Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására? (tudásbázis)
Lehet benne valami, mert mi már 3 éve járunk kehidára, és akármikor mentünk, nekem még ott mindig megjött, ha kellett, ha nem. Most jővő héten megyünk, hát mától, minden este beleülök egy forróvízzel teli kádba, egy pohár Martinivel, amibe a biztonság kedvéért nem teszek citromkarikát!!!!
Ezt a forróvízes dolgot arra hallottam, ha becsúszott véletlenül valamilyen baki az együttlét során, és közvetlen utána, bele ülsz egy kád forróvízbe,(sokáig) nem maradsz terhes.
olvasgatom, nekem mindegy hogy előbbre vagy későbbre, de TUTI módszert mondjatok:-))
holnap jövök, sziasztok:-)
Ha vörösbor, nagyobb mennyiségben egy-két napot sietteti a ciklusod. Persze nem részegedésig kell inni:).
A citromlé (ha fél litert lenyomsz) garantáltan eltolja a piros betűs ünnepek első napját.
Aha értem.
Hormonjaid rendben vannak? Nekem akkor volt szemétkedős, mikor kiderítették, hogy balhé van a hormonjaimmal. Nem voltam hajlandó beszedni a bogyókat amiket adtak, mert a mellékhatásait ennek a szarságnak, ami velem van nem szűnteti meg. Így mondtam nem kell.
Lássunk csodát, milyen szuper a természet, helyrejött úgy 5 éve a dolog, így rendszeresnek mondható :), 1-2 nap eltéréssel :))), ennek nagyon örülök, mert így lehet vele tervezni :).
Csak nem rendszeres, ezért nem tudok tervezni. :(
Megpróbálom nem utálni. Néha sikerül, néha nem.
Alma-Barátném!
Ez egy teljesen természetes folyamat, na nem utálod, akkor könnyebb elviselni is. Sőt, ha belegondol az ember, akkor ha rendszeres és normális ütemben zajlik, akkor nincs baj a szervezetedben.
Én így fogom fel. És máris nem horror az egész.
Nanáhogy akkor jön meg, mikor nem kéne! Tipikus! De ha rendszeres, akkor lehet vele tervezni ugye? :D.
Szija abidah!
Köszi a tanácsot, de nem szedek fog. tablettát.
A vörösbor tényleg előrébb hozza és a forró zuhany is.
A citromot még nem próbáltam. Mit kell vele csinálni?
Szia!
Ha szedsz fogamzásgátólt, akkor egy héttel előbb hagyd abba, az előrébb fogja hozni.
Ha viszont egy héttel tovább szeded, akkor egy héttel később jön majd meg.
Én csak ennyit tudok segiteni.
Elvira köszi a tanácsot! Azt hiszem ez lesz.
Li, Neked is nagyon köszi. Inkább nem kísérletezem ezzel a tablettával, mert barátnőm majdnem elvérzett tőle. :(
Lesz majd máskor is nyaralás. :)
Aranyalmácska. Pontosan ugyanilyen problemája volt az egyik ismerősömnek. Úgy oldotta meg, hogy elment a nődokihoz, előadta a sztorit, persze a ficek nézett nagyon, de aztán nevetett és felírt neki esemény utáni tablettát. Így megoldódott a dolog, bár ugye nem kellemes dolog, mert durván belenyúl a tabletta a hormonháztartásba.
Azért egy misét megér.
További ajánlott fórumok:
- Lázas gyerek alig alszik, eszik - van valamilyen praktikátok?
- Amikor nem jött meg a menstruációd - baba miatt - volt-e valamilyen testi "tünet"?
- Tud valaki valamilyen módszert arra, hogy a menstruáció hamarabb befejeződjön?
- Tudtok valamilyen jó módszert menstruációs vérzés csillapítására?
- Tudtok valamilyen házipraktikát szem alatti duzzanat eltüntetésére?
- Ha normális a menstruációs ciklus, vérzés, akkor is lehet valamilyen szervi elváltozás?