Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására? (tudásbázis)
Szervbusz!Nem tudom hogy tudnál-e nekem segíteni de nagyon fontos lenne!!
Sajnos én nem találtam meg ezt az AVIVA módszert pedig nagyon kéne mert mindjárt itt a farsangi bál ahol éppenséggel keringözöm és valahogy elöre kéne hozni.:)
Légyszíves ha tudsz segits rajtam hogy hol és hogyan tudom meg keresni / megtalálni az AVIVA módszert.
Elörre is köszönöm.
Sziasztok!
Én kipróbáltam minden praktikát amit írtatok.
Megcsináltam egy nap kétszer az aviva tornát és másnap megjött.:-)
Pontosan nem tudom melyik módszer hozta meg a hatást,de a tornát csak ajánlani tudom mindekinek nagyon kellemes.
Sziasztok, nekem épp fordítva sült el a dolog.
Citromlevet ittam 3 napig és a 3. délután megjött, de ennek is nagyon örültem, hiszen a 7végén "szabad" lehetek!!:)
:-)
igen, az lehet. :-)
Van, akinek sikerült
De lehet, hogy csak a tudat munkálkodott :)
Meginni :)
De olvasgass vissza, ott olyanoktól találhatsz infókat, akik próbálták :)
én erről még soha nem hallottam. :-o
és mit kell csinálni a citrommal, meg a borral?
A citrom állítólag eltolja, a bor pedig előrehozza.
De nem tudom, mennyire igaz, én még nem próbáltam.
Szia!
Próba - szerencse!
Citrom: volt, hogy hatott, volt hogy nem.
Bor: nem próbáltam még így direktbe, de nem hiszem, hogy azonnal hatna...
Egy kalappal, akármit próbálsz is!
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem a citromos és a boros megoldással kapcsolatban is, hogy hány nappal sikerült etolni, illetve előrébb hozni? Nekem tegnap kellett volna megjönnie és így valószínű keresztbetesz a nyaralásomnak, ezért kérem a segítségeteket! Ha most alkalmazom valamelyik módszert, akkor akár rögtön hat, pl a vörösbor???
Előre is köszi! :)
Helló
Akkor még jó, hogy idejében felnéztem erre a honlapra. Nekem általában hó végétől hó elejéig tart (kb. 3.-ig) és ez most pont ütközik a külföldi túrával. Nem tudtok valami biztosat arra, hogyan lehet 1-2 nappal előrébb hozni, avagy bő héttel késlelteni a "dolgot" :)...
Fontos!
Lehet, hogy igazad van.
Már egy hete elfogyott az 1000mg-os C-vitaminom, talán a jövő héten veszek. Lehet, hogy nem is árt a szünet. Aztán meglátjuk mi lesz, de most nem akarom késleltetni, nincs rá szükség... meg már bele is nyugodtam, hogy nem változtathatok rajta.
További ajánlott fórumok:
- Lázas gyerek alig alszik, eszik - van valamilyen praktikátok?
- Amikor nem jött meg a menstruációd - baba miatt - volt-e valamilyen testi "tünet"?
- Tud valaki valamilyen módszert arra, hogy a menstruáció hamarabb befejeződjön?
- Tudtok valamilyen jó módszert menstruációs vérzés csillapítására?
- Tudtok valamilyen házipraktikát szem alatti duzzanat eltüntetésére?
- Ha normális a menstruációs ciklus, vérzés, akkor is lehet valamilyen szervi elváltozás?