórumba,mert süt rólad a kedvesség,de főleg a felebaráti szeretet........
Ha nem érdekelnek egyes írások,lépj azokon túl,és csak azt olvasd,ami számodra érdekes.
Ajánlanám figyelmedbe,hogy akár te magad is beírhattál volna a fórum címének megfelelő dolgokat,de nem tetted...nos?Senki nem akadályoz,hogy hozzászólj.
Olvass vissza fata...te BÁBU.
Hát ez fájt... mindjárt sírva is fakadunk :D:D
nem tartom magam annak,sőt!
de ki vagy Te hogy kritizálsz másokat?
egyébként miért vagy ilyen dühös?bántott valaki?
És Téged mennyire érint,hogy azt írok és akkor amikor akarok?Ahogy TE is mamika.
Neked borotválnod kell a bajuszod???
Szegénykém,az elég szar ügy,de állítólag van rá megoldás,elmondjam?:))
További ajánlott fórumok: